5

Анонимен

преди 9 години

Герги, това, че не е взета кръвна проба, не означава, че методът не измерва съдържанието на алкохол в кръвта. Дразниш се защото си раздразнителен, а не защото трябва. Има поне три практични метода за измерване на алкохолно съдържание в кръвта и само един е като вземе билогоичен материал кръв, другите два са издишам въздух и урина и познай, най-точни резултати да ва урината, но просто няма съдебна стойност. И трите биологични материала дават резултат за алкохолно съдържание в кръвта (BAC на англ)

4

Ястреб Мустафа а

преди 9 години

Дали имам нещо общо със случая? Очаквам кореспондънтът ни от долината на пияните балкански каруцари да се включи всеки момент и да разясни това.

3

Анонимен

преди 9 години

Липсата на пострадали не е по чудо, а по светещи ФАРОВЕ, както вече колегата подчерта.

2

gost

преди 9 години

интересен дебат се проведе по канал 1 искамд апопитам тоя *** които нее никак запознат с това си явление за изменние на закона по пътищата що веднага полятизира обстановката и като е толкова умен само едно да му кажа от тяхната партия са техни кадри а не на герб са на работа те си гласуват и те си слагат закони срамно е да си прехварлят топката ежечастно исамо глупости да мислят вие саздадохте по програмитака направете и закона калпава даржава

1

Салахадин

преди 9 години

Този отвсякъде е светел на "ФАРОВЕ" :)