45

Анонимен

преди 9 години

Лудостта на народа се дължи на законите и реформите на политиците.За да се излекува трябва се противопостави на корумпираните фиданки от народното събрание и властта

44

Koko

преди 9 години

До сега се въздържах от коментар ама ся ша ви светнаИ двете ми деца са родени в мое присъствие. За 2-3 дневен престой в болницата новородените не са се откъсвали от погледа ни. Дори когато идват да ги взимат за 10 мин преглед първо питат имаме ли против и след това присъствието на единия родител е задължително. И това е в страната на краварите

43

Анонимен

преди 9 години

Така е полудяването и преуморта са навсякъде в страната.Никъде не се спазва написания кодекс на труда ,но иначе инспекторите проверяват само че питам точно какво проверяват. известно е че лич. л-ри трябва да са на телефон и работа по 24часа в денонощието 365дни в годината ,те нямат отпуска.други пък си ползват отпуската за да отидат да рабботят на по-платено място напр 1 месец тук един месец чужбина и т.н различни отрасли и частни цехове също нямат отпуска ,истискват им и душите и какво става

42

отговор

преди 9 години

Така е подлудяването на това съсловие отне много години на управниците.За какво си мислите че властимащите са си нагласили правителствена болница.Там е лукс,спокоен персонал финансира се от МС.Воъбще остров на спокойствие.Останалите духаме супата.Случаят е много показателен затова как работи изнервеният,притиснат до стената нископлатен българин.Е управниците положиха многогодишни усилия и резултатите са налице!

41

до 57

преди 9 години

Ти плащаш 1000 на болницата.От тях акушерката получава 1.Останалите 999 отиват при собственика за да си купи Порше Кайен.Е кажи защо очакваш добро обслужване?Лекар дори през нощта няма."Икономисали" са го.Ако плащаха добре на персонала акушерката не би работела на 2 договора.

40

пешо

преди 9 години

Смърт за всички капиталисти и експлоататори.

39

Веселин

преди 9 години

До другарката АндрееваМосков е *** ***, като всички от РБ!

38

5*5*5*5

преди 9 години

Какъвто Министъра от ГЕРБ такива и служителите в болницата

37

Анонимен

преди 9 години

И са кво, тоя *** ще го освидетлстват като невменяем и ще му се размине ли????????Акушерката на бесилито.

36

Румен Бл.

преди 9 години

Тя и тази хубавица е малко лудичка,дори не много малко, вижте й злобното погледче и си спомнете какви идиотии вършеше като министърка.

35

Дядо Мраз

преди 9 години

Петя, и ти ли биеш децата?!

34

Петя

преди 9 години

Да се закрият, бе! Това не е ваш проблем. Нали така?

33

Анонимен

преди 9 години

Ми ако раждаме по държавни клиник, частните ще се закрият щото щеостнат без пациенти.

32

Петя

преди 9 години

А какво да кажем за културата и възпитанието на днешната богата ***? Забогатяла на гърба на някой беден *** и искаща най-доброто за себе си!!!

31

Анонимен

преди 9 години

тази акушерка сигурно е имала отношения с бащата. Защо не се е нахвърляла на други деца?

30

Петя

преди 9 години

Ми хубаво!Не раждайте по частни клиники!Раждайте си в държавни такива, приемете грижите на персонала и не изисквайте!

29

Анонимен

преди 9 години

Петя, ако не ставаш за тази работа - предложения за продавачки и чистачки бол!Не може да се оправдава пребиването с юмруци на бебе!

28

Петя

преди 9 години

Санитарка съм в родилен дом и се плаща доста. Искам да кажа, че родилките, които идват при нас са от "кон нагоре". С огромно самочувствие. Персонала е винаги преуморен. Не стигат ежедневните грижи, които се извършват по правило, но има и родилки, които беснеят и се карат, защо детето им плаче.Аз съм свидетел, че децата се мият, преобличат и хранят почасово и всичко е в реда на нещата. Но родилка, която е броила 3 К. иска всичко да се върти около нея и капризите и. За една смяна вика по 20 пъти!

27

Естет

преди 9 години

Не ме интересува каква заплата е вземала акушерката, каква "временна лудост" е отключила и колко тежък живот е имала!Интересува ме дали ще получи нормално наказание или след 3-4 години ще налага с юмруци по главата някое друго бебе!

26

Диана

преди 9 години

Моля ви, не го обръщайте на политика. Проблема е много сериозен. Гледах записите и това не е никаква временна лудост,това си е маниер на работа. Тази акушерка със сигурност го е правила много пъти преди,когато някое бебе е плачело, но до момента някак се е измъквала или просто сега е прекалила. Затова е толкова уверена. Съветвам всички родили наскоро в тази болница да си поискат записите от камерите за всеки един ден престой. Травми на такава възраст може да доведат до големи проблеми в бъдеще.