146

Jimbo

преди 9 години

До харехареНе разбираш, говориш за неща които не разбираш. Истинското Християнство не е както си го представяш суеверия на неуки хора, то е Спасението Божие разпростряно по лицето на цялата земя, то е Истина. Аз ти гарантирам че то е Истина, аз съм го опитал и ти свидетелствам че това е така.

145

Анонимен

преди 9 години

Потресен съм от поредното негативно, некомпетентно мнение на , които пишат тук. За кои се взехте вие, та да казвате и да давате акъл какво трябва да стане с чов. Раса!? Не всички хора са лоши, алчни . Хората ги чака трудно бъдеще, но доброто ще победи накрая!

144

харехаре

преди 9 години

До HorikТрудно, трудно ще се колонизира космоса на крилете на ангели или демони. Един бие челото на килимчето, друг пали свещи, трети магии върти, прекалено "духовно" е това човечество. Не че има лошо, но за космоса трябват повече физика, математика, чиста наука и по - малко алелуя. Ей, ако излезете на улицата и произволно попитате 10 души дали земята се върти около слънцето, вероятно половината ще отговорят обратното. Та така.

143

Horik

преди 9 години

Недейте изпълнява дяволските доктрини, недейте пада в мисловните мрежи на слугите на дявола за да не свършите като него. Откровение на Йоан 20:10 "а дяволът, който ги лъстеше, биде хвърлен в огненото и жупелно езеро, дето е звярът и лъжепророкът; те ще бъдат мъчени денем и нощем вовеки веков."

142

Анонимен

преди 9 години

То вече в България ни редуцират,по системата Ран- Ъп! Демократично!

141

Анонимен

преди 9 години

Нито слънцето, нито катаклизмите са страшни в случая. Най-страшното,алчно и отвратително нещо тук е човекът. В момента доубива планетата и вече гледа хищно към космоса, но много се надявам да се самоунищожи преди да е видял сметката на друга планета.

140

фф

преди 9 години

Изобщо не мисля, че ще е драма, ако човешкия род приключи паразитното си съществуване. *** сме цялата планета. Няма смисъл да осираме и други, а точно това ще стане, ако се измъкнем от тук.

139

Недоволен

преди 9 години

Хокинг, не ти ли е жал за космоса бе братко? И други ли планети искаш да бъдат подложени на брутално унищожение. Животните на тези планети да бъдат избити, а другата част затворени в клетки, а горите да бъдат изсечени. Зелените поляни да бъдат превърнати в бунища, а хлапета да убиват пойни птички с въздушни пушки купени от мама и тати. Недей така бе човек, имай милост към космоса.

138

Хорик

преди 9 години

Нечестивците искат да избягат от Божия Съд на други планети! Ха! Не знаете ли, не сте ли чели и не разбирате ли че където и да идете Божията ръка ще ви намери. И на небесата да стигнете и оттам ще ви свали и в преизподнята да се заровите и оттам ще ви извади. Светият Божи Дух изпълва цялата вселена и нищо не може да се укрие или избегна Божието правосъдие. Понеже Той е създал всичко което е създадено, всичко е открито за него и всяка дума се знае. Той е който изпитва вътрешните чуства и мисли.

137

Палячо:)))

преди 9 години

Този тип на снимката говори за след 4 МИЛИАРДА години,но взима милиони долари хонорар със днешна дата :)))))Аз такива мошенници хич не ги обичам :))))

136

Анонимен

преди 9 години

Прав е човека.Слънцето е наполовината на годините си.Има начало има и край.Ако отсега не се търси планета годна за живот,ще дойде време слънцето ще умре и със него цялата слънчева система.Човешкия род,като вид трябва да се запази и за това поздравявам такива далновидни учени,които мислят за човечеството.

135

Анонимен

преди 9 години

Ако не променим съзнанието си, сами ще се редуцираме.

134

Анонимен

преди 9 години

тоя пък голем учен! това го знае всяко дете! че *** в русия китай америка и мюсюлманите ще унищожат земята от АЛЧНОСТ за В Л А С Т

133

sw.

преди 9 години

До АнгелРазумният живот в нашата галактика е в милиони пъти,та от кой са ни пирамидите и пр.,пр.,пр.Развитието на земята е сравнимо с едномесечно бебе!!!Земата гъмжи от доказателства и артефакти,само да имаме очи да прогледнем ,ама истински!А що до колонийте ,извънземните са се погрижили вече и то доста отдавна ,да запазят генофонда,флората и фауната от земята!!!Та ние се избиваме помежду си,за щяло и нещяло,за какво преселение може да става дума!!!

132

Ъц

преди 9 години

"Човечеството трябва да усвои космоса и да се засели извън пределите на Земята..."------И това ще стане... и то много по-скоро отколкото предполагаме!!!!

131

Анонимен

преди 9 години

чалга физик

130

Екзорсист

преди 9 години

Ние все още собствената си планета не познаваме добре, не правим нищо за да запазим и подобрим живота в глобален аспект, а тепърва космоса ще колонизираме. Жална и майка на следващата планета. Мисленето ни е сбъркано, подхода ни е сбъркан, ценностната ни система е една голяма ГРЕШКА.

129

Анонимен

преди 9 години

Жална му майка на космоса, ако тук коментиращите са представителна извадка на завладяващото го човечество.

128

Ангел

преди 9 години

Много по лесно е да се справим с бъдещи катаклизми които застрашават видът ни отколкото да завладяваме космоса поне в близките 1000 години.Та ние незнаем още има ли живот освен нашия

127

@188

преди 9 години

extemist, извинявай но теориите на Нютон и Айнщайн нямат нищо общо с квантови уравнения. Квантовата механика (и т.н.) и релативистката механика (и.т.н) към момента нямат нищо общо. Освен че и двете се описат със сложни уравнения вероятно. Така че не ги смесвайте. Двете теории работят прекрасно, едната на малки мащаби (частици), другата на огромни (гравитация). И двете имат проблемни или недоразработени области, но и двете се потвърждават от експеримента в много добро приближение.