23

do 16

преди 9 години

Ti si nazionalen predatel,za kogoto vednaga e jelatelno da se iznameri!!!Prisadata e qsna!!!

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 22 Защото простите камилари отдавна доказаха че като им разрешат да пръцнат - накрая се наакват. Бой и обратен билет - друго не им се полага! Ако са ти много мили - вземи си ги в къщи!

21

Анонимен

преди 9 години

ЕХ ТИЯ МАКЕТА!! ЗА ПРЪВ ПЪТ ЧУВАМ ЧЕ ИМА МЕСТА ДЕТО НЯМА ПЪТИЩА И ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СТИГНЕШ ДО НЯКЪДЕ Е ДА ВЪРВИШ ПО ЛИНИЯТА НА ВЛАКА!!! НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ МЯСТОТО ДЕТО Е ПРЕКАРАНА ЛИНИЯТА Е ТОЛКОВА ШИРОКО КОЛКОТО НА ВЛАКА ДА НЕ СЕ ОДРАСКА БОЯТА.

20

Анонимен

преди 9 години

Вчера велика Македония направи успешно изпитание на влак с технология СТЕЛТ. Днес пробва подводница , а утре и самолет от същия тип.

19

Анонимен

преди 9 години

Все си мисля коя е най близката европейска граница до Македония и за къде са били тръгнали. Да не трябва да се случва така ама и аз не искам да виждам по улиците брадясали субекти на групички с шарещ поглед

18

Анонимен

преди 9 години

Ястребе, я кажи защо тези клети имигранти ги наритват обратно демократите от западна Европа? Според теб хуманно ли е това? *** ***!

17

до лудия с мотиката

преди 9 години

Кефиш ли им се? Толкова ли не виждаш че тея бежанци и да не са терористи идват тук и по един или друг начин налагат своя начин на живот и на тебе. Не се интегрират, даже не всички и да убиват християни, то ги мразят, не учат езика ти ...

16

до ястреба

преди 9 години

Толерасте, тея същите като ти изнасилят детето и жената и ти забият нож в корема, друго ше почнеш да мислиш

15

Луд с Мотика

преди 9 години

До Анонимен16Ти не четеш ли докрая статиите или си само некъв вмирисан драскач? Нямало е къде да избягат, може да са били в тунел... пише че е нямало къде да избягат, затова са прегазени. Миризливко, вониш от километри..

14

Roko

преди 9 години

Да почиват в мир, клетниците!Избягаха от войната и намериха смъртта си в бленуваната Европа!

13

Анонимен

преди 9 години

Черните ще разберат кон боб яде ли. В Европа не са желани - ще им потапят корабите, ще ги газят с влакове и ще стоят затворени в бежански лагери.Ходете в "новия свят" - да ставате афроамериканци и арабоамериакнци. ТАМ са братята ви, там сте желани.

12

Анонимен

преди 9 години

Веднага наградете машиниста с орден, повишение на заплатата и едномесечен отпуск!

11

Анонимен

преди 9 години

баахмааму и бягане, световния шампион Болт ряпа да яде. на вас като ви се запали къщата, отивате в Аржентина на екскурзия или стоите наблизо и се опитвате да гасите пожара? бегълци - друг път, това са мазни терористи, главорези, ислямисти, както и мързеливи и необразовани скотове, които нищо не правят да оправят собствените си държави.

10

член на БХК

преди 9 години

плача с глас за клетниците

9

$идни Ав$тралия

преди 9 години

Газ на локомотива, машинисте, някои ги мачкат с влака, а на други им мачкат чирпака!Поздрави от $идни, Австралия

8

Анонимен

преди 9 години

да вземем да внесем малко македонски влакове,а?

7

Анонимен

преди 9 години

откъде са били тези емигранти?

6

Анонимен

преди 9 години

Тиквата оня ден от Брюксел каза, че трябва да се вземат спешни мерки, защото на границата на Средиземно море чакат 2 милиона имигранти готови да влязат в Европа, а поне 100 000 от тях да влязат и останат в България. И в познатият си стил каза: влязат ли толкова имигранти у нас- пиши ни до тук.

5

Анонимен

преди 9 години

'бягащи от ятагани'?...:):):) все ми се струва, че в 21 век се използват автомати и бомби. да бягат от собственото си изобретение - нали те са го измислили? и какви точно ятагани в Гърция и Македония? Май бягат от европейската полиция, че ако ги хванат, ще ги върнат в Тимбукту и пустинята, при камилите. И как точно са пребягали през Средиземно море? А афганистанците и пакистанците май доста са побягали, има няма половин земно кълбо :)

4

az tam

преди 9 години

***, загинали са хора много от тях бягащи от ятагани. Какъв Путин, какво "Браво" ...