238

истината

преди 9 години

В никакъв случай, никога и никъде не бива да се правят и опити дори за използване на терористи с цел решаване на собствени моментни политически, даже геополитически задачи", подчертава руският лидер. "Защото, ако бъдат подкрепени на едно място, те ще надигнат глава на друго и със сигурност ще ударят онези, които са ги подкрепяли вчера"

237

Анонимен

преди 9 години

До УчителяБРАВО НА ПУТИН!!!

236

Учителя

преди 9 години

До БобиИькупиха на безценица, защото хората просто избягаха от Русия и си продадоха обезценения бизнес. Продължава да се обезценява всеки биснес в тая измислена държава...

235

до Боби 353

преди 9 години

Ще покаже.

234

Боби

преди 9 години

До 352Няйко казват че събарянето на Нефта е от САЩ и САрабия а Рублата самите Руснаци са я съборили за да могат на безценица да изкупят рублевите инвестиции на западни компании. И няколко месеца по-късно рублата си е пак на пазара. С това се обяснява изхода на инвестииции. Реално Рашките на безценица изкупиха западни бизнеси в РФ. Така че времето ще покаже.

233

до 350

преди 9 години

За миналата - може. Обаче не забравяй за изтичане на валутата. сметката е отрицателна.И сега къде са тези инвестиции? Няма ги.

232

Боби

преди 9 години

До 349Украйна им спря всички турбинни двигатели за кораби и хелиоптериДо 8 месеца независимо от цената разширението на завода за хеликоптерни двигатели в Рф ще е факт и ще задоволи производствотоКитай продаде двигатели за леките кораби и преговаря за доставки на немски лицензни двигатели за тежките кораби. Рашките имат 5 годишна програма за Корабните двигателиТова е пример, че има ли търсене ще се намери доставчик или ще си направят производстово просто трябва време и ОСТЕН(разбирай Санкции)

231

Боби

преди 9 години

До 349Умнико над 200 предприятия за миналата година в Русия имат инвестиции над Милярд Рубли. Тоест само едрите инвестиции над 50 милярда долара преди САЩ да реши спекулативно да събаря рублата. В момента долара е скъп, а рублата бавно си връща позицииите - Някои казват че заради скъпия долар Рублата вече си е върнала позициите от преди Спекулата или е много близо до това. Независимо от различния курс.Така че Рашките не ги мисли собствените инвестиици им стигат, а ако долара скочи ще има още

230

до Боби 339

преди 9 години

Не може рубла да върна стойността си, защото Русия няма развитието на производство. Чужденска валута си бяга оттам. Нещо повече, петрола няма да има стойност над 100 долара.

229

Боби

преди 9 години

До 346Русия(10 място) реално е втора по затворническо население, в статистиката я изпреварват само няколко тоталитарни страни и то с малко население. В Русия се наказва просто това коет беше 90 годин на миналия век Слободията още им се отразява и не малко десетилетия ще им трябват да се оправят и откачат от куката наречена спекула и Корупция.

228

Боби

преди 9 години

До Боби 342 продВсичко това е защото много бавно се оттича водата пролет и есен от руската безкрайна равнина. На всичкото отгоре 7 от 9 оточни реки се вливат в северния ледовит океан - тоест още по-бавно оттичане. За това има толкова торфови блата и пролет и есен извън асвалта се пътува с верижни плаващи машини граждански модел на МТ-ЛБ.Такъв гаден терен няма и в Америка/Канада. Канада са благословени с хиляди езера и езерни комплекси на север. Аляска пък е предимно камениста.

227

Боби

преди 9 години

До Боби 342Умнико запознай се със спецификата на Руската транспортна система и тогава говори. Ако в България е необходимо да изкопаеш 2 метра и да ги запълниш с валирана баластра и след това да сложиш асвалта в Русия поради екологични причини един път се прави по следния начин.Дълбаеш поне на -4 метра. Слагаш ЕДРИ камъни за дренаж. След това на -2 метра средни камъни за дренаж, на повърхността задължително през 20метра отводни тръби с голям диаметър и след това насип от 2 метра и Асвалт

226

Боби

преди 9 години

До хмм 340Какво ги възхвалявате Американците. Една Богата територия открадната с Геноцид от собствениците и. Пренаселена по крайбрежието. С най-голямото затворниоческо население в СВЕТА на 100000 души. С закони както от памтивека така и с такива от вчера които най-малкото ИЗКРИВЯВАТ да не кажа ПОДМЕНЯТ понятието Демокрация. С Парламент от 500 човека 248 от които са милионери, а 96 пенсионери над 65 години. Държава от както се е пръкнала постоянно воюваща с някой зад граница.

225

Анонимен

преди 9 години

До Боби 341Е друго си е да направиш групови тоалетни в Сочи за 50 мрд $ :)

224

Боби

преди 9 години

До Анонимен 338Ако направим филм за Бойко/Серго/Доган/Местан сега когато е 2 път на власт и като във филма му покажем всяко негово обещание и след тоева резултатът от него. Ефекта ще е направо Бомбастичен. Обещава всичко и успява да изпълни само едни магистрали(и то некачествено).Зомбираното съзнание на Българина а и Европееца не помни повече от 3 седмици назад.Путин прави филм за почти 20 годишен период във властта. С факти. Щото има с какво да се гордее и похвали. Е има и гадости като Курск

223

Боби

преди 9 години

До 337То 2007 година беше прекрасна за България(УЖ) - Капна ли нещо върху населението? НЕ Единственото нещо което стана беше - На Куцо и Сакато му дадоха необезпечени кредити. След това и до сега не можем да се оправим, а банките вече имат над 20% "лоши" кредити.Путин независимо от Кризите и Йо Йото на центе на петрола се погрижи и върху населението да капне нещо. И Мултимилярдерите Олигарси да си плащат данъците. И за това в момента независимо от силния долар рублата бавно си връща цената.

222

Анонимен

преди 9 години

Комично и смешно е да се прави филм възхвала за президент, който все още е на власт, това може да се случи само в една диктатура

221

до Боби

преди 9 години

2. Цена на петрола направи тая работа3. Направил е независимост, ама от хората

220

Боби

преди 9 години

До Анонимен 327Отностно Путин Задавам 3 въпроса които показват че си е свършил ряаботата.1. Кога му дадоха власт - Когато Елцин и сие оплескаха с помия и тавана на Кремъл2. Подобри ли благосъстоянието на Рашките - Определено.3. Направи ли максимално независима Русия и за това му спретнаха Кавказ, Грузия а сега Украйна и дори Нагорни Карабах като малко пипер в къкрещото гърне? - О пнидестровието ще запалят. И Дори Крим ще бъде нападнат в краен случай.ЗАЩОТО Е НЕЗАВИСИМ ОТ САЩ

219

Анонимен

преди 9 години

До до пешоБРАВО НА ПУТИН!!!