51

жена

преди 9 години

Хей,хора ами ако това е поръчков инцидент,тая камера е на точното място,записа е чист Отказвам да мисля направо се плаша от този вариант,по-добре жената да е полудяла по-удобно е някакси.горкото мъниче,след такъв старт нека има целия късмет на света.да му върви винаги.Дай Боже.

50

Анонимен

преди 9 години

Няма оправдание за акушерката...като е изнервена от детето, защо не го даде на майка му да го успокои, да го остави при нея и с нормални думи и да й обясни, че е 24 часа на работа и не се чувства добре, а го души и го налага с юмруци.....това не е нормално поведение. Да й наложат най-тежкото наказание.

49

Дъщеря и

преди 9 години

Мама никой не е удряла ! Стига сте лъгали ! Видеото не е доказателство в съда, то е манипулирано защото мама е *** и затова я мразят ! Мама и мен не ме е била като малка , като малка, като малка, като малка...опа чат пат ми става така щото и мен ме беше изтървала. И не тя е била бебето, а бебето е посегнало на нея , нарочно и е ревало и е казало в рева си ,,I WILL BACK" е тва квое ми кажете, и след тва я е уболо с биберона и е скочило само да падне. Полицаите да разпитат бебето ! Аааааамаха

48

Сър Пичук

преди 9 години

До ognyanzИменно. Точно това имама пред вид. Сигурно си забелязал срещу какво скочих по-долу. Срещу това, че нещата се подхлъзнаха по плоскостта какъв прекрасен човек била извършителката, и как едва ли не обстоятелствата я докарали до това. Ей, Богу! Имам почти четвъртвековен брак. Видял съм какво ли не. Истерии, безпочвени обвинения, изневери. Но нищо от това не ми е дало право да удрям, насилвам или пребивам. Така че бекграунда си е бекграунд, но отговорността - отговорност.

47

ognyanz

преди 9 години

До 57: Да, проблемите идват най-вече от хората, от тези, които нямат собствено мнение. Един германец обясняваше управлението на Хитлер така: "Първо дойдоха за евреите. Мълчах, защото не бях евреин. след това дойдоха за комунистите. Мълчах, защото не бях комунист. Накрай дойдоха и за мен. И всички мълчаха". Ако хората мълчаха, т.н. "цар Киро" и досега щеше да дерибейства. Но накрая му запалиха къщата, до там се стигна защото "компетентните органи" не правеха нищо. Да си мълчим, тази ще се измъкне

46

Анонимен

преди 9 години

Ехооо, нали има видео запис как пребива детето???

45

до Сър...

преди 9 години

Щом компетентността те впечатлява,то моят отговор е,че от сърце подкрепям ситуативния морал.Кодифицираният морал води до жестоки последици.

44

Сър Пичук

преди 9 години

До ognyanzНе знам. Вади си изводите сам за себе си. Само където те не ме касаят, ама никак. Но все пак да поясня. "А тоя *** да го вкарват в затвора." казваш ти. Само че до това вкарване има да се случват много неща. Следствие, съд и т.н. А това са също "компетентни органи", против които се изказа. Държа да уточня, че и моето мнение не се различава много от твоето по този въпрос. Само където тези органи се състоят от хора. Така че проблемите идват най-вече от хората....

43

ognyanz

преди 9 години

До 55: На остроумен ли се правиш. Или на по *** отколкото може да е един "Сър".

42

Сър Пичук

преди 9 години

До ognyanzА как се вкарва в затвора? Без следствие и съд ли?

41

ognyanz

преди 9 години

До 51: Ти пък, дето си се титуловал сам за "сър" много вярваш на т.н. "компетентни органи". Това е пътя към всякакъв произвол, когато никой няма право на мнение, а се разчита на "компетентните органи". А ние ги видяхме през годините: бандитска приватизация, ликвидиране на промишленост и селско стопанство, липса на адекватно здравеопазване и образование. Да изброявам ли още? И всичко това го дължим на компетентните органи и на тези, които им дърпаха конците. А тоя *** да го вкарват в затвора.

40

Сър Пичук

преди 9 години

До Анонимен 52Ти, като компетентна и неподкупна как би отсъдила в случая?

39

Анонимен

преди 9 години

А когато компететните не са толкова компетентни,а още по-зле подкупни- тогава какво се случва.

38

Сър Пичук

преди 9 години

До Анонимен 49Истината се търси от компетентните за това. Тук е чесане на езици, а не задълбочено мислене. Елементарно, първосигнално чесане на езици. А по начина, по който сте тръгнали да търсите "истинската" причина, най-много да стигнете до Големия взрив. По-назад във времето няма къде. Но то е типично за женската част от човечеството.....

37

Анонимен

преди 9 години

"На записите от камерите се вижда, че жената минава покрай кошчето и удря с юмрук бебето" - какво повече имат да кажат роднините.За какво е тая статия. Ще оправдавате този *** ли?

36

Анонимен

преди 9 години

Кой тук оправдава случилото се с малкото детенце.Кой.Всички съчувстваме,но просто търсим истинската причина за случилото се.Недейте така ,бе хора.Научете се да мислите по-задълбочено.

35

Анонимен

преди 9 години

Едно лошо дело не те прави носител на злото.Не самото дело ,а неговата последователност,упоритост и неуловимост те превръща в истински престъпник.

34

Сър Пичук

преди 9 години

До до Сър ПичукИ кое е грубото? Че настоявам извършителя да си получи заслуженото без значение от пол, възраст, религия или материално състояние? Ако това е жестокост, няма опастност да постъпя като дядо Славейков.

33

до Сър Пичук

преди 9 години

Грубо,много грубо,но може би и вие като Славейков един ден ще изплачете"жестокостта ми се сломи"

32

Сър Пичук

преди 9 години

До до СЪР ПИЧУКНе намирам връзка с това, което написах. Говоря за отговорност, мойто момиче. ОТ-ГО-ВОР-НОСТ. А когато "матрицата" е сбъркана - и на Марс да отидеш да раждаш - все тая.