57

Аз

преди 9 години

има много точни пси-профайлъри, детектор на лъжата (да не забравяме че вече се приема за достоверно свидетелско показание). защо се занимават с врели не кипели ?

56

Друг анонимен

преди 9 години

До АнонименСериозно?!! Мога да ви дам личен пример с държавна столична болница при заплатен избор на екип, ВИП стая единична, помощ от страна на медицинския персонал нямаше никаква, но така беше по-добре, като гледах как се държат с бебетата и родилките /като с животни/, просто исках да не ме закачат въобще!

55

84

преди 9 години

До Анонимен 83Да не мислиш, че повечето убийци изглеждат "лоши"? Нищо подобно, повечето им познати не могат да повярват, че са били способни на подобно нещо. И как, моля, ще удряш и душиш бебе НЕнарочно?!!

54

Анонимен

преди 9 години

Жената не изглежда лоша. Не вярвам да го е направила нарочно!

53

Сериозен

преди 9 години

СМЪРТ ЗА ТОЗ ***, каквито са повечето акушерки и лекарки в родилните, не са хора това бе, само искат да лапат и няматнищо човешко в тях! СМЪРТ за тази или аз ще я убия!!!!!

52

???

преди 9 години

веднага след 9 септември 1944 г. 2000 български офицери, репресирани веднага след връщането им от фронта.220 000 души, преминали през концлагерите в Белене, Слънчев бряг, Скравена, Богданов дол. 2000 горяни, повечето разстреляни без съд и присъда. 11 000 души, съдени от Народния съд, от които 1500 вече след като са били убити и 300 изпълнени смъртни присъди. Насилствена македонизация на 310 000 българи в Пиринския край. Унищожаване на опозицията и обесването на лидера й Никола Петков.

51

до наблюда

преди 9 години

Около 30 хиляди българи са били убити или обявени за безследно изчезнали в първите 42 дни след 9 септември 1944 година. Този червен терор продължава около 100 дни до края на 1944 г. Без съд и присъда е избивана интелигенцията на България - лекари, съдии, свещеници, банкови чиновници, журналисти, кметове, учители. Още на 9 септември 1944 г. се отварят вратите на затворите. Покрай чисто политическите затворници и антифашисти, които са били една десета част, оттам на улицата излиза една огромна армия от 7800 криминални престъпници. Те заливат столицата и страната с престъпления.Започва масово

50

До наблюдател

преди 9 години

А сега като имате обработваема земя защо ядем турски домати и китайски чесън???? По онова време ако такова нещо се бе случило, властите нямаше да се мъчат да и вникват в душата ами без каквито обяснения щяха да я пратят да копае камъни. Къде си Тодоре, къде си Живков....

49

Анонимен

преди 9 години

Дори нямам сили да го изгледам, представяйки си , че това можеше да е моето бебе. Директора на ЧАСТНАТА болница също за затвор! К'ви са тея камери щом никой не ги гледа?! Тая *** във всяка държава със смъртно ще я убият по бърза процедура публично. Но виж, тук в бг, където си плащаш да раждаш уж в по-добри условия, може да се размине с годинка условно. Ха на бас, че и на работа ще я върнат в някоя болница.

48

Анонимен

преди 9 години

В нета върви подписка петиция: Доживотен затвор за акушерката Емилия Ковачева пребила Никол"! Подписвайте братя и сестри....този изверг трябва да си получи справедливото наказание!

47

Бяс

преди 9 години

До АнонименТе като я освободят тогава ще си намери майстора, нали показаха лицето и??? Що за живот мислиш, че ще има от тук нататък?????????????? Това не е човек, хора.......Господ да пази децата ни!

46

Ники

преди 9 години

Бавна и мъчителна смърт за тази ***! Не ми трийте коментара моля! Исках да напиша много пояече, но се самоцензурирах. Гледах видеото снощи, още не мога да си намеря мяато.Здрав-прав мъж на 34 съм и баща на 3 деца. Тази не заслужава живот!

45

до 72

преди 9 години

Днес е събота,но може ида има отворена оптика,*** и си купи най големия диоптър.Какво да му доказват,цял свят вижда какво прави една акушерка,и трябвало да доказват.Ти нормален ли си?

44

Анонимен

преди 9 години

Докато няма присъда се въздържам от коментар КОЙ ОТ ВАС може да гарантира какво е станало ако се докаже да се НАКАЖЕ но не по рано

43

Анонимен

преди 9 години

Бие новороденото бебенце, защото в това време дежурния неонатолог СПИ и ще бъде събуден неовреме !!!Всъщност кой е бил ДЕЖУРНИЯ неонатолог в тази вечер ?! Все пак това е неонатологично отделение и къде е СПАЛ ???

42

Анонимен

преди 9 години

Дано само лаете по форумите. Защото по думите на така наречените "нормални" хора, тя трябва да бъде убита с камъни, обезглавена на площада и т.н. Не я защитавам ни най-малко. Заслужава да получи много тежко наказание. Много е вероятно да е съсипала живота на това дете и неговите родители.

41

Анонимен

преди 9 години

Пишете си каквото искате и се възмущавайте.....съдът днес решава дали да освободи акушерката....и ще я освободи! Все пак да не забравяме, че това е България!

40

6786

преди 9 години

въпростът е ,ч е трябва да се търси отговорност и от болницата , как се допускат 24 -ови смени ???Дано бебето се размине без трайни мозъчни увреждания

39

Анонимен

преди 9 години

да рано или късно престъпната комунистическа диктатура се отразява на всеки, но хората все още гласуват за неяи нейа ги избиват

38

Анонимен

преди 9 години

И аз гледах видеото... Не проумявам тази жестокост, тази злоба. Тази "жена" е за линч. Горките родители, да родиш живо здраво дете, а някакъв садит да го пребие като куче! А родителите не могат да пипнат новородените от страх да не им навредят, тази жена го мята, бие с юмруци по главата... Нямам думи, това не е човек, не искам да е истина, но се страхувам, че това не е изолиран случай :(Горкото бебе, дано се възстанови напълно, и горките родители дано не са изгледали видеото :(