15

Турчин_13

преди 9 години

Арменците искат да се правят на евреите - мъченици,но нямат никакви шансове, защото евреите искат да са единствени

14

свикнаха

преди 9 години

Тази май иска на всеки 100 години по един геноцид та чак за внука и да има мая. Егати пародията. ....поминък чрез геноцид !

13

Турчин

преди 9 години

Не напразно има една народна приказка :" НЕ ДЪРПАЙ ОПАШКАТА НА ДЯВОЛА "Не дърпайте опашката на дявола, не се знае кога и как ще ви захапе :)

12

Анонимен

преди 9 години

Веднага сирийските арменци да обявят ,че са подложени на геноцид и да получат още репарации. 20 милиона арменци загинаха в Турция и 10 милиона сега в Сирия. А Талят Паша беше *** ,че ги изсели. Трябваше да ги остави на кюрдите. Днес никой нямаше да реве за геноцид просто защото нямаше да ги има.

11

Анонимен

преди 9 години

Господ гледа и един ден тези който си мислят че са много хитри като избиват мирни граждани ще бъдат преследвани като дивеч ама те в момента не го знаят и си мислят че всичко което хвърче се яде.

10

Анонимен

преди 9 години

какво квичите само нали си имате държава Армения ходете си там,и не се занимавайте с турците защото изобщо не ви обичаме!!!

9

за 6

преди 9 години

"ИМА АРМЕНЦИ ИМА ПРОБЛЕМ - НЯМА АРМЕНЦИ НЯМА ПРОБЛЕМ."ИМА ТУРЦИ, ИМА ПРОБЛЕМ. НЯМА ТУРЦИ, НЯМА ПРОБЛЕМ !

8

Анонимен

преди 9 години

Признайте си геноцида към арменците като почтени хора, поискайте прошка. Ама не, турците са над всички, над Господа даже! Тази тяхна самонадеяност и наглост ще им види сметката. Самозабравят се, събират вековна омраза и трупат негативи.

7

Анонимен

преди 9 години

Всички злини по света идват от муслиманите

6

www

преди 9 години

ИМА АРМЕНЦИ ИМА ПРОБЛЕМ - НЯМА АРМЕНЦИ НЯМА ПРОБЛЕМ.

5

Анонимен

преди 9 години

Ами да дойдат в България. Далеч по-добре да се поканят тези хора за имигранти отколкото да допускаме прииждащите "миролюбиви" мюсюлмани.

4

и още много

преди 9 години

24 септември 1981 Франция, Париж Операция ВАН, може би най-успешната на АСАЛА, завзето е и 15 часово е държано турското консулство в Париж на 24.09.1981 където са взети 56 заложници, поставени са искатия за освобождаване на 12 политически затворници държани в Турция - 2 арменски свещеника, 5 кюрди и 5 турци, кризата е предавана по телевизията и печели най-висок рейтинг във Франция, в подкрепа на атаката се обявяват видни французи най-вече от арменски произход - големият кинорежисьор Анри Вернули, героинята от съпротивата Милении Манукян, певицата Лиз Сараян и др. Заловените получават сравнит

3

каквото повикало

преди 9 години

12 октомври 1979 Холандия, Хага В Хага е убит Ахмет Бенлер син на турският посланник Холандия22 август 1979 Швейцария, Женева Бомба е сложена в колата на туреския консул в Женева Ниази Адали, той не постродва, но са повредени две други коли и леко са ранени двама преминаващи швейцарци. Ответственност за взрива поема АСАЛА.4 март 1981 Франция, Париж Двама арменски нападателя откриват огън по Рошату Морали - атташе по труда в Турското посолство в Париж, Теселли Ари - отговорно лице по делата на религията в посолството и Илькаю Каракошу - представител на Анадолу Банк в Париж, в момент

2

каквото повикало

преди 9 години

28 октомври 1975 Ливан, Бейрут Ракетна бомбардировка на Туркото посолство в Бейрут със значителни разрушения.19761979 Турция Многочислени диверсиони нападения на объекти с военен и стопански характер.16 февруари 1976 Ливан, Бейрут От АСАЛА е убит първия секретар на Турското посолство в Бейрут Октар Сирит, докато седи в приемнната на Хамра Стрит. Атентаторът избягва.2 юни1978 Испания, Мадрид Трима арменски терористи, въоруженн с автоматическо оръжие, нападат колата на турския посланик Зеки Кюнеральп, при излизането ме от територията на посолството. При загиват също жената на посл

1

каквото повикало

преди 9 години

20 януари 1975 Ливан, Бейрут Взрив на штаб-квартирата на Всемирния съвет на църквите. Мотив: помощ, оказван за изселване на ливанските арменци в емиграция в трети страни22 октомври 1975 Австрия, Виена Трма атентатори, звривяват Турското посолство във Виене, убит е посланика на Турция Даниш Туналиджил. Атентаторите, които успяват да избягат, са въоръжени с автоматично оръжие произведено в Израел, Великобританиа и Унгария. Отговорността е поета от АСАЛА и Бойци за справедливост към Арменския геноцид (ДжСАГ).24 октомври 1975 Франция, Париж Посланика на Турция във Франции Измаил Ерез е у