263

890

преди 9 години

До ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Няма значение дали са турци или кюрди. И едното и другото все е ислям.

262

Анонимен

преди 9 години

Боко е абсолютност безгръбначно.Преди 2,5 год. гласуваха декларация внесена от ДСБ че по време на възродителният процес тогавашната власт е извършила ГЕНОЦИД. аа сега за 1.5 милиона не е.

261

Австралиец–12

преди 9 години

До Турчин_13 (302)Вярно бе, тия историци са невежи ***! Как не са забелязали до сега, че Египет, Месопотамия, Персия, Рим, Китай, Империята на инките, са основани от турците? Пусти Платон е пропуснал да забележи, че Атлантида не е била Атлантида , а Турция! А Александър Македонски е европейската интерпретация на Искандер Турски...Мдааа, и колелото е изобретено от турчин, почти едновременно с ибрика, ама малко по-късно...Голяма грешка! Веднага да се пренапише световната история! Абе що ...

260

до 319 турчин

преди 9 години

А бе таранкоолу.Местан ли ти плаща да маниполираш.Твоите глупости които пишеш не хващат декиш.Анадъмно.съветвам те да се ограмотиш и да прочетеш новините.Европа признава геноцида а ти разтяаш рахат локум. Щом се опитваш да не признаеш зверствата "от турс секеме Стамбула бакъ" Не зная турски но ще разбереш подтекста...

259

Гост

преди 9 години

Мекушавост, безгръбначност, надупена позиция - Борисов и ГЕРБ посрамиха България с липсата на категоричност! ПРОДАЖНИ СТРАХЛИВЦИ!!!

258

Турчин

преди 9 години

До от Уикипедиядо 320Него кой го пита, и кой го чува какво е казал, и на кого му пука!И дано да има минимална полза от арменците, съседите го зачертаха !

257

шменти-капели

преди 9 години

ние българите сме велики всички други са прости като ***

256

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

преди 9 години

Навсякаде по Света казват и си пише че Кюрди извършат този погром , само в НИЕ незнайно защо твърдим че са турци дори и Османци не споменаваме

255

forti - 5

преди 9 години

horata ne priznavar ama nie priznavame , 6toto sme veliki posrankovci v Evropa

254

ИСТИНАТА

преди 9 години

В опитите си да разпали конфликт Високата порта подстрекава кюрдското население срещу своите съседи арменците. След кланетата от страна на КЮРДИТЕ арменците вдигат въстание, което е потушено от редовен турски аскер и КЮРДСКИ башибозук. По време на потушаването на въстанието през 1894 година загиват 50 000 арменци, запалени са много села.

253

от Уикипедия

преди 9 години

Република Турция, наследник на Османската империя, възразява срещу използването на термина "геноцид", за описване на събитията по това време, и не признава каквато и да било отговорност на турския народ или турската или османската администрация за тези събития.Борисов обаче признава , само той може.

252

Турчин_13

преди 9 години

До бай ИванТУРЦИТЕ НИКОГА НИЩО НЕ СА КРИЛИ !!!!!!!!!!!!!!Арменците твърдят нещо и те не знаят какаво !!!!!!!!Турците имат безспорни доказателства, милиони документи, и не само те !!!!!!Например в архивите на Русия има документи, че много голяма част от АРМЕНЦИТЕЗА КОИТО СЕ ТВЪРДИ ЧЕ СА ИЗБИТИ, ВСЪШНОСТ СА СЕ ПРЕСЕЛИЛИ В РУСИЯ!ИМА ГИ ВСИЧКИ В ТУРСКИТЕ И РУСКИТЕ АРХИВИ, над 500 000!Друга част са измрели от болести в самата АРМЕНИЯ, В АРМЕНСКИТЕ АРХИВИ ГИ ИМА, НАД 200 000 ! ЛЪЖЦИ !!!

251

Анонимен

преди 9 години

На турски арменец е "ermeni". Да наречеш турчин "ермени" голяма обида."Ермени" е синоним на двуличен, алчен, мързелив и лицемерен човек който ще ти забие нож в гърба в най неочаквания момент. Ще дойде време и армрнците ще си получат заслуженото за това което сториха в източна Турция, за това което сториха в Карабах и за убийствата на турски дипломати. А пари за "геноцид" ще видят пррз крив макарон.

250

Анонимен

преди 9 години

Armencite da vidqt angli4anite kvo sa napravili s korennoto naselenie v Amerika i Avstraliya ,nqma 4ovek nqma problem zatova osmanliite sa vinovni 4e ne sa gi iztrebili do edin sega nqmashe da se govori za genocid ,mnogo jalko

249

бай Иван

преди 9 години

Турците да не се връткат,а да си признаят историческата истина за геницида и прочистването на една територия населявана от арменци.Избиването на един народ на верска основа клони към олигофренски фанатизъм подобно на фашизма.

248

до 25г

преди 9 години

Добре си написал 25 години.Крадците и мошениците стачкуват винаги когато Борисов идва да оправя България.Но ние няма да допуснем шепа диваци да се подиграват с държавата.Заклех се!

247

от баничар до 25г.

преди 9 години

Ти сигурно имаш представа какво точно става по границата.Не е работа на нас да се занимаваме с границата,но когато това опира вече и е стигнало до нас,значи нещо не е в ред там.Ами тия *** дето пускат контрабандните камиони и представете си полицай ги ескортирва и този полицай е там от 10-15 години.Ами чи то може и ракети да вкарват.Администрацията ,чиновниците,полиция,митници там е националната сигурност.А всички тия са кръгове на БСП,как искате да се оправи България

246

desire

преди 9 години

Цената на газа за България можеше да е по- различна, но нашите политици- *** като се оляха да плюят по Русия...така ще бъде, ще търсим газ от ***!

245

*

преди 9 години

до 25 / 224Душици : Репарации нито Армения , нито България могат да искат защото въпросните избити са османски поданици и султанска собственост ;2. На Лозанската Мирна Конференция Великите сили са опростили всичко извършено преди 1913 г. т.е. ако някой успее да предизвика ревизия на Ньойският договор , като последствие може и да получи репарации за нещо си ...обаче да си знаете , че тези които спечелиха от трагедията : Гърция , Румъния и Сърбия няма да го допуснат

244

до Крали Марко

преди 9 години

Ами плащай тогава най-скъпия братски газ в Европа.