40

Анонимен

преди 9 години

Защо да се "претоварват" с работа.Менторът им САЩ не призна арменския геноци.Те не могат друго да кажат.

39

Анонимен

преди 9 години

На нас арменците скандираха"българи-s игани" , а ние ги прегръщаме.

38

сасенак

преди 9 години

Що за демокрациа ни предлагат ,като не смеят да признаятедин исторически факт, една истина ,нашите негодни депутати и техните вождове от сащ великобритания иизраел.

37

Анонимен

преди 9 години

Този геноцид е факт и българският народ е разбрал това още преди близо един век.А политиците ни могат да продължат да се правят на маймунки, не им е за сефте.

36

СМЯХ

преди 9 години

До дамТочно това им е идеята на чугунените глави тук.Да бързаме с декларации да си влошаваме отношенията с Турция . САЩ , Испания , Италия , Англия .... и общо 95% от страните в Европа си гонят интересите и си трайкат , а ние да се правим на отворени.Скапахме си отношенията с Русия,сега да ги скапем и с Турция и всичко е на 6 ..Вместо да сме като гърците,ние *** народ ...Гърците получават стотици милиарди от ЕС,но си се гушкат и със Русия и с Турция и пенсиите им по 1500 евро а уж фалирали

35

дам

преди 9 години

Ами то по тази логика половината Европа трябва да бъде всяка година заклеймявана с декларации за избиването на евреите.България е една от малкото страни не пратила евреите си на сигурна смърт,но почти всички останали са го направили . Не се правете на много отворени ,защото от всичко пак България ще го отнесе....Уж всички в Европа ни подкрепяха да спрем Южен поток ,а накрая какво се оказа ... България стана единствения виновник за руснаците ,другите си измиха ръцете с нас и сега през Гърция

34

Анонимен

преди 9 години

Може и да са прави, няма какво да му се обсъжда на Арменския геноцид. Той е като Баташкото клане, всички знаят, че го имало, но на реформаторския блок не му се говори за това, а за ползването на земеделските земи.

33

По прдложение на РБ!

преди 9 години

Вече съм сигурен, че Радан Кънев действително е агент на УДБА, МОССАД и ЦРУ.

32

Анонимен

преди 9 години

Не е необходима тази ирония за Турция,тя е силна и голяма държава и ние не трябва да се караме с нея а да я използваме ако можем.

31

без заблуда

преди 9 години

Деформаторите са служители на бившата Османска империя, сега република Турция.

30

Историк

преди 9 години

По онова време империята се разпаднала както и руската де държавата фалирала а арменците се опитали да се правят велики станали са мелета но доказ на100% няма точно кой какво е направил

29

Анонимен

преди 9 години

Какъв геноцид бе,те сами са се избили.Така каза човека.. В Османската империя всички са били луди и българи и гърци и арменци и сирийци че като започнали да се колят сами.И така няколко милиона души се самозаколили а други напуснали домовете си и избягали да се лекуват в съседните държави и то пеша.Така че да и гласуват на Турция вместопризнаване на геноцид ,приз за най голяма лудница в света с най много луди в нея.

28

Анонимен

преди 9 години

До *** АминНе е необходимо да разселва никой , просто отваря границите си за желаещите да се доберат до страна от ЕС.Бъди сигурен , че нямаме ама никакъв капацитет да спрем бежански поток .В момента Турция храни 2 мнл бежанци , България храни 10 хиляди и изнемогва , какво става когато тези 10 хиляди станат 1 мнл . При положение , че в момента Италия изнемогва и иска помощ , какво остава за малка България.Гърция защо не го признаят ... а България трябва да го признаели .

27

еснаф

преди 9 години

не е ли множко за България 250 клоуна в нс?

26

взгляд

преди 9 години

потресаващо оказвасе че освен АТАКА всички в нс са наложили фесове и *** направете си изводите

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28А какво е избиването на няколко милиона руснаци от нацистите . Това означава ли , че Германия трябва всяка година да бъде заклеймявана с декларации . Всяка година вместо да искаме помощи от леля Меркел да й пращаме декларация

24

Иди Амин

преди 9 години

"От 28 страни членки на ЕС , 3-4 страни са признали такъв геноцид"Ами още по-добре ! Имаме най-накрая шанс да бъдем първи в нещо, а не просто да заемем "общата позиция на ЕС". Това, че Германия и Австрия го признали, защото били далеч, е пълна глупост. Ти представа имаш ли си колко турци има там и как могат да им навредят, по заешката ти логика ? Или какво значи Турция да разсели 2 млн. бежанци в 2015, навръх 100-годишнината от геноцида ? Ае бегай да се скриеш в конака, там е безопасно.

23

Анонимен

преди 9 години

На всичкото отгоре тъпите правила на ЕС предвиждат , че страните от ЕС трябва да приемат бежанци , но забележете .... БЕЖАНЦИТЕ СА ПРОБЛЕМ НА ПЪРВАТА СТРАНА ОТ ЕС В КОЯТО ВЛЯЗАТ И ТЕ ЩЕ БЪДАТ ВРЪЩАНИ ВИНАГИ В НЕЯ тоест .. Ако влезнат 1 мнл бежанци , те стават автоматично проблем на България и тя е длъжна да се грижи за тях , а останалите страни имат право да не допускат такива бежанци , защото те вече са в страна от ЕС ... не случайно румънците редовно ни връщат заловени такива.

22

Георги Ламбуров

преди 9 години

С ЧИСТО ГОЛИ *** И НАВЕДЕНИ В КРЪСТА ПРЕД ТУРЦИЯТОВА СА "НАШИТЕ" ДЕПУТАТИ И ВЛАСТНИЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕПИТАЙТЕ И "НАЦИОНАЛИСТИТЕ" от АТАКА, ЗАЩО В МИНАЛАТА НС НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ СЕ СЕТИХА,ДА ВНЕСАТ РЕЗОЛЮЦИИ ЗА ТРИТЕ АНТИ-ХРИСТИЯНСКИ ГЕНОЦИДА В ТУРЦИЯ,РЪКОВОДЕНИ ОТ СОЛУНСКИТЕ ЕВРЕИ ( т.н. младо-турци) - В ИЗТОЧНА ТРАКИЯ ПРЕЗ 1913 г СРЕЩУ НАС БЪЛГАРИТЕ- АРМЕНСКО-АСИРИЙСКИЯ ГЕНОЦИД В КРАЯ НА ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА- ПОНТИЙСКИЯ ГЕНОЦИД СРЕЩУ МАЛО-АЗИЙСКИТЕ ГЪРЦИ СЛЕД КРАЯ НА ВОЙНАТА

21

Анонимен

преди 9 години

Е ако избиването на няколко стотин хиляди арменци не е геноцид, тогава какво е бе?