20

Анонимен

преди 9 години

Ееее.... 97,7 %. Скромен човека. Джуджето на следващите избори в Русия ще вземе 97,8 %.Вилики са и ги обича народа.

19

Банкенецо

преди 9 години

аналогичен случаи у наше село! един беше тиква па стана началнико на началниците

18

Референдум

преди 9 години

От ченге - президент +От металург - презедент -

17

ТРАКИЕЦ

преди 9 години

МЪРИ ДАЛИ Е ГЛАСУВАЛ?

16

До смешника !!!

преди 9 години

Малък си да се сравняваш с мен!!!

15

Зовът на дивото!!!

преди 9 години

До циникаДо некакъв ***!Не е нощно време бре! На всеки 10 ноември и на рождения му ден-07 09 бре!!!Вече 9 години го правя!!! А ти си *** колкото аз съм лъжец!!!

14

Анонимен

преди 9 години

Стана топло, и амебите-коментатори се загърчиха от кеф, че могат да плюят човек, на когото не могат да достигнат сянката дори. Племе мизерно, гнусно и безмозъчно родиха последните 25 години.

13

Футуролог

преди 9 години

България още се ръководи от комунистите!Няма никаква държавна сигурност и тем подобни глупости!Бойко Борисов цели три години се ебаваше с "милиционерския" фк "Левски"сф,то не беше Лев инс,не беше чудо!И най-много да го освиркат!Левскарите са импотентни като седесарите!Накрая Путин обяви че ГАЗПРОМ ще спонсорира "Левски" вместо ЦСКА и само за месец-два завистливите и алчни червени помиярчета спретнаха февруарския пуч на ГЕРБ като си направиха и ЦСКА-рската БАСТА!ЦСКА ще пада още!Мутрата е злопаме

12

Откровение !!!

преди 9 години

Назърбаев е същия като тошо от с ПРАВЕЦ!!!Предполагам,че никой от прочелите няма да повярва,но имам възможноста и удоволствието да уринирам върху каменния гроб на тошо от с ПРАВЕЦ !И да ме изтрият от Днес бг-ще си го принтирам и ще го пусна отново!Погребан е в централни софийски гробища-парцел 10-правителствения!!!Не ми пука,че някои от Вас ще ме псуват и проклинат!!! Кеф ми е,че си изпълних една от своите детски закани!Имам клип на смартфон 5 много снимки!Поне 300 души в София са го гледали!!!

11

Борисов от ...

преди 9 години

... мутра, премиер. Така е в Евразийския Съюз.

10

Анонимен

преди 9 години

че каква е разликата между нашите "апаратчици", приели капитализЪма. Само дето казахите харесват да имат султан, а българите - "спасител".

9

Унищожител

преди 9 години

Русия трябва да бъде унищожена!

8

историк-анализатор

преди 9 години

Това нищо не е . В България бай Тошо с никакво образование и първи овчар в с. Правец беше 35 години Президент или каквото си поискаш , защото Съветския комунизъм го искаше . На това той отговори с предложение България да стане 16 република на СССР . Това е дивашка диктатура , която Европа не знае .

7

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Тоя ааа за малко да загуби изборите.И в Казахстан опозицията силна, като в КНДР, Куба,Венецуела и разбира се в .... Русия.

6

Анонимен

преди 9 години

Назарбаев и той като Путин сигурно е милярдер

5

Анонимен

преди 9 години

Добре, че е той. Направи казахстанците богати хора - имат пари да инвестират дори в американската и европейските икономики.

4

Чекист

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА... Евразийския съюз е именно идея на Назарбаев, а не на Путин. Това самият Назарбаев го е казвал. (колко е истина вече не знам :)

3

Йпсиф

преди 9 години

От обикновен кагебист *** стана император!

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Така е. В Евразийския съюз на Путин по-малките държави благоденстват. В Еврогейския съюз на Обонго - малките държави страдат. Факт !

1

Чекист

преди 9 години

"В последно време икономическите отношения между Казахстан и Русия, традиционно най-близкия съюзник на Астана..." - добре де, вчера писахте за филма Президент. Да го бяхте изгледали поне. Там имаше и доста свежо изказване на Назарбаев. Малко от малко поне се интересувайте от това което пишете, а не само да преписвате без да мислите...