32

Анонимен

преди 9 години

При Тато си имаше всичко необходимо и *** и *** и ярета,даже достъпен алкохол с който поливахме обилно. Е нямаше *** и киви или папая....ама какво да ти пука,като си седнал на софрата под асмата и 3 дни наливаш вино в буркана. Всъщност и днес има всичко,ама не можем да се разпашем толкова обилно. Сега трябва и да се работи.....

31

Джуркан боб

преди 9 години

Преди 2 седмици, на Велик ден блажихте с агнешко. Сега за какво пак натискате?

30

Анонимен

преди 9 години

Това беше идеята, да отглеждаме и учим деца, които да им пращаме наготово. Кадърни и млади хора да бачкат за Тяхната икономика, а ние тука да вегетираме докато можем и да им купуваме отровните храни и трето качество стоки.

29

Анонимен

преди 9 години

Хе-ха! Сефте! То накрая и ние самите няма да останем. Колко ли българи сме изобщо останали тук, интересно?!

28

до 36

преди 9 години

Не ти е вярна информацията. Подвели са те. Само последната ти точка е вярна, защото не бяха официални празници.

27

Анонимен

преди 9 години

До citizenИнтернет нямаше но имаше абсолютно безплатен агитпунк, където червени *** претворяваха решенията на Партията.

26

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се направи едно съвещание на ЦК на ГЕРБ и да се вземат мерки за преодоляване на изоставането, отстраняване на допуснатите слабости и задоволяване потребностите на населението от агнешко месо. Да се закупи и внесе агнешко от велика америка и да се въведе купонна система за разпределянето му.

25

citizen

преди 9 години

Разкажи ни повече колко беше хубаво през комунизма... И как всеки имаше безплатен Интернет.

24

666

преди 9 години

Планът е да се затрие всичко българско и родно, за да купуваме вносните ***. Особено след последното "споразумение" за "свободна" търговия, наложено от Америка , за да има къде да си пласират отровите.Трайте си и яжте ГМО-та!!!! Според учените през 2032г. всеки втори ще е болен от рак.

23

до 28

преди 9 години

по времето на Живков във всяка къща имаше агнешко а също можеше да се купи на нищожна цена по селата.-Как така сте купували агнешно по селата на нищожна цена? Значи селяните са били бедняци, защото вие с парите сте ги ограбвали. Така си беше - по селата беше заробваща беднотия, а номенклатурчиците си живееха като принцове, на гърба на народа. В градовете изобщо нямаше агнешко, а в градовете живееха повечето хора. Саца е едно недоносче, както казваше бай Тодор!

22

citizen

преди 9 години

И какво от това, че по Живково време, всяка къща е била пълна с овце? Нещо грее ли ви това, ДрОгаре самосъжаляващи се неудачници?

21

до 22

преди 9 години

Другарю надрусан ***, по времето на Живков във всяка къща имаше агнешко а също можеше да се купи на нищожна цена по селата. Но това не го знаете защото сте роден след 1989 г.

20

РБ

преди 9 години

Как добре изглежда това ягненце на чеверменцето само!Мечта!

19

ТО НЯМА БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

а само ТЕРИТОРИЯ наречена тъй че за едно агнешко ще се загрижим

18

Анонимен

преди 9 години

Това им е идеята на ЕС и новите ни господари...да си набутват ГМО отвратите и да имат сигурен пазар. Лижете им задниците и се кефете!

17

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА не така с льошо - за другарите винаги имаше елем па у рила...

16

Анонимен

преди 9 години

За съжаление вкусът на пилешкото отстъпва по вкус.И е добре всеки българин да опита за Гергьовден поне една мръвчица.Българското агнешко е много, много вкусно.Жал ми е за малките агънца,но човещина."Прекаленият светец и на бога не е драг"

15

Анонимен

преди 9 години

Другари червени *** по вашето любимо време на неграмотния бай Тошо не само агнешко , но нищо нямаше по магазините . Така , че спрете се .

14

Анонимен

преди 9 години

И кво като нямало агнешко ?!Ще хапнем свинско бе, егати проблема!

13

анонимен

преди 9 години

както винаги ще минем без агнешко едно пиле и готово не е болка за умиранетези дето ядат агнешко по умни ли са от нас съмнявам се много съдейки по коментарите