28

Анонимен

преди 9 години

Mi neshto trqbva da se napravi, ili sluchaq da se prieme, kato neshto savse normalno v Balgaria

27

Анонимен

преди 9 години

НЕ Е ЗАДЪРЖАН И НЯМА ДА БЪДЕ.ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ЗА ХРАНА.ОТКЪДЕ ПАРИ . ВЛАСТА ГИ ОТКРАДНА ПРАВИТЕЛСТВОО НА ББ.И ВСИЧКИ БИВШИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.АКО БЕШЕ ДЪЩЕРЯТА НА НЯКОИ СИ ГЛАВОК.ЩЯХА ДА ГО ВКАРАТ НА ТОПЛО

26

Анонимен

преди 9 години

МВР и прокуратурата за пореден път се оказват негодни да свършат работа за 5 стотинки, но пък имат претенции за заплати, бонуси и привилегии. В тази случка първият, който трябва да бъде изгонен, е наблюдаващият прокурор.

25

Анонимен

преди 9 години

Чисто информативно да питам. Ако някой знае. Ако има такъв човек със сериозно психично заболяване - роднина. Чия е грижата за него? На семейството ли? Той явно няма да иде и да каже" докторе, луд съм". Малко параграф 22 се получава. Да речем, че са семейство от една етническа група и получават неговите помощи. Те нямат интерес той да бъде настанен в клиника. нали? Или нещо бъркам? Че такива хора са опасни и си ходят спокойно по улиците. А това с детето е отвратително - спор няма тука.

24

Анонимен

преди 9 години

До25 и хиляда оплаквания да има -полицията не може да го държи повече от 24 часа и не тя въдворява в психиатрия !Не полицията издава и прави психиатрични потрети и изследвания въз основа на които съдя издава нареждане за настаняване в специализирано заведение.

23

до 21

преди 9 години

Той отчасти е прав, но при рецидив остава в следствения арест. А такъв има. После вече си има ред. Който явно не е спазен.

22

до 21

преди 9 години

Има ли престъпление? Има! Има ли оплаквания? Има! В писмена форма ли са? Да! Има ли многократен рецидив? Има? Да изнасили и убие някое дете ли искаш, че сини ризки да се размърдат? 3-5 за кражба с насилие над малолетен има ли? Има!

21

Анонимен

преди 9 години

Държавата прави това нарочно - не осигурява заведения за психично-болните, пуска ги на улицата където те тормозят хората или роднините си, които видите ли трябвало да ги гледат. Нарочно правят така, че да може да стоят само временно в лудница, например 2-3 седмици, дрогират ги и казват че са се оправили, и след като ги пуснат и ефекта на лекарствата минат, те са още по-побеснели. Социални грижи, болници, съда - те само се крият, полицията остава да се оправя с тях с цената на живота си понякога

20

Мисля,че тази "

преди 9 години

форма на умствена изостаналост" е комбинирана с чувството, че на неговия етнос всичко му е позволено. Този много добре съзнава какво прави.И много добре знае, че много хора от неговата етническа група вършат всякакви безобразия, не се съобразяват с никакъв закон, а БХК ги защитава.Накрая на някого ще му падне пердето и ще намери сгодно място плюс някой верен приятел за свидетел,който да каже, че е видял ситуация на "неизбежна самоотбрана".До самоуправство не бива да стига,но ни докараха дотам

19

Анонимен

преди 9 години

До 17 какво е виновна полицията бе да не би тя да издава нареждания за настаняване в лудница ??Полицията може само да задържа до 24 ч. след това думата имат прокурор и съдя!! Аман от профани!!

18

Анонимен

преди 9 години

Не се касае за психично заболяване, а за лека форма на умствена изостаналост !Психичните заболявания са : Шизофренията ( пет вида ) и биполярното разстройство на личността ( раздвоение на личността ). Другото е само психични състояния : Тревожност, Паническо разстройство, Страхова невроза, Депресии и др. Но за психичните състояния им дават ТЕЛК, а за психичните болести - не !!!

17

Анонимен

преди 9 години

Демокрация е бе - лудите на свобода.

16

Анонимен

преди 9 години

Ама полицията е за бой. Тоя е луд. Какво е виновен, че е луд и защо е на свобода?

15

vesko02

преди 9 години

Тези от Бековица какво се стискат ,дайте пари на десетгодишните

14

Анонимен

преди 9 години

Това е проблема на цялата ни правораздавателна система!Хващат, пускат, хващат, пускат и престъпниците нямат страх отнищо, правят си каквото си искат...

13

онбашията

преди 9 години

До Анонимен 12вервай си. дори и след брайвик има още наивници дето си мислят че в "нормалните" държави правосъдието работи, а нашето видиш ли е зле. то вярно че нашето е зле, но е зле точно щото копира "нормалните" държави.

12

Анонимен

преди 9 години

Те, че не са виновни е вярно, само че в "нормалните" държави ги затварят в психиатрични заведения и им дават лекарства всекидневно. Само тука ги пускат! Аз имам подобна комшийка, която е над 70 годишна и колко сме викали полиция, и полицаите казват тази безпомощна жена няма какво да ви направи. Тя хубаво че е безпомощна но крещи на всеки, погледаи налудничав и носи голям кухненски нож.

11

Промяна

преди 9 години

Айде бе, Москов, инициирай промяна психично освидетелстваните да отиват директно в заведения за тях. Това е спасението. И единна база данни с имената има - да не им издават шофьорски книжки, документи за работа и т.н. Докога ще умувате за тези промени. ДЕЙСТВАЙТЕ ! Стига приказки.

10

ХХХ

преди 9 години

Сигурен съм че не един или двама родители са готови да го бастисат но като знаят че после най вероятно ще им лепнат доживотна ги е страх ....а да чакаме той да бастиса някое невинно дете ей така ? После 1 год в някоя клиника и хоп на свобода ? Питам аз със какво е по ценен живота на един луд от този на едно дете ? .......господа съдии политици прокурори и всякакви подобни лакеи и гуляи !

9

онбашията

преди 9 години

в лелеяните от вас "нормални" държави е така, психично болните са недосегаеми щото не са виновни че такива са се родили.