93

Анонимен

преди 9 години

Ако тези деца бъдат изведени от средата им и възпитани в добре, те ще бъдат други. Както образованието през социализма съзададе поколения ***, така една добра възпитателна система може да създаде добри граждани. Просто никой не го е еня!

92

Анонимен

преди 9 години

До АнонименKastraciy za tyh ....

91

АФГАНИСТАНЕЦ

преди 9 години

Бог да и помага,но Чи то аз немам толкоз бре..!

90

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен: "Призивът просто да се раждат деца не е достатъчен."Наистина ли сте толкова наивен/на да мислите, че някои слоеве от населението следват подобни призиви? Това е бизнес като в селското стопанство, който се доплаща от държавата. За млекопроизводители толкова, за говедовъдство друго, за човекоферми трето. Опъваш един найлон вместо покрив, хвърляш малко слама и започваш да правиш деца. Държавата плаща за това повече от на другите фермери и по-малко за нормални деца.

89

Б-Х-Комита

преди 9 години

България трябва и загива,всеки и помагабогатият с парата,бедният с лопата,а дивака между краката!

88

до пепи

преди 9 години

И то какво излиза? Ако Асенка наистина получава около 1000 лева от помощи, значи две средностатистически български семейства работят, за да издържат нея и чаветата?

87

Анонимен

преди 9 години

много сте права

86

Луди хора

преди 9 години

До бгТи да нямаш главоболие?

85

Анонимен

преди 9 години

Този случай е следствие,а не причина за тежкото състояние на българите.дсдсще68

84

Анонимен

преди 9 години

KOITO NE MOGE DA PRAVI DEZA PLUE NA PORAZIA.KOI SI GO MOGE SI GO MOGE,A TI VIKAI DAI BOGE.

83

Иванка

преди 9 години

Браво на бащата, а моя само розови филми гледа и оня малкия все болен и увиснал.

82

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИТЕ САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ !!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 9 години

БАТ САЛИ ДА И ПОМОГНЕ...

80

Дяд Мароз

преди 9 години

затова жуля на минимални осигуровки , и ако не ме осигуряват още подобре , пуша безмитни цигари и алкол без бандерол , ремонтира ми колата един познат дето си "затвори" сервиза преди 2 години и живея н къщата на един дето замина за чужбина , да му я пазя ..... който иска да плаща данъци аз не

79

АНОНИМНА

преди 9 години

НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ТОВА, КОЕТО ПИША.ТАЗИ ПРОСЛОВУТА АСЕНКА МАКАР И БЕЗ КРАКА Е ЦЯЛА ФАБРИКА ЗА ДЕЦА. ЦЯЛАТА СТРАНА НЕ ДЛЪЖНА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕЙНИЯТ НАГОН И ДА И ОТГЛЕЖДА "РЕЗУЛТАТА" ОТ ПОЛОВИТЕ И " СПОСОБНОСТТИ". ТУК Е НА ЛИЦЕ ЕДНА ПЪРВОСИГНАЛНА СИСТЕМА, НО НИЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НЯМАМЕ ВИНА. ЗНАЧИ " МАТРИАЛА" Е КАЛПАВ И ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ ЧИПА.

78

Анонимен

преди 9 години

До Зоро . нахвърлили сме се на държавата ,дето ни прави на идиотии ни лъже и *** включително и тебе. за едни майка ,за други мащеха.

77

пепи

преди 9 години

Сърце ми се къса... плаче ми се, честно. За моето дете ми е мъчно. Вчера изчислявах, че двамата с мъжа ми общо внасяме 500 лв за данъци и осигуровки, и то само начислените върху заплатите. Детски не взимаме. Лишаваме нашето дете от доста неща честно казано. Но важното е, че за Асенка има...

76

Анонимен

преди 9 години

На 2 май.

75

муспи

преди 9 години

Всички давате акъл как да стане културно като в Китай, Япония, демек правителствата не знаят какво да правят, а нито дума за това дето всички го знаят: България е еврейска колония подложена на унищожаване и правителствата си вършат работата, за право на гигантски кражби, които и ускоряват унищожаването ни.

74

социални граждани

преди 9 години

Фонд социални помощи-- Да сьберем с даньци милиарди левове за да може да осигурим живота на жените с много деца.