17

Анонимен

преди 7 години

На такива вещици и бесилото им е малко.

16

тъпаци

преди 9 години

Не ми е жал за такива балъци, сами са си виновни. Възрастни хора още вярват в духове и магии. докато има балъци ще има и тарикати.

15

бъз

преди 9 години

До АнонименУважаеми, ако си от Русе по-добре си трай. Ако е поработила 1-2 години, по 50 души дневно, че тя ви е одрала, целия град сте се енергизирали. Затова ли имате толкова тото - милионери?

14

Анонимен

преди 9 години

Тоя мендил на снимката *** хора по този и подобни начини поне от 10-15 години. Преди години се подвизаваше в Русе, имаше "офис" в съседен блок и дереше минимум по 50 човека на ден да им гледа бъдещето и да ги лекува с енергии

13

кръстоносец

преди 9 години

лечителка врачка или гледачка която ви ИСКА пари е винаги шарлатанка и измамница. да не би светците да са искали пари от някого за да го излекуват? ама такива като тоя сами са си виновни. то и поговорката гласи че не е луд тоя дето е изял сто зелника а тоя дето му ги е дал. тъй де. виновен си е той.

12

anonimen

преди 9 години

Balgarino! imashe edin chovek,kazvashe se Simeon Diankov,koito vi kaza v prav tekst,che ''uchenite "ot BANpo cial den si barkat v nosovete,i iskat pari za tova,a vie se podigrahte s nego.i ne sa samo te ,koito ne se sramiat da razsipvat darjavata,ami i dosta ot t.n."inteligencia"sashto vse revat za pari,kato skandalno izvestnia pevec ot hor'IOAN Kukuzel".toi mnogo dobre e znael,che komandirovkite sa 35 eur.,no otide,a posle oreva ortalaka,che sa mu malko.kato otdelno e poluchil i zaplata za uch

11

1

преди 9 години

До ГеоргиЖоре, за времето, в което държавни мъже и жени, кинозвезди и още половин България са ходили да се съветват с врачката Ванга ли говориш или за друго време? Ако беше доживяла до днес, тази статия щеше да е за нея писана.

10

Анонимен

преди 9 години

Че способностите ѝ са диагностицирани, е ясно.

9

HC

преди 9 години

Обикновенно хората извършили такъв тип измами се покриват след като ги разкрият, а тук нашата "Доктор Куин" даже се радва на медийно внимание, което подсказва, че тя наистина си вярва на думите. Съдейки по думите й, че е енергиен лечител, и това че съм завършил електротехника, бих си направил извода, че са й изгърмели бушоните от толкова много енергия. Вероятно единственото общо нещо с БАН, което има, е че преди години някой я е БАН-нал по главата и от тогава е получила такава сила.

8

Тра-ла-ла

преди 9 години

Бе що се хващате на приказките на тия кукундрели?Енерготерапевти били... вятър и мъгла..

7

ллл

преди 9 години

По принцип, аз не вярвам на ЛЕЧИТЕЛИ... , но ... има едно НО. Може би ако изпадна в безисходица и аз ще ХЛЪТНА /пази Боже /. Да си кажем честно тя - ГРАНД докторката не е бръкнала в портфейла му да ги вземе на сила, той сам ги е дал...

6

Какво видяхме?

преди 9 години

Българино!Наивният човек с увреден слух се е полъгал и е дал на мошеничката 12 000 лева от собствения си джоб. Сега той има право да я осъди за измама.А ти българино, ежегодно плащаш по 70 милиона лева, за да съществува БАН и някакви смешни хора да папат заплати, за да ти кажат, че на морето има пясък и подухва ветрец. Но се въздържат да кажат има ли дюни или не! Това и едно дете може да ти каже, като иде там и види.70-те милиона не можеш да си ги вземеш обратно. А от БАН врещят за още пари!

5

ККК

преди 9 години

Докато има риби, ще има и рибари ....

4

Какво видяхме по ТV

преди 9 години

Пратиха "учени от БАН" да установят дали има дюни под излят вече бетон.И какво бяха установили "учените"? От телевизионния екран те съобщиха на цяла България какво "откритие" са направили:1/ На морския бряг имало пясък;2/ Случвало се там, на морския бряг, да подухне вятър;3/ На брега има свободно място, а това означава, че духащият вятър може да натрупа пясък и да се образуват дюни.4/ За да решат дали има дюни, им било нужен още един ден!На следващия ден отказали да застанат пред камерата

3

ист

преди 9 години

Тарикатите ще се свършат три месеца след като умре последният баламурник.

2

И в БАН има такива

преди 9 години

Виолетка може да няма право да практикува нетрадиционна медицина, но това не означава, че нивото на нейните знания е по-ниско от равнището на знанията на не един храненик, зачислен на заплата в БАН.Преди време възникна идеята към БАН да има и своеобразен университет, та някои хора да взимат пари допълнително. Повечето от тях не казват нищо повече от онова което всеки сам може да прочете в препоръчваната в СУ литература. Но наивните, доброволно дошли слушатели плащат за това!

1

Анонимен

преди 9 години

Как не я е срам тая и законните айдуци , така да лъжат хората и да ги ограбват....