16

набюдател

преди 9 години

До ДО 12Казах психично болните да си пият хапчетата!!!Къде ти е правописа на тебе бе *** я пак си виж, че ти не можеш да напишеш 2 изречения смислени!!!Тази дума не съм я учил в гимназията"МЛАКО" ще ми я обясниш ли с тези където гласуват за теб и не могат да четат "млако"!!!И всички изречения да ти започват с "Я" си най-грамотния с правописа "МЛАКО" Приемам критики, но не и от прости хора които са тръгнали да ме поучават!!!

15

===

преди 9 години

9, а къде отиват парите, които емигрантите мъкнат от чужбинско? Не се ли изяждат и изпиват?

14

===

преди 9 години

13, аз му пиша за любов, той пак лудите го тресат...

13

ДО 12

преди 9 години

Даже не можеш и да пишеш правилно!!! Я марш в прогимназията да се научиш млако!!!

12

набюдател

преди 9 години

Тук явно има доста емигранти без работа!!! чакащи все помощи от някой или да ги оправи и в голямото си свободно време натискат минуси и пишат коментари без обоснованите !!!Дерзайте но на никой не му пука за вас и вие си го знаете . И когато на някой пожелая да е жив и здрав слагате пак минуси което ме кара да ви кажа прегледайте се спешно при психиатър СПЕШОНО!!!

11

===

преди 9 години

Зарадвах се на тази новина със снимката, както се радва луд !Браво Сашо! Ето такива мъже обичам! Късметлии!

10

Анонимен

преди 9 години

бОли ме *** за Александър!

9

ДО 1

преди 9 години

Не съм в чужбина, но имам много познати които са там и само мога да ти кажа че в момента *** - Абсурдистан се крепи на парите които нашите сънародници пращат отвън! Понял?!?! Ако не са тия милиарди дето влизат в 'икономиката' ни сме живи умрели с разните измислени шивашки цехове, съпорт и кол-центрове по София!

8

набюдател

преди 9 години

Интересува ме че няма лекарства за онкоболните ,интересува ме че събираме смс за болни дечица и държавата не прави нищо за тях!!!Интересува ме защо има пари за нато а за болните и страдащи хора от първа необходимост няма пари и дори ни ги пишат тези новини!!!За това няма как да помогна на някой който е намерил изхода от България а те трябва да ни помагат и в повечето случай го правят за това са заминали.

7

Radostina

преди 9 години

Браво!!! Една радостна новина ...най-накрая.

6

Анонимен

преди 9 години

Parvo Po tv namalo balgari a se okasa 4e ima Dobre 4e Majat se e obadil na maika si i e ok tia ot vanschno ne sa Profis.a sa vanschnia Minister da ne govorim Jupito na USA s Brillantina nai Slabia vanschen ministr

5

набюдател

преди 9 години

До БългаринБлагодаря ти от сърце, желая ти и на теб също здраве и много щастие в живота:)Сега по темата на никой не пожелавам нищо лошо ,а питам какво ги интересува Българите за някой извън България при положение че на никой не му пука за сънародниците в собсвената си държава?Какво да направи читателя освен да слага минуси на даден коментар с това ли помогнахте с нещо ?Хората не се интересуват от битови скандали или семейни проблеми!Не ни интересуват и проблемите защото си имаме наши тук в БГ.

4

Коментатор

преди 9 години

Е как да се размърда МВнР - да хванат самолет и да тръгнат да търсят един човек ли?

3

Българин

преди 9 години

Наблюдател,той е изпратен там на стаж.Но където и по света да е е Българин.Да е жив и здрав. И всички да са живи и здрави.Включително и ти.Успех

2

Анонимен

преди 9 години

Жалко за жертвите, но поне нашето момче е живо.

1

набюдател

преди 9 години

Не ни занимавайте с Българи зад граница тук си имаме достатъчно проблеми