18

Асеновец

преди 9 години

А какво стана с проверката за " Ало Ваньо" ?

17

Дякон

преди 9 години

Хайде сега милиционерчетата да започнат един по един да ги прибират- Цветанов, Борисов, Дянков, Плевнелиев, Танов и т.н. предатели

16

Ред арми

преди 9 години

Не само за нагласен конкурс. За контрабанда и ръководене на престъпна група също трябва да се провери.

15

Анонимен

преди 9 години

само за това ли.тоя е вътре отвсякъде

14

uu

преди 9 години

Мисля си с мойта проста глава по два вапроса:1. Какво става с този гериналитет, бе? Генерала от ВМА; Генерала от Карловската бригада; Генерала от Митниците... Е, то щом генералите са такива, какво остава за редниците.2. Двойния стандарт. При случая с ВМА, с ген. Тонев, ББ беше безкомпромисен : Генерала вън от Парламент, от всички структури на ГЕРБ, докато не си изчисти името. За генерал Ваньо Танов мълчи.... Защо ли????

13

от Гого до куките

преди 9 години

Няма страшно Ваньо! Дръж се! Знаеш, че това е евтина медийна демонстрация, че УЖ няма недосегаеми. Докато предаваш куфарчетата от трафика на когото трябва ти СИ недосегаем. Само внимавай в клякането, да не пропуснеш някое куфарче, тогава вече може да има проблем. Успех! И нови звезди на пагона ти пожелавам!

12

Бивш член на БСП

преди 9 години

Голяма мъка налегна другарите. Техните митничари и канали си заминават и паричките свършват . След това свършва и партия БСП, защото там са останали само хора , които ги интересуват парите. Свестните отдавна напуснаха . Това е другари , човек и добре да краде цели 50 години все някога свършва .

11

неличен състав

преди 9 години

Имам предвид предишното правителство друже. Само не мога да разбера, защо всеки който не е съгласен с нещо свързано с правителството става червен ***. Имам един приятел който обучава ***, досега само от ГЕРБ му предложиха няколко пъти. Така е знам ли.... А митничарите не ги оправдавам за нищо. Не е стока Танов, за съжаление го знам от личен опит. То ГЕРБ донесе по-голям комунизъм и от БСП, така че не знам какво се палите.

10

личен състав

преди 9 години

Червено *** за " умните"и крадливи митничари даже и такъв като Ваньо Танов им е много . За тях трябва надзирател и на всяко евро което взимат рушвет по 100 тояги на голо . Така, че айде няма нужда да защитаваш кадрите на БКП-БСП-ДС .

9

Анонимен

преди 9 години

Както се видя многократно- изключително *** човек! Чак ми е непонятно какво прави там такъв ! По-лошото е , че специално той очерни честни и почтени хора, и то най-вече от глупост. Спретна несъществуващи скандали, и се измъкна сух. Силно се надявам да му се върне тъпкано!

8

ТОМА НЕВЕРНИ

преди 9 години

То май и прокуратурата е НАГЛАСЕНА! СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА!

7

Анонимен

преди 9 години

Пак мръсните номера на червените - създават фиктивни скандали преди избори ...Мръсни комунисти, никога не са играли като мъже - вижте Станишката, *** ...

6

ДЯДО ПЕШО ОТ ПАЗАРА

преди 9 години

Прокуратурата май открива топлата вода!Докога ще ни заблуждавате,че нещо се работи в тази държава!

5

най-големите...

преди 9 години

... неграмотници начело на Държавата. ГЕРП = Корупция.

4

123

преди 9 години

Има ли все още вярващи, че някой който е свързан с ГЕРБ не е престъпник!?

3

Анонимен

преди 9 години

Кво да го проверяват,тя работата ясна

2

Анонимен

преди 9 години

КЛЕВЕТА той никога не е правил конкурс зима директно

1

СЕЛЯНДУРА ГЕНЕРАЛ

преди 9 години

от Митническите войски вместо да дава показания за корупцията в Митниците взел да дава акъл