9

Бохема

преди 9 години

Г-це Иванова, готов съм Да съдя вас и вашата медия работодател. Имам вече 6 изследвания платени от мен и подписани от доц. Владева. Водата НЕ съдържа АРСЕН. Моля не всяваите страх и паника за да имате Новина. Ако сте го видeли лично този документ от РЗИ моля да ми бъде изпратен на : info***hotel-bohemaТези спекулации на ВиК са умишлени. Когато пишете подобни статии трябва да разполагате с документи.Аз лично ще защитя жителите на селата, но е вярно и това че водата е негодна за питейна употре

8

Анонимен

преди 9 години

нормално е да ви я спрат! откъде накъде ще ползвате тази благодат, като тя не стига за хотелите?! особено на башев! като беше кмет си прекара безплатна минерална вода в хотела си и сега си папка!

7

me

преди 9 години

Що преди да пишете не се разходите до Гърмен да видите какво е положението там. Има набивал бум на туризма, всичко благодарение на "отровната" минерална вода. Минерална вода, която между другото се ползва от десетилетия (може и столетия) без никакъв проблем. Много интересно как пък точно сега откриха арсен. И как точно пък сега решиха, че това е причина за незабавно спиране на водата. И пренасочването й към по-платежоспособни клиенти.

6

Мисесака Давишибам

преди 9 години

"Искаме си арсена!!!"Егати малоумния матрял е останал на тая територия...

5

До 4

преди 9 години

Хайде, още един, на който Демокрацията му е виновна.

4

Анонимен

преди 9 години

Хора на герб заграбиха профилакториума, отделно се нароиха още хотели и за хората няма. Да ви таковам и демокрацията.

3

Анонимен

преди 9 години

Ами, да им я пуснат с арсеника. След това ще протестират, че държавата ги натровила.Глупави селяци.

2

anonimen

преди 9 години

mi to kakto sa q po4nali i v Pavel Banq,vodata namalq mnoo xoteli stanaxa,uj nacionalno bogatstvo mutrqsala darjava

1

me

преди 9 години

Да бе, цял живот са я пили тая вода и нищо им е нямало, сега изведнъж ще им я спрете! Щото на избрани хотели им трябва вода за спа, пък не върви сега всяка къща да има спа-вода. А ако водата наистина е вредна, не я спирайте, а осигурете алтернативна вода за пиене. Но нямате право да изземвате природното богатство на общината, само щото някоя мутра я е поискала!