29

Анонимен

преди 9 години

Май тук е истинската журналистика. Всичко останало е фалш и морална проституция

28

мда

преди 9 години

Преди време правихме проект за ремонта на улицата, но така и не се поинтересувах дали ще бъде изпълнен... Явно не е бил изпълнен. Сигурно ще се наложи актуализация , че мина много време. Бюджетът не стига за всичко да бъде изпълнено за жалост.

27

Анонимен

преди 9 години

До ЕвроатлантикЛеле ако работиш за някоя платена пропаганда трябва да те уволнят толкова зле скалъпено изказване не съм виждал. Преди 44та година българия не е имала магистрали да не говорим че икономиката и е била предимно селско стопанство. Дали някой изобщо ти вярва?

26

ккк

преди 9 години

Евроатлантик, ти такова.....нормален ли си?

25

До 24

преди 9 години

До АнонименВ голяма грешка си. Предполагам, че не си бил в достатъчно зряла възраст преси 1989г.Комунистите бяха затворили границата ни, а не Запада.Ако успееше да напуснеш България, навсякъде по света щяха да те приемат като политически емигрант, защото знаеха какво означава да живееш в комунизъм.

24

архитект

преди 9 години

Това червените *** са големи разбирачи от всичко . За да има София всичко необходимо трябва десет пъти по голям бюджет. Виена е голяма колкото София и има 11 милиарда евро бюджет , а София 500 милиона . Като влезеш в магазина с 5 лв. не си купуваш уиски , а гроздова ракия . Иначе другарите да си видят гетата които бай Тошо им построи , например Люлин , Младост , Обеля и др .

23

Истината

преди 9 години

Навсякъде е така. В цялата държава! Елате да видите какво става в кв. Хаджи Димитър (София), а Ботевградско е някакъв ад! И това ми било столичен път! Абе мизерия голяма! После плащай данъци и винетки?! Е за какво? И магия да направя,не мога да избегна дупките, вече дилемата е да мина през по-малката дупка, за да не улуча по-голямата!

22

До 23

преди 9 години

До До До 8По принцип си прав, но...свинята живее спрямо правилата на ***.В нашата *** няма правила и тя се въргаля в калта, руши околните ясли, хапе останалите прасета.В по-цивилизованите кочини, ако направи нещо такова, отива в самостоятелна ясла...размишлава известно време и след това отново при останалите.

21

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

МИНАЛИЯТ МЕСЕЦ ВТОЗИ САЙТ ЧЕТОХ ЗА РУСИЯ ЧЕ ИМАТ ЛОШИ ПЪТИЩА В ГРАДОВЕТЕ НА РУСИЯ.А НАЩА СТОЛИЦА НЕ ВИЖДАМЕ.ДА ПЛЮВАМЕ МОЖЕМ А ДА СИ ПОГЛЕДНЕМ КАРТИНАТА ИЛИ В ОГЛЕДАЛОТО НИ Е СРАМ

20

До До 8

преди 9 години

Свинете където и да отидат, все в *** живеят.

19

8

преди 9 години

До ЕвроатлантикТОВА,КОЕТО КОМУНИСТИТЕ НАПРАВИХА ЗДА 45 ГОДИНИ,ВИЕ САМУНИСТИТЕ УСПЯХТЕ ДА РАЗРУШИТЕ САМО ЗА 2-3 ГОДИНИ.ДЕРЗАЙТЕ!НО МАЙ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА НИЩО ЗА КРАДЕНЕ И РУШЕНЕ!

18

До 8

преди 9 години

До АнонименАми, в момента имаш избор, да напуснеш държавата.Преди 1989г. и да искаш, не можеш. Стоиш в ***.

17

Анонимен

преди 9 години

Е, нали асфалт не се ядеше?

16

Анонимен

преди 9 години

Това е една нормална БЕ-ге улица. Има хиляди такива тряба да сте свикнали вече.

15

Край

преди 9 години

какви тротоари бе нали искате да паркирате върху тях "защото няма достатъчно места". Стига харчихме пара за тротоари и да ги чупят плочите с "джипките". Референдум в София за тротоарите - В цял свят ги има и не се паркира по тях ама българите са си башка -може да решат всичко да е асвалт и да си паркира като досега.

14

Анонимен

преди 9 години

В Кърджали вече 2г.тече воден цикъл-но пък строителството на паркове върви нон стоп.Нашия град е един от малкото градове без околовръстен път.

13

Анонимен

преди 9 години

"Не може цяла българия да дойдем в София да живеем, че да караме и ние по здрави улици."Не може? Може, може. Идвайте да се тъпчем в София, да го осерем, та да схванат, че като не решиха проблема си създадоха свой проблем. Все си мислят, че са тарикати и все прецакани ще излизат.

12

Чиновник

преди 9 години

С това масово укриване на данъци, резултатите са налице.

11

Аз

преди 9 години

Здравейте, направете си експеримент да стигнете до блок 17 в кв. Суха Река!!!

10

BG_7887

преди 9 години

BG ежеднешие!