158

Между другото...

преди 9 години

До ИванИване, ще се бориш с гажето в кревата и гледай да не те пребори :) За България не бери грижа - нея има кой да я пази. Има си аскери за тая раб,та:)

157

Анонимен

преди 9 години

Активни борци за пари служби и привилегии 45 г ядохте от държавната трапеза , сега и вашите чеда ли да храним. За вас няма морал и идеология ,който ви дава пари служби и привилегии на него се кланяте .КЛОУНИ СМЕШНИ И НАГЛИ!Руският Фюрер НЯМА да ви храни повече ,разберете го това!Вратът ви все на Запад е обърнат за по- добър живот. Малко ли са за да казберете че 98 г КОМУНИЗЪМ = мизерия стигат.Отидете в любимата ви РАША за да си живеете райски като крепостни селяни

156

Иван

преди 9 години

Е и какво като Русия е разположила противо бомбена защита ? Там където преди месеци Украинската армия под командването на САЩ бомбандираше цивилното население. Те руснаците и да се изселят от тами да няма ни един войник и защитник, пак ще се окаже че нарушават споразумението, защото САЩ искат война. Самите украинци са жертви на САЩ в тази война, не я искат, ама им дойде на главата. Аз ще се боря това да не става в България.

155

Между другото...

преди 9 години

Боби,Пише се "Афганистан", а не "Авганистан" и при тебе това не е случайна грешка, а трагедия,:)както и "боеприпасите" и "картечен" се пишат с малка буква. Учи, защото много лошо за теб!:) Готина пичке,"...може да порази всяка наземна цел дори и на 8 километра" - Усещаш ли каква глупост си написала? :)Еxtremist-е,Разбираш ли разликата между "Путин си връща жеста" и "Путин им връща жеста"?:)Петърчо,Русия и СССР се пишат с голяма буква, независимо от отношението ти към тях. :) :) :)

154

Боби

преди 9 години

До петър 274Как една страна ще фалира като:В Авганистан има само 40 армия - тоест 108000 човека при максимално присъствие.(1986)Утилизацията на Боеприпасите по това време в СССР вече е проблем и Авганистан за това спомага. Загубени са 600 хеликоптера както от катастрофи в уникалния терен и планини както и от РПГ, Картечен и ПЗРК огън. Свалени са 300 самолета като от модерните Су-25 само 36 за 11 години. При условие че за 11 години са ползвани 1000 високоточни боеприпаса цената не е висока

153

Анонимен

преди 9 години

Чешският президент Земан: "В бъдеще ЕС ще бъде част от Русия".

152

офицер

преди 9 години

Ще разполагат разбира се,учат се от краварите!

151

петър

преди 9 години

През 1989 г. русия фалира.И никакви националистически компартии нямаше,никакъв елцин ,никаква намеса на САЩ в тази тотално затворена държава не е имало.Просто ссср беше напълно разорен.Руснаците от 1980 г. започнаха износ на революция по целия свят,нападнаха Афганистан,изпратиха стотици хиляди "съветници" в Азия,Африка и Лат.Америка,въоръжаваха куцо,кьораво и сакато,само да е срещу САЩ.Но икономиката им се срина,магазините бяха празни,народа гладуваше,армията губеше войната,морален разпад,фалит

150

Това пробуждане!

преди 9 години

23.04.2015. Полският президент Коморовски: " Днес ние прекрати отношенията с нацистка Украйна". Браво, Коморовски! Кой ще бъде следоващият ?

149

Боби

преди 9 години

До Анонимен 267Умнико СССР не се разпадна поради икономика както сега Китай и тогава СССР имаше вътрешна и външна Рубла. Себестойността на вътрешната рубла е колкото каже централната Банка.СССР се разпадна заради националистическите движения в местнитр Компартии. Точно за това от както съюза по благоволение на Елцин се разпадна във всички републики САЩ свири на все една струна - НАЦИОНАЛИЗЪМ в политиката си спрямо тях.Последни примери УКРАЙНА и Нагорни Карабах.

148

Анонимен

преди 9 години

Да няма да гледат НАТО как разположи 400 бази, около Русия. Прекалено търпелив е Путин. Макар, че това са пак хамерикански каваци. Трябва да се брани православието, а във фашиска Украйна вече се отказват от нето. Интересно какво правят чужди наемници в Украйна или са на почивка.

147

Анонимен

преди 9 години

Добра новина. Русия започва да харчи все повече пари за въоръжаване и война. Днешна Русия я плъзнаха по същата пързалка по която се хлъзна и загина скоропостижно СеСеСеРе. За първото тримесечие на 2015 година са похарчени 50% от целия руски годишен военен бюджет т.е. около 50 милиарда долара.

146

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 261Всички индикации показват,че ще има войнапо руската ТВ ли ги гледаш тия индикации? Ако жужо смяташе, че може да спечели война с/у НАТО досега да я е започнал. Знае, че ще го ошамарят и само блъфира с ядрените си бомби.

145

Анонимен

преди 9 години

До Анонименсамо проруските *** бягат като усетят дебелия.

144

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е дали управляващите осъзнават опасноста и дали са подготвили бягство извън Европа с парите откраднати от народа при евентуален военен конфликт.

143

Анонимен

преди 9 години

Всички индикации показват,че ще има война.Не гражданска,тя отдавна е почнала.Война която първо ще обхване страните около конфликта и после ще се разпростре из цяла Европа.САЩ се надяват да им се размине и ние тука да се изтрепем,но тоя път ще хвърчат ракети до Вашингтон и Ню Йорк.И понеже националните предатели като главнокомандващият и военният министър докараха американски войски и техника в България, че и ще пращат български наемници да се бият на страната на фашистката хунта в Киев ние сме в

142

!

преди 9 години

Ами да си разкарат американските *** от украйна. Не може те да тренират хора да убиват и да се надяват другите да не им отвърнат. Това не са тяхните индианци които избиха! Хората са го казали, ако искаш мир готви се за война! каквото почукало такова се обадило!

141

СС

преди 9 години

За отбрана?! :)

140

Анонимен

преди 9 години

Веселинке, когато разполагаш военна техника и ракети на ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ, не става дума за системи за отбрана. Когато аз вляза в твоя апартамент ,след като съм измамил детето ти да ми отвори и почна да разполагам капани ,взривове и бодлива тел за да не би ти евентуално да се опиташ да ме изгониш, това не е отбранителни съоръжения.

139

Боби

преди 9 години

До Анонимен 255684 Млрд $ срещу около 90 Млрд $ според курса на долараНЕСЪПОСТАВИМИ СА ПО ОБЕМ НАЛИ.