4

Анонимен

преди 9 години

Да благодарим на българските работодатели най покорно.Искам да запитам ,-а колко нарушения не са хванати.Не стига че заплащането е мизерно ами и оставането след работно време не се заплаща така както е прието в нормалните страни.Нашите назначени по западен образец мениджъри още живеят в соца когато всичко беше за слава на партията и правителството.Само тяхната работа е супер важна и високо платена .Мениджър до мениджър и всички мечтаят за висш мениджмънт.

3

*****

преди 9 години

Работя в ромско училище. Не искам да коментирам стреса от невъзпитанието на учениците, заплахите и всекидневните закани на родителите, които често нахълтват въоръжени с камъни и дървета...Какво ил да кажа за тормоза от страна на директора-всекидневни и ежечасни викове, закани за уволнение, лишаване от заплати и т.н...Ако не трябва да издържам семейството си, не бих стъпила там. И всички началници знаят какво става, но на никого не му пука.

2

Анонимен

преди 9 години

държавен служител съм .там тормоза от началници е ужасен и непрекъснат.не се съобразява никой с това че съм инвалид

1

работник

преди 9 години

Служител съм в доста голяма фирма работеща в тежката индустрия. Преди великден имахме инцидент с фатален край. Фирмата ни беше санкционирана (не знам с колко и какво) за нарушаване на трудовото законодателство. Точно 2 седмици след инцидента нещата станаха по старо му. Това ме навежда на мисълта че контролните органи не си вършат работата, санкциите са малко и т.н.