8

ТРАКИЕЦ

преди 9 години

СЕВТ Е ГОЛЯМА РАБОТА!!! В БЪЛАГРИЯ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ВЪВЪДЕ ОТНОВО ХОРАТА ДА НОСЯТ ТРАКИЙСКИ ИМЕНА!!!!!

7

alkapone

преди 9 години

Все пак мизериятА ТАМ се е зародила

6

Анонимен

преди 9 години

Франсетата са като останалите еврогейци - ходят по кръчми, мачове, гей-паради и пр. благини. Никой не ходи по музеи, най-вече защото един билет там е 50 евра.Изкуството е за шепа богати ***.Народът тъне в мизерия и простотия.

5

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Тракийското ни изкуство е хилядолетно.Известно е отдавна по света.Някои местни нашенски парвенюта,които сега са на власт,решиха да открият...топлата вода,като се спазариха с франсетата да им го покажат там.Е и какво от това.Разглезените французи,само им е до нас,голям праз като видели Сефт в Лувъра.Аз пък съм го виждал в музея в Казанлък,където го изложиха след като професор Китов го откри.Тогава Веждито се правеше на мултак горкия,сега тръгнал...реклама да ни прави.

4

Даниел

преди 9 години

Браво на Вежди Рашидов, може да е от турски произход, но е по-голям българин от повечето българи.

3

ФАШИСТ

преди 9 години

Вежди Рашидов не бе прав , че не плати хонорар на " Юан Кокузел " след което се извини и за обидните слова но , направи изложба в ЛУВАРа - меката на световното изкуство . Свалям му шапка на Вежди Рашидов - все пак е отличен скулптор !

2

ШибиРиби

преди 9 години

Веждито го видял един човек в Парижки обществен клозет да си пъха тракийска керамична статуйка в гъ*а и да и говори на френски .

1

ШибиРиби

преди 9 години

Браво на Траките, браво на Българите, да живеят Турците.... А за Вежди - Оставка !!!