123

h

преди 9 години

Когато е основан Киев от Кий, брата на цар (хан,кан и пр) Кубрат украинци там не е имало. Как не ги е срам да се карат за наш град. Цар Симеон Втори да ходи и да го прибира! Ааааааааа! Мушмуроци! И вий пишете глупости по форумите. Русия ли? Украйна ли? Америка ли? България! България! И пак - България!

122

ruseborn

преди 9 години

Този, т.н. министър-председател се моли: Ела мечко, изяш ме! И мечката няма да се забави. Тази измислена държава ще се разфасова скоро- ако не самата тя то с помоща на Русия!Слава на КРИМ и НОВОРУСИЯ!

121

Пфу

преди 9 години

До Анонимен--201; Не случайно в ДАНТИЕВИЯ АД най -страшното място е отредено за ПРЕДАТЕЛИТЕ.

120

Анонимен

преди 9 години

"да използва един предимно британски символ - червения мак, съобщи Ройтерс."Слабостта му към мака вероятно се обяснява с хероиновата зависимост на проскубания ***.

119

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

ТОЯ ПРОСЯК ИСКА ДА ИМ ПРОСТЯТ ЕС ПАРИТЕ КОИТО ИМ ДАДОХА ЧЕ СА БЕДНИ И ИМАТ ВОИНА СЕПАРАТИСТИТЕ НАПАДНАХА И ГИ УБИВАТ ЖАЛЪК ПОДЛЕЦ.СКОРО ЩЕ Е НА БЕСИЛОТО ЗАЕДНО ТИМАШЕНКО С ТУРЧИНОВ ПОРОШЕНКО И ГЕЙИТЕ ИГОР ЛЯШКО АРСЕН АВАКОВ

118

Анонимен

преди 9 години

chestvaniata ne sa za rysia a za slavata na zaginalite geroi ,a fashistka ykraina i klikata kvo da chestvat ,sashtite takiva ypravliavashti sa i v balgaria .

117

seira

преди 9 години

ТОЯ ПЪК...***!

116

Анонимен

преди 9 години

До ВасеУкраинска фашистка пропаганда

115

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 197 в украйна има фашисткия преврат организиран от САЩ

114

Анонимен

преди 9 години

До Шопти нормален ли си изобщо?

113

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 205Украинска фашистка пропаганда

112

Анонимен

преди 9 години

До вежлив зелен човекНие сме с червени флагове със сърп и чук,на определено място,а демократите с техните си знамена на друго място и всичко е точно------------------ Не е точно. Комунистическата символика е все едно да размахваш знамена на Третия райх.

111

Шоп

преди 9 години

До Анонимен Хитлер е избивал само комунистите и комисарите. Руснаци, украинци и белоруси са служили във Вермахта. Както и всички останали националности на СССР.

110

юбералес

преди 9 години

До Анонимен 201Клише на Холивуд. Но че е грозен си е вярно. Не знам да има по-грозен политик от тоя.

109

Анонимен

преди 9 години

Не сте ли забелязали че всички гадни, предатели и *** хора имат и много отвратително гнусни и мазни и грозни мутри.

108

Боби

преди 9 години

Значи не схванахте тънката разлика. Киев няма да празнува 9 май(но който иска и който е ветеран празнувайте на воля) и Киев забрани празнуването на 9 май.Киев забрани празнуването на 9 май. Забрани Комунистическата символика наред с Нациската и Фашистката символика. Но Неонациските батальони и партии пребрандираха ли се(НАЙ-МАЛКОТО)? Пример ви давам Идва да живее ЕС гражданин в арабска страна. 8 май е никакъв ден за арабите. ЕС гражданина може ли да си чевства деня на Европа? ДА А В УКРАЙНА

107

вежлив зелен човек

преди 9 години

Естествено,че в Киев имат право каквото и както искат да почитат. Така е и в Донбас.Едните с макове,другите с георгиевски ленти и червени знамена. Просто двате групи си стоят от двете страни на фронта. Това е! То решението е просто,както е тук. Ние сме с червени флагове със сърп и чук,на определено място,а демократите с техните си знамена на друго място и всичко е точно.

106

мм

преди 9 години

има ли още някой, който да чете преводите в този сайт, който е финансиран от фондация америка за българия? Иначе наистина този от снимката е идот, но по-големи *** са тези дето са си го избрали. Трябва и у *** да се се въведе 8ми за празник, нали сте европейци

105

ЛУД

преди 9 години

ТОЯ ОТ СНИМКАТА ГОРЕ С КЕФ ДА ГО УТРЕПЕШ. КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ТАКИВА УРОДЛИВИ ХОРА ВЗЕЛИ ВЛАСТТА. НИЩО ХУБАВО НЕ Я ЧАКА УКРАЙНА. ЯЗЪК ЗА ВСИЧКИ КОИТО СИ ПРОЛЯХА КРЪВТА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА....МНОГО ЖАЛКО !

104

Аспарух

преди 9 години

А,че територията на Европа е благодатна и най-вече Балканите, спор няма.Ако ЕС не на бяха взели за изтревалка или тоалетна,където да складират емигрантите от изтока(заради войни подпалени от САЩ и тях) и ако нена експоатираха(Челопеч,Мариците и всякаква кражбо-приватизация осъществена с пари от запад с цел,да унищожат конкуренцията и да си осигурят пазар и бели роби) то тгава наистина бих повярвал в добрата идея на ЕС. Сега мнението ми е ЕС е създаден в интерес на определени кръгове,не за хората