61

Unufri

преди 9 години

До 78: Веждито има произведения, които са в колекции на колекционери от цял свят. Това, че ти не знаеш и смяташ за нужда лично да те информират кое колко струва е отделен въпрос. Има човека, работил е над 40 години, изкарал е някой лев. За къде и кога ги пази обаче е по-интересно.А съвсем отделен въпрос е, че този *** Вежди Рашидов е срам и позор за заеманата от него длъжност. Не ме е страх от министъра на културата.. Най- ме е страх от културата на министъра :)

60

РЕВЕБЕРЕГЕР

преди 9 години

АБЕ ТОЯ КАКВО Е ЯЛ ТА МУ Е ЖЪЛТО ОКОЛО ДЖУРИЛЕКА? ДА ИДЕ НА БАНЯ,МОЖЕ И В ГОРНА БАНЯ, ПОСЛЕ НА БЕРБЕРИН И ДА ВЗЕМЕ ДА ПРОЧЕТЕ НЕЩО ЗА БЪЛГАРСКИЯ КНИЖОВЕН ЕЗИК,ЗА ПРЕД ХОРА.В КРЪЧМИТЕ МОЖЕ ДА СИ ПЛЕЩИ ПРИВИЛЕГИРАВО НА АНАДОЛСКИ КАКТО СИ МОЖЕ !

59

Свинаря

преди 9 години

Веждито се гордее, че е мултак 1 в БГ........

58

Анонимен

преди 9 години

Ало, Горанов,Първо говори с Бойко, и тогава давай изявления. Да не настъпиш мотиката.

57

Анонимен

преди 9 години

Който се е полакомил за голяма лихва и доброволно си е вложил парите в пирамида, няма защо да се оплаква.

56

турчин

преди 9 години

Честно спечелени пари да. Но той участва в едно некомпетентно правителство който докара и не реагираха за източването на банката. Хак им е.

55

ofshor wind

преди 9 години

:-) i mechki, maimunki ste vi dokarat za zabavlenie daje....vajnoto e da ste na daleche ot dalaverite na ofshorkite, energiite, skapite metali, minerali.....transkoridori po vazduh, voda, zemia :-)

54

Анонимен

преди 9 години

Как се беше вкопчил за тези пусти пари,ако не му ги бяха върнали щеше да е мрял вее от мъка по тях. Иначе на много ларж се прави. Като знаем как се беше впил в Мултигуп, после в ДПС, сега в Герб не са много чистички тези парички.

53

Дядо Петър

преди 9 години

Щом е мулташко пиянде - така требе.Още повече, че е приятелче и на Рапона.

52

Анонимен

преди 9 години

Хората не са възмутени от крадеца Цветан Василев, който окраде банката и се скри в Сърбияа са възмутени от Вежди Рашидов който си искал окрадените парите тва се вика "убава работа ама българска"

51

Анонимен

преди 9 години

Направете национална подписка да съберем пари за Рашидов- да се маха някъде,че да си отдъхнем малко от него.

50

Анонимен

преди 9 години

Хора хайде някои да направи национална подписка за събиране на пари за Веждито да не му гледаме мутрата и да се мъчим така. Аз давам първите 25 стотинки

49

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - стига с тия кокозели бе, гимнастичките ни пътуват с микробуси до франция, ядат за 15 евра и за толко нощуват, а тия пенсионери - самолети, хотели, 35 командировъчни, немаше ли и по един ..,, да не реват толко!?

48

Анонимен

преди 9 години

Какви са му тия рани по лицето, да не е бил някой френски полицай ?!

47

Анонимен

преди 9 години

Сигурно ги е прибрал, затова е ларж да раздава по 100 лева. Не се съмнявайте, друг може да не си ги е взел, но тоя е.

46

Анонимен

преди 9 години

Понеже съм си глупав, не я разбрах много-много тази статия. Така че някой може ли да ме светне - Веждито прибрал ли си е двата милиона, или ги е загубил?

45

Анонимен

преди 9 години

А тия 1200 човека дето са станали на крака в Нотр Дам и са платили по 22 евро да слушат и гледат кукузелите на са ли дали общо 26400 евра?Кой изпи кинтите?Или вие сте над тия неща?Сития на гладния, вяра няма!!!По 35 евра на кукузелите, а за нас 26400...за софрица...

44

.

преди 9 години

офф.. ясен е този, .. да си заминава да си *** там скулптурите и да си изкарва парички.. само да не се занимава с култура, че... станахме за срамотиите!

43

Анонимен

преди 9 години

Фонда за гаранция на влоговете също е вид държавна цесия. Държавата изтегли 16 милиарда дълг за да плати депозитите докато събере нещо от КТБ. Или да отменят цесията за всички или да разрешат цесия за всички.

42

Анонимен

преди 9 години

Спестителите в КТБ получаваха високи лихви. Колко години? А простите българи им възвърнахме "спестените" пари, чрез новите заеми. Тях до кога ще изплащаме? А такива като Рашидов и самочувствие в повече имат!