19

И.Иванов

преди 9 години

Което ми напомня за един виц: питали дедо поп "дедо попе, може ли да спим с чужди жени" дедо поп отговорил: "може, ама вие не спите". Та и вие мамини златни, не ходите просто на публични събития, а ходите да се гушкате и пощипвате с разни престъпници като вас и после се оплаквате, че ви снимат!

18

Анонимен

преди 9 години

Много са ми интересни всичките,дето се правят на умрели лисици!Източиха КТБ,всички гледат невинно и безкрайно учудено,реално държавата плати парите,а наш ***,прецакан за кой ли път,се терзае за герб и бсп,вместо да ги увисне по дърветата!

17

Анонимен

преди 9 години

Да си припомним при кое правителство фалира КТБ?

16

Един

преди 9 години

До Тра-ла-ла дори не заслужаваш да ти се обяснява, че вложителите имат основание да реват, а и всички ние в БГ заедно с тях. Шепа престъпници крадат народа, а такива като теб скачат срещу ограбените. Но не се напъвай, няма да разбереш.

15

Анонимен

преди 9 години

Правилно не ходи и се притеснява като знае с какви шарлатани се е сдружила.

14

до 22 и23

преди 9 години

Абсолютно прави сте. Най-гадното е катозапочнат да трият коментари само защото казват истини и не пасват на опорните им точки.Но... Затова им плащат.

13

:)

преди 9 години

Горките депутати, дето не ходят по коктейли... стоят в Банкя като кучета и вият за Майка България.

12

alo menta

преди 9 години

Za menta STOIANOVA ---pitai TZAR KIRO.....

11

антиЕС

преди 9 години

мъка,мъка ,мъка

10

Анонимен

преди 9 години

Брей горките живи да ги ожалиш ходете бре ако ви е чиста съвестта ходете никой нищо не може да ви каже. Ама то и аз какви ги говоря политик и съвест.... Ходете на коктейли пийте, пейте а по-голямата част от народа да се чуди какво ли да сложи на масата.... Никой не Ви плаща времето вечер но ако изразходвате това през деня което Ви се плаща по предназначение и за благото на народа а не само в полза роду (имам предвид роднините)то тогава и на Луната да отидете никой няма Ви се сърди.

9

Анонимен

преди 9 години

направо се разплаках

8

BB

преди 9 години

Mendo ne si sveta voda nenapita kakvo pravi 45 g komunis.bg ti kakva besche Po vremeto na jivkov kak savarschi Majat ti kakvo raboti Mendo ot komuniska bkp Sega si gerb jala si i pila na koktelite Kakto i za4eva i bs4vatova i Pak se opravihte predi bkp Sega gerb vel4ev ot gerb komunaga ta dranka prebojadisa se ne vi e sram

7

Анонимен

преди 9 години

тежка е царската корона

6

еииии

преди 9 години

човек не може да се отпусне на кьорсофрата.

5

Анонимен

преди 9 години

..."Щом пеят, значи са консумирали развеселителни течности", коментира Методи Андреев от ГЕРБ... А "независимият" Методи, където не си намери партия се спря при ГРУПИРОВКАТА Граб! Най-после е на подходящото за него място, при Боце и Цеце, "борци" за правда и морал! А Мента пък е супер морална, знаем го още от НАП-Пловдив!

4

window shopping

преди 9 години

edna komedia, dvama comedianti.:-) a scenarista i regiseura....

3

Анонимен

преди 9 години

"Не смеем да идем на коктейл!"..........Хората не ви плащат за да ходите по коктейли, ... а за да работите (по изключение)

2

Анонимен

преди 9 години

Тая мошеничка на снимката не беше ли личната счетоводителка на Цар Киро ?

1

Тра-ла-ла

преди 9 години

Тоя па какво жали за вложителите.Нали им наплатихме 3,6 млрд.? Те си получиха своето.Василев окраде парите, държавата им ги възстанови... какво реват... Добре че не зависи от мен - нищо нямаше да получат.