80

:-)

преди 9 години

Полша иска да плати вересиите на запада. Не само българите са глупави (но са най-глупави), добре че има и румънци, поляци и украинци.

79

Анонимен

преди 9 години

"Страната укрепва отбраната си, разтревожена от руските амбиции"*** ?1-во как стигна до този извод, кой ти го прошепна ?2-ро мислиш ли, че коя да е страна в Европа може да направи нещо адекватно за защитата си, ако Русия наистина реши да напада ?

78

Анонимен

преди 9 години

кво да очакваш от полските евреи

77

Анонимен

преди 9 години

Краварите раздухват руската заплаха само за да скубят пари от *** и да им работят военните заводи. Поляците изгоряха с едни пари, ние сме наред. Да се пазим от руснаците......смях. ние вече сме купени от щатите.

76

Анонимен

преди 9 години

"тъй като търгът изглеждаше формулиран така, че да е благоприятен за производителя на системите "Пейтриът"."Къде са сега клоуните от ЕК да ревнат, че търга в този си вид не отговаря на европейските условия и ощетява конкуренцията? Или щото им купуват хеликоптерчетата значи няма проблем?

75

ЛУД

преди 9 години

ТЕ ТИЯ ОТ ПРОКЛЕТИЯ МОЖЕ ДА СЕ САМОИЗЯДАТ...ВАЖНО Е ДА СА НА ОБРАТНО.

74

взгляд

преди 9 години

смях в залата въоръжени със старо съветско оръжие и бракувано американско тия нормални ли са да не би да се сражават с горна волта ха ха ха

73

SS

преди 9 години

До Анонимен 217Аз да не съм енциклопедия бе.от 90-те се почна с Ирак същевременно няколко дребни конфликчета из Африка, Югославия, пак нещичко имаше из Африка, 2001 Ирак Авганистан, там са и до днес 2008 Грузия, а кой знае колко още има дето не знам за тях. Арабската пролет също е тяхно дело така , че го смятай и него.

72

НЗ

преди 9 години

Ще падна от смях...Какво сега, руснаците ако имат намерение да нападат Полша, да изчакат малко до 2018 та да им доставят ракетите от щатите?!?

71

Анонимен

преди 9 години

Така ли ви инструктира чичо Сам - лозунги докато не побъркате читателите?

70

SS

преди 9 години

Изборът на американската фирма Рейтиън, бе широко очакван от експертите, тъй като търгът изглеждаше формулиран така, че да е благоприятен за производителя на системите "Пейтриът"Тук май трябва да се сезира някоя европейсак кумисия и да провери има ли нарушения при определяне на победител в търга, нас как ни погнаха за Южен поток.

69

Анонимен

преди 9 години

До SSГола вода сте!Я дай по години войните :)

68

SS

преди 9 години

До до SSПерманентна зависимост към войни, това ми звучи познато но в моето съзнание изкача само една държава отговаряща на това определение държавя която води войни из целия свят общо взето от както аз се помня и не става въпрос за Русия определено.А односно разумните хора, а не питекантропите не ми се струва, а определено имаш нужда да научиш повече и евентуално тогава да изказваш подобни мнения макар , че сигурно тогава мнението ти ще е друго.

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 212 'русофила'Само голи лозунги!Гола вода сте!

66

Анонимен

преди 9 години

РУСОФИЛИ,вие сте по-нещастни и по-*** дори от онези с ушанките!***, за 50 лв драскате по всички сайтове глупости в полза на злонамерена към България чужда държава и плюете по родината си.Само един комунист може да падне толкова ниско!

65

до SS

преди 9 години

Целият свят са разумните хора, а не питекантропите с перманентна зависимост към войни и агресии!

64

SS

преди 9 години

До Анонимен 208Дай определение за целия свят, след като така смело го използваш.

63

Анонимен

преди 9 години

Русия е враг на целият свят!Светът няма да допусне да бъде заплашван.

62

SS

преди 9 години

До Одисей 1Е как ги поределяте тия бе ненормалници.А в Палестина израелците не направиха ли геноцид. 10 000 за две три седмициАми сега в ЕменАми избитите цивилни в Донетск и ЛуганскТова не се ли води геноцид, или сигорно има някаква сложна формола за изчисляване на жертвите според която се определя кое е геноцид и кое не.

61

Том

преди 9 години

Те и нашите са наведени на краварите, но те не само са наведени, но са се хванали и за връзките на обувките си....!!!!