3

Вал

преди 9 години

Според мен тазикъмпания срещу алао измамниците , не трябва да е само в интернет. А и по националните ефири ( радио , телевизия/) Защото старите хора няма как да се информират за тези престъпления от интернет.Трябва просто по мащабен ПР по тази тема! Ако ще и да се лепне лист хартия с предопреждение в пощите, та да могат да се информират когато си взимат пенсиите.

2

Луд с Мотика

преди 9 години

Нека мен да ме зарибят да им взема парите и да им ги дам... ша ги изгърбя всичките, вземам кинтите и има да чакат да им ги занес. Бал съм ги у кофите. Парата и газ настрани :D Ша имат да вземат :D :D

1

Анонимен

преди 9 години

И мулетата са за бой.Всеки трябва да е наясно за какво точно получава пари.Един 93-годишен го съдят, защо е работил като счетоводител там, където са били избивани хора - макар че той нито е убил някого, нито има вина за чието и да е изпращане в този лагер.А тези "мулета" са 100% участници в измама и то жестока - отнемане от изкуфели старци на отгладуваните им левчета.Всички участници в такива измами заслужават безмилостен линч на място.