48

Анонимен

преди 9 години

Че субсидията се дава за партийна работа,партия напрактика няма. но е прав,шампанското е скъпо.

47

Подигравки

преди 9 години

Дудуци, Тикви... При всичките тези подигравки и сарказъм. Чудя се,кой гласува за Негово Величество Орденосец Професор и Министът-председател Бойко Борисов не е на 15 год.Кой?

46

Анонимен

преди 9 години

До младен Същите ,изкуфялници ,който гласуваха за комунистите от ДС и ГЕРБ. Та сега и снахата на Политбюро-Кукувицата да е в далаверата . Да не говорим за ченгетата от Паричният фронт и знамето на Р. Кънев-Кордова. ,голият ме ***.

45

въпрос на време

преди 9 години

един друг "титан на мисълта" изчаква удобен момент да се самоизтъкне за "вожд" и "учител" на българските маси. При тази интелектуална мощ на избирателите няма съмнение, че подкрепата за него ще бъде съкрушителна, особено от по-младата част избирателиц и тази на средната възраст.Интригата е за какво ще претендира, за премиер, президент или за цар.Вероятно мнозина се досещат кой е той.

44

....

преди 9 години

Ники, не, че има значение, ама и аз ти се подигравам.

43

кали

преди 9 години

Нещата коренно се променят . Винаги така се получава в държавата . Всеки си прави отвод по делото . Става доста интересно обаче . Какво ли предстои . Дали ще има финансиране на партията . ПАРТИЯ ,, БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА " трябва да продължи напред .

42

ХА ХА ХА

преди 9 години

Абе Барек, ами че то ББЦ-то има ли я още като партия бе? То само ти остана в нея!***!

41

ето т'ва е

преди 9 години

Този "Велик вожд" е нагледен, практически пример какво ще се случва непрекъснато, ако се утвърди задължителното гласуване и при това с подаване на гласове без образователен ценз на гласоподавателя.

40

Щъркел

преди 9 години

Каквото посееш, това жънеш. Простичко, а?

39

Анонимен

преди 9 години

До какаванинАз му оправям булката. Нек си стои тоя у Брюксело!

38

Анонимен

преди 9 години

До младенПрав сте, много кофти мит'рял.

37

какаванин

преди 9 години

Първо ти предаде партията заминавайки в Брюксел.Докра си булка в къщи,без да си легнала с нея замина на гурбет.Булката не чака

36

:-D Не ти се подигра

преди 9 години

Слагат те на мястото ти :-D

35

Анонимен

преди 9 години

Барека е болен в главата ***, но тези, които са гласували също не са в ред!Повечето бяха купени гласове от мургавелките, но познавам и българи...

34

rainbou1

преди 9 години

Не знаех, че Цирк Дьо Барек пак имал представление у нас.Барек, стой си в Брюксел, пич, и пести от билети, че след 4 години ти свършва заплатката и си дотам.То и затова си се подплашил и ревеш за субсидията де.

33

Balakov

преди 9 години

Ne e vinoven Barekov,a tezi koito sa go izbrali da ni predstavliava v Evropeiskia parlament.Tozi rezil ne e za nego,a za tezi koito imat prazni kratuni i glasuvat kato ovce.

32

Анонимен

преди 9 години

Господин Бареков. За да започнеш да си мислиш , че си нещо трябва да започнеш с това да се обръснеш първо, да се въведеш в подобаващ вид на политик и да започнеш да учиш английски език, или не го използвай!

31

столипинския бръснар

преди 9 години

бърекуф,върни си старата прическа и нещата ще се оправят,откакто са пострига и партията тръгна на зле

30

!

преди 9 години

Тоя *** няма ли да спре да дрънка? Цв. Василев открадна парите на хората да ги налива в тъпите политически проекти на кaпyта, и тоя сега се прави на интересен.

29

Анонимен

преди 9 години

"Само ние си нямаме свой човек в Сметната Палата. Това не е нормално! категоричен е Бареков.Ето, това е манталитетът както на конкретния орангутан Бюреков, така и на средностатистическия български "политик". Смятат, че трябва да имат "свои хора" в институциите, които да защисжтават техните, а не на народа интереси. И това е "нормално".Проблемът, драги ми българино е, че И ТИ си приел това за нормално. ;)