11

ръбутудател

преди 9 години

търсим ръботници нъ гъфкъву ръботну време...ръботи се от 6 ду 9 сутринтъ, *** 11 ду 13 и *** 21 ду 23 чъсъ нъ непълну ръботну време

10

Феб

преди 9 години

"Министърът също предлага родителите да не получават детски добавки, а да ползват отстъпки от данъците, които плащат." - това е една много добра идея а дано ама .............Това ще доведе до големи икономии в държавата и за хората плащащи данъци

9

Кон

преди 9 години

Калфин пак се оплете. Като става дума за престъпление, като бито бебе, не Инспекцията по труда трябва да се задейства, а прокуратурата. Включително и за създателите на тези нечовешки условия на труд. А той, миличкият, не го знае това.

8

8

преди 9 години

До БългКАКВО ЩЕ РЕЧЕ В НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ?МОЖЕ БИ В САЩ,КАНАДА,ГЕРМАНИЯ?!КИС КИС ,А ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ ДА ЖИВЕЕШ ТАМ,ЗА ДА ВИДИШ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ?!

7

bgmiliarder

преди 9 години

da darji niski zaplatite i nivoto na 20% dds daaalgo:-)

6

Лично

преди 9 години

Ивайлооо, ако те срещна ЛИЧНО ще те стегна за мъду--те. Алчен, мазен мошеник. Като Първанов, Бойко Борисов, Михов ...... като всички.Изправи ги като Чаушеско до стената и направи добро за децата си.Поне децата ни да живеят в правова и мирна държава.

5

Бълг

преди 9 години

В нормалните страни хората вземат детски надпавки и разходите, които а направили за децата си( такси за детски градини напр.) се приспадат от данъците им в края на годината. Да не говорим, че се признават транспортни разходи до работното място и обратно, курсове, които си заплащал и т.н..

4

Бълг

преди 9 години

До АнонименГъвкавото работно време не е разпокъсано работно време. Това означава че вместо да започнеш в 7 и да си тръгнеш в 17 часа, можеш да започнеш в 8 и да си тръгнеш в 18. Или ако единият ден си стоял на работа 2 часа повече (които никой няма да ти плати като извънреден труд) на следвашият ден можеш спокойно да си тръгнеш 2 часа по рано или в петък например. По- притеснителното обаче е, че Калфин предлага хората да не вземали детски надбавки а да получавали отстъпки от данъците.

3

NACO

преди 9 години

Г-н/другарю Калфин,трудно Ви е,вижда се, ВЪРВЕТЕ си!

2

Анонимен

преди 9 години

По думите му гъвкавото работно време ще може да бъде въведено във всички сектори по решение на собственика на предприятието- ma gospodin ministar ako gi vika robovladeleca v sabota i nedelq 6te pla6ta li dvoen nadnik kato po Evropa mislite li 4e 6te se mine

1

internetlumpen

преди 9 години

Помощ ли???? Това е робия! С тези промени работодателите могат да ви клатят както си искат.Ще работите колкото и когато си поискат и нищо не можете да им кажете! Министърът бърка работа с робовладелство!