14

АТАКИСТ

преди 9 години

До Анонимен АМИ ТОГАВА ТРЯБВА ДА СЗИСКТ АРЕСТА НА ЦЯЛОТО СЕГАШНО ПРАВИТЕЛСТВО НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТА

13

Анонимен

преди 9 години

пратил жена си или братовчедка си да проституира , че германците какво искат , това им е част от традициите в племето

12

Анонимен

преди 9 години

Всичката *** от балканите е тръгнала на запад,,като ги видите какви ги вършат там чак ви идва да се скриете някъде ,,срам ме е че съм българин,,,,,,

11

Lachezar

преди 9 години

Цялата балканска сбирщина се е преселила на запад.

10

Анонимен

преди 9 години

Славата на балканските диваци се шири надлъж и нашир по света!!

9

А.

преди 9 години

А този "българин" дали е знаел добаре балгараски? Защото подозрението ми е, че е като един случай, показван преди няколко години по телевизията, където във Виена хванали малолетни джебчийки и едно кокоресто мургавелче казваше "Их бин айне булгарин", а австрийският полицай се усмихваше хитро, разбиращо. Защо не наричаме нещата с истинските им имена? Докога?

8

яко

преди 9 години

биел я редовно , по наряд ....оффффф туй бай *** и след сто години в европа , пак ще си е "турчин" до мозъка на костите ....

7

ХХХ

преди 9 години

Пълен *** ...когато проституцията е законна , той работи още като в 90-те .......глупав ром ...малко му е сега да го яде голям !

6

...

преди 9 години

Еми то това е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН тоя да си получи заслуженото! Тука в БГ е ВИДЕН някои съдия ше го пусне я некой ВЪРЛ прокур ше се замота а НАКОЙ ЗАСЛУЖИЛ следовател ше се обърка при следствието! Ама инак тука Съдебната и други системи ни са супер! Е вярно, че само КРАДЦИ, УБИИЦИ, ИЗМАМНИЦИ и друга *** печелят от тия ни държавни системи ама пак е нещо!

5

Протестирам!

преди 9 години

Откъде накъде - "българин"?!Така жестоко се отнасят към жриците на древния занаят само сутеньори от един определен етнос.Масово подмамване на наивни момичета с обещания за почтена работа, се вършеше преди 20 г. Оттогава доста неща се промениха. Има предостатъчно мързелани и глупачки, които искат някой "да ги изведе в чужбина" и да им осигури точно тази"работа".Заробването на жени чрез измама и дивашкото им експлоатиране днес се практикува само от онези български граждани с *** венци.

4

Анонимен

преди 9 години

Давайте го ! Ако това е вярно... давайте им го и да го смазват! ***!

3

Анонимен

преди 9 години

Аз предлагам да го дадем. Освен това имаме още доста за съд. Дали Германия няма да ги иска

2

готин

преди 9 години

ееееееее супер ще полежи малко и тюрмите на германия,и ще се завърне

1

Анонимен

преди 9 години

Всички престъпници да бъдат съдени в Германия