14

Монка

преди 9 години

Само БСП - активисти защитават този хорист! Който не е и вярващ, а е атеист при това!

13

vesko02

преди 9 години

Защо всички отричат значението на парите в живота на хората?Не им трябват или имат в излишък?

12

Анонимен

преди 9 години

BURZUM и paris - и двамата сте прави - този вид изкуство е елитарно и не е достъпно за масите, и да - трябва да се продава на елита... Говорейки за България... Само си отговорете на въпроса какъв ни е елита и после си го представете как ходи на опера, театър, изложби, класически концерти... И какво? - омагьосан кръг :) Не е хубаво да се чака на държавата, така е. Но в случая тя буквално е вдигнала ръце...

11

Анонимен

преди 9 години

Е, ако трябва да сме точни - най-старият хор е свищовският Янко Мустаков

10

СТИГА ЦИГУ МИГУ

преди 9 години

Стига сте ни занимавали с тези комунистически хорове и спявки! Хоровете да си регистрират фирама и да съществуват като такава. Тогава да ходят където си искат да старомодно да блеят!Никаде в света певческите хорове не се спонсорират от държавата. Изнасят концерти и са на самоиздръжка. ПИСНА НИ ОТ ХОРИСТИ ХРАСТЧЕТА. СТИГА ЦИГУ МИГУ !

9

Анонимен

преди 9 години

Тоест веждичката се подиграва с най-стария български хор, който е в окаяно финансово състояние, "заточвайки" провинилият се хорист там за наказание. Министъра на културата явно е по-зает да си прибере парите от КТБ, вместо да работи за подобряване на състоянието на българските хорове.

8

paris

преди 9 години

елитарното изкуство значи се опитай да го продаваш на елити и тогава ще печелиш и живееш добре ....ака чакаш държавата , много ще чакаш :)))

7

До 2

преди 9 години

Министъра Вежди Рашидов си ги е изкарал парите....

6

paris

преди 9 години

BURZUM давам пример . Лили Иванова- на възраст, оплювана всекидневно за всичко и от всички ...но ФАКТпълни зази и добри хонорари .....ако си активен и не чакаш , а действаш ще има , ако чакаш на държавата , е няма !!! някои чакат на държавата , ама проумейте най-накрая !!

5

жш

преди 9 години

т.нар. интелигенция да се събуди и да заработи , а тя непригодна и неспособна

4

до 3

преди 9 години

"paris", заради този твой начин на мислене България наистина стана отворен пазар, ама за *** и ***. У нас темата за доходите е нарочно табуизирана, културата трябва да "оцелява" в "пазарни условия", същото е с наука и образование. Резултатът е, че България е може би най-опростачената държава в Евросъюза, децата тук са функционално неграмотни, а улиците приличат на зоопарк с отворен режим. Както и да е, едни ще си оцеляват, докато други трупат милиони.

3

paris

преди 9 години

отворен пазар....като са на световно ниво защо нямат световни участия и респективно световни хонорари....мрънкачи, остонали в соца и свикнали държавата да дава ....намерете си ангажименти и работете....*** комунизма, събудете се , а ако не ви изнася работете друго

2

Анонимен

преди 9 години

Хористите оцеляват, а министрите говеят и пушат скъпи пури. Парвенюта скапани !

1

ами оцелявайте бе!

преди 9 години

В България не се живее. В България се оцелява. После защо тук било беднотия... интелигенцията ни е невероятно смотана