8

Анонимен

преди 9 години

Малко хора знаят за варварските традиции на непалците да убиват 250 000 животни на религиозен празник понеже боговете щели да им опростят греховете! Отсичат им главите с огромни ножове като ятагани, даже на кучетата си и в това участват с радост жени и деца! Като на игра! Дано този земетръс ги научи да уважават повече живота. Нищо не е случайно, всичко е заслужено.

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8В Катманду са кацнали два самолета Ил-76 с руски спасители и специална техника. Ще ги последват самолети с хуманитарна помощ от Русия за Непал.

6

Анонимен

преди 9 години

Русия винаги "помага" ... "помогна" в Oсетия, помогна в Чечня, помогна в Донбас ...

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2Да, още вчера е излетял самолет с руски спасители. Чети медиите пише си. Русия винаги помага,но бг медии на го слагат в топа, там слагат ФАЩ когато "помагат".

4

Неутрален

преди 9 години

айде сега да видим, какво друго ще роди главата ти :rbth.co.uk/news/2015/04/26/russian_emergencies_ministry_to_send_first_2_aircraft_with_rescuers_and__45548.html

3

Анонимен

преди 9 години

Резултата е , че Еверест бил с 3,5 м вече по-висок

2

Анонимен

преди 9 години

Отидоха ли хора от русия да помогнат ?Или това не съвпада с техните интереси...

1

Сирак

преди 9 години

Тозва земетресение трябваше в *** да се случи, защото живеем сред ***, престъпници и вскякава друга долнопробна ***, която ни тормози денонощно. Един нормален и честен българин не се появи в управлението на тази прокобна и дяволска страна.