62

Анонимен

преди 9 години

Тъпотия...до шия

61

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости дайте и бебетата на 1-2 месеца да гласуват...Боже, боже...Аз пък предлагам народа да избира заплатите на депутатите!!!

60

Анонимен

преди 9 години

Да се въведе кандидатдепутатска матура след като станат известни кандидатдепутатските листи.Има достатъчно умни хора сред интелигенцията,които да съставят основата на всички въпроси свързани със управлението във всички сфери на развитие и просперитет на държавата.Който няма умствен багаж да се справи с матурата-вън от властта.

59

bingbeng

преди 9 години

Защо не и 6 годишни?Колкото по незнаещи,толкова по-добре!!Каква по-голяма *** в Народното събрание,общини и други!!???Всенародна радост вследствие на дебилски предложения,ама хайвани!!

58

По темата!

преди 9 години

До избирател-безпартиенБезпартиен, а мисълта му - болшевишка! Море тейко ти е бил виден кадър на БКП (партийци)! Вие сте най-опасното котило - слушкате и папкате при всяка власт. Не ми се пиши антикомунист, ясен си ми!До политолога 47И ти си ми ясен! Кого са избивали след 9.IX? Фашистките изверги -жандарми, полицаи, тези, които са носели отрязани глави на кол и се снимаха с тях, които избиха ястребинчетата, горяха къщи, бесуваха! Много от тях все пак останаха живи, а дечицата им се уредиха!

57

!

преди 9 години

Човек докато не почне да плаща данъци, не би трябвало да има право да гласува.

56

Анонимен

преди 9 години

Ако на тези 16г.им дадат право да гласуват--означава ли това че когато някои от тях извършат тежко престъпление ще ги вкарват в затвора-- а не както досега ги третират като непълнолетни.

55

Анонимен

преди 9 години

Правилно.

54

Анонимен

преди 9 години

Защо толкова скромно бре господин ДУПЕДАТИНО --задължете и бебетата да гласуват-а може и майките като разберат че са бременни-да гласуват с две бюлетини.

53

Анонимен

преди 9 години

Има изключително интелигентни 16г. младежи. Има и такива на първобитно ниво /***/. Истината е в образователния ценз.

52

Анонимен

преди 9 години

И 12 годишните майки също.

51

!

преди 9 години

Тия в ламтежа си за субсидии и власт се оляха тотално!

50

novorodeno

преди 9 години

Ние новородените сме дискредитирани...Искаме като получим акт за раждане и да отидем да гласуваме и ние за краля слънце.

49

Предложение

преди 9 години

Право на глас да имат пълнолетни български граждани, живеещи на територията на страната, със завършено средно образование, платени данъци, неосъждани. Тъй като всъщност не се избира български парламент, а се претворяват в дела насоките, спуснати от ЕС и US, народните избраници да бъдат петима(5), които на ротационен принцип да се командироват в Брюксел и Вашингтон. Задължително електронно гласуване. Не участвалите в изборите да се глобяват със 100 лв. 500 те милиона от глоби за пътища.

48

избирател-безпартиен

преди 9 години

Ако трябва бременните жени да гласуват два пъти само и само БСП да се махат . Просто дошло е време разделно , Или те народа или народа тях . Това е .

47

Кукувица

преди 9 години

Защо не 6- годишните? Още по-добре 2-годишните. Куцо, кьораво и сакато- всички на урните! *** и неграмотните. Криминалните и емигрантите- всички! Гербери, хванете и умрелите да гласуват, нали сте ГРОБ?

46

Анонимен

преди 9 години

Давай Бойко ,че тия нагаждачи българските политици се взеха много на сериозно.Няма оправия със задокеанската демокрация.Тук сме на Балканите.

45

65

преди 9 години

До 51 ! Казах те го по-кратко от мен ! Сега се сещам ,че имаше идея на16 год . да може да шофират!!Ами ,че то сега нашите пътища са се превърнали в крайпътни гробища, а с 16 год не ми се мисли.Глупост след глупост! Мойте деца са на 28 и 24г.и знаят ,,2 и 200'' заради ,,успешния ''преход'',но за по -малките ми е жал.Все пек искам тук да виждам внуците си ,а не по скайп

44

Анонимен

преди 9 години

Абе ,не ви ли е срам като гледате и слушате какви ги творят герберите.Говоря за тези ,които са гласували за тях.Пак да попитам -не ви ли неудобно.Абе другарЮ гербер,ами направи първо държавата на нивото като Австрия и тогава няма да има проблем и 16 годишни да гласуват.В САЩ не те пускат в заведение в което се сервира алкохол ако си под 21 г тоя умник иска да сложи бюлетини в ръцете на 16 годишни.А избирателните секции да са в клубовете на "Планета Пайнер" направо

43

политолог

преди 9 години

Каквото трябва всичко да се направи БСП да изчезнат от политическата карта. Докато тия чорбаджии изедници назначени капиталисти от БКП не се махнат България няма да прогресира. Вън от политиката , независимо какви средства ще се използват . Те през 1944 г. избиваха хора сега ние ще си играем на демокрация .