23

анонимен

преди 9 години

косово е сръбска провинция и аз не я признавам за държава от косово ще имамесамо износ на убийци наркотици и проституция и като се обедини с албаниятурция ще влезе на бял кон на балканите

22

БРАННИК

преди 9 години

България ли, кой по точно, сигурно става въпрос за представителите на българският народ, които всъщност са мафиоти ли? Аз не подкрепям нищо друго освен тезата, че Косово е Сърбия. Лекенца смешни свършени.

21

Анонимен

преди 9 години

Този е опасен за националната сигурност

20

Анонимен

преди 9 години

Това е правилната позиция, а не предателското преклонение пред Русия на пернишкият Пудел.

19

Анонимен

преди 9 години

Браво на Плевнелиев!Показа на всички ***.лизци-русофили, че в България има хора , които да поставят националните интереси над интересите на окупатора, установил почти вековен терор в родината ни!Комунистите са ПОЗОР за България!!!!

18

нона

преди 9 години

Срам и позор!!!!

17

до 17 от славянин

преди 9 години

Истински третополов ***! ''Най-влиятелният'' *** на планетата - разсмива и най-оперираните от чувство за хумор!!

16

Анонимен

преди 9 години

Докато президента се мазни на косоварите, те превзимат полицейски участък в Македония.Е как да не те хване гнус от такъв президент!!!!!!!!

15

:-)

преди 9 години

Ясно му е, че втори мандат няма да има и си трупа червени точки пред бъдещия си работодател, намиращ се далеч на запад зад голямата вода.

14

Трият ме за 12 път

преди 9 години

За отбелязване е, че за първи път любимата ни авторка не се позовава на фаворитните си източници. Това е велик момент в кариерата й, защото за първи път имаме една изцяло оригинална драсканица, за разлика от всички предишни, които бледнеят с нескопосаните си шевове между отделните параграфи на респектираните дезинформационни шумоцентрали. Галантен поклон пред неуморната дезинформаторка и поздравления за първия й самостоятелен опит.Благодаря за цензурата.

13

Plevny playboy

преди 9 години

Тоя нещастен шут само на албанските бандити задните части не бе ***. Тия, които изтребват систематично братя християни, палят църкви и манастири, отвличат и разкъсват млади хора да им продават органите, търгуват с роби и наркотици, и т.н. Е, това е демокрацията, която този *** възхвалява и така пламенно защитава. Нация, която позволява да я ръководят предатели и продажници, няма бъдеще. За жалост, това е истината за нас. И за това нашият Продажодент продължава най-нагло да се гаври с нас.

12

Венелин

преди 9 години

Докато нашите политици подкрепят този и онзи, хората си уреждат собствените страни. Днес прочетох, че германците са съгласни "Турски поток" да мине през Гърция и сделката с Русия да стане. Това значи, че гърците прибират 5 милиарда евро авансово, докато ние като "по-умни" теглим заеми. След няколко години "великият вожд" от Банкя и "най-мъдър ръководител" ще ни докара до положението на Гърция, а през това време гърците ще се оправят.

11

Анонимен

преди 9 години

ABSOLUTEN SRAM.VCERA 40 VAORAGENI KOSOVSKI POLIZAI PREVZEHA POLIZEISKI PUNKT V MAKEDONIA,DNES VELIKIAT ROSEN BLAGODARI SARDECNO.

10

Анонимен

преди 9 години

Абе,хора,вие не виждате ли гениалния план на нашия Върховен Главнокомандващ: посещава Косово нещо си хортуват и в същия момент шиптарите влизат от север в Македония. След няколко дни изказваме *загриженост* за българското малцинство пред еврокомисията и след седмица хум. конвой с БМПта придружен от въоръжена до зъби *санитарна*бригада навлиза и се спира около Вардар.А парада за 6 май в Охрид-за това Нашия не може да е в Москва.

9

Бог ни наказва!!!

преди 9 години

Е тоа не се спре бре!!! ... С Русия ни скара сега със Сърбия... Косово щял да демократизира... А бе да е...м и евро атлантическите ценностите... На шиптари ще помага.. Крайно време е някой да ни сгази.... Крайно... Със всички Славяни ни скра!!! А нещо забравих от 2007г. Сме член на ес и сме усвоили едва 15 милр. Евро...

8

хехе

преди 9 години

Плювчи не се среща с когото трябва май. Не че друг ще го вземе на сериозно...

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонименна Атифете Яхяга??? Не дай Боже!

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Някой вярва ли обще на тези................?

5

Анонимен

преди 9 години

До НеравнодушнаЕТО ТОВА Е НОВИНА!

4

Пешо

преди 9 години

"модерно и демократично" Лщсщвщ - как ви звучи, щом янките командват там няма начин да не е демократично.. там са и търговията с дрога и с оръжие и мафиотите са на власт, накратко цялата демокрация в едно.. :)