44

Анонимен

преди 9 години

Пидали ""десетина симпатизанти на РБ, които с плакати настояваха за "Пълна декомунизация и лустрация"""Това са същите зомбита като ТИЯ в Украйна дето пъхаха учители и лекари в "лустрационните КОФИ за ***"ТО това беше и замисъла ПАРИ за УСА + месо (запасняци) за война.Напускам България окончателно.

43

Асеновец

преди 9 години

Искат повече пари за отбрана, а същевременно не ограничават потока на ислямистки бежанци...Или целта им е друга, по- прозаична?

42

Дякон

преди 9 години

А кога ще нададете един глас за социална политика, здравеопазване,образование? Или те не са ви приоритетни, че от тях няма как директно да получавате хонорари?

41

Анонимен

преди 9 години

Росенчо,не ги събирай тия при теб ами ги натовари на един джуган и да видите реално как седят нещата по поделенията

40

vesko02

преди 9 години

Играта на войници е скъпо удоволствие,и ако попитате дали българите дават пари за това, плюс ранни пенсии за играчите едва ли ще се получи разговора

39

Пешо

преди 9 години

Да няма да ядем ще спестяваме за да си купим американска техника 5 употреба, модел 60 година

38

Велко

преди 9 години

Не може постоянно с тоя нихилизъм. Армията има нужда от ново оръжие.А путинистите могат да се успокоят, така както сега ни служи съветското оръжие, така и натовското оръжие ще ни служи в Евразийския съюз, където ще влезем след като излизем от ЕС/НАТО‌ и си девалвираме лева.

37

BG

преди 9 години

Аууу, "нямало" пари за фуражките :))) Ама я да кажат военните по колко евро на ден взимат от мисийки + заплатата в България ?!?! Как така нямало пари ?! Било "рискова" професия и работели извънредно - ами в частния сектор като пак е рисково и се работи всеки ден извънредно взимат ли по толкоз ?! Претрепаха само веднъж в Ирак няколко военни - цялата страна ореваха ! Ама през седмица дават по новините че поредния строителен работник е загинал по строежите!

36

кво стaa

преди 9 години

Dnes, зaщо зaбихте стaтиятa с темaтa нa деня към моментa в деветa глухa, бре???

35

Анонимен

преди 9 години

Има далавера има протест.А, когато унищожаваха армията на БГ с двата пръста бяхте да се унищожи.Лицемери, далавераджии.

34

АТАКИСТ

преди 9 години

И ТРИМАТА СА ЗА БЕСИЛОТО --НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ГЬЗОЛИЗЦИ НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТА-----ВЬН НАТО ОТ БЬЛГАРИЯ ВЬН ВЬН ВЬН ВЬН ВЬН ВЬН

33

Анонимен

преди 9 години

От кой ще се пазим , от съседна Турция , Гърция или пък от Русия ...Разбра се , че американците плащат десетки милиони наем на италианците за базата им там , ние един долар не получаваме , а на наша територия постоянно увеличаваме чуждите бази.Когато предоставяш безвъзмездно територията си е нормално да не влагаш други средства.Гърция има над 100 самолета , като закупим 5 самолета втора ръка , какво ще ни помогне , освен че ще хвърлим на вятъра 1 млрд , и след 5 години пак нищо

32

Хасан Ганов

преди 9 години

Трябва да модернизираме армията и да нападнем Русия. Путин ще бъде съден от Цацаров а Плевнелиев ще стане президент на Русия.

31

Анонимен

преди 9 години

Голям бизнес е този военно-промишлен комплекс, САЩ създадоха тероризма, за да има на кой да продават оръжие, после да вървят по света и да разправят на такива като нас, че имаме нужда от отбрана за да се пазим от тези, на които производителите на оръжие им продават оръжие, както и от Русия, другият голям играч на пазара, а накрая армията ще служи активно за помощ на хора в райони преживели природни бедствия, горкото жалко, неосъзнато човече, не искащо да пробуди съзнанието си и да развие разум.

30

ха

преди 9 години

Тоя с униформата в профил е клонинг на Желю Желев, лека му пръст.

29

Анонимен

преди 9 години

Като искат пари за отбрана, да ги заделят от партийните субсидии!

28

Тройчо

преди 9 години

Тя работата отдавна е нагласена, накараха Боко да тегли огромен заем, сега ще го накарат да купуваме стари натовски играчки, а кой ще връща парите, то се знае....Няколко баламурници, от пръдлива мрежа, "подкрепяли" министъра ...и прИцидента....

27

ль

преди 9 години

Вижте ги бе, погледнете ги сaмо, вчерaшни комсомлски лизaчи, днес Нaтовски момичетa нa повиквaне!!

26

Анонимен

преди 9 години

НА 24 АПРИЛ , АМЕРИКАНСКИ ГОВЕДАР НАМИРАЩ СЕ В ОТПУСК В СЛИВЕН, ОТ КОНТИНГЕНТА КРАВАРИ ДИСЛОЦИРАНИ НА ПОЛИГОНА НОВО СЕЛО Е БИЛ УЧЕНИК ОТ ГИМНАЗИЯ "П.ЯВОРОВ" В ГРАДА. *** Е БИЛ ПИЯН ! ДА СА НИ ЧЕСТИТИ НОВИТЕ СЪЮЗНИЦИ ! ГЛАВОЧИТЕ ОТ СНИМКАТА ГОРЕ ДАЛИ ЗНАЯТ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ ?!

25

Анили

преди 9 години

Стига вече евтин ПР, стига с тези фалшиви приказки за сигурност и отбрана. Та ние нямаме реално армия, не разполагаме с армейска техника, нямаме военнослужещи, полицията се раздира от корупция и обслужва интересите на управляващите. Вместо да използвате като предтекст сигурността и отбраната за да си вземете комисионните, направете нещо за да започне да работи икономиката и индустрията