20

Пешко

преди 9 години

А по Живково време като я строехме тая шестлентова магистрала пукнатините не беха като тая цепка, а истинска геена, мордор

19

Fen

преди 9 години

Този път си е магистрала в сравнение с Монтана Видин, който сега е пренасочен и минава пак трафика от Дунав мост. Някой ако има снимки да го покаже.

18

другарят милиционер

преди 9 години

Няма проблеми. Като се срине пътя и умрат хора, ще е поради несъобразена скорост. Да не се помисли някой че ще има виновна община, строител или АПИ?!?!

17

Байо

преди 9 години

Време е да създадем "Зелени барети" в Монтана , Видин и Враца. Един глас ЗА!

16

Ник

преди 9 години

Хммм... там е кофти място!

15

ММ

преди 9 години

До НикВеднага казвам, участъка ако си запознат с пътя е в лентата в посока Мездра-Ботвеград малко след билото на хълма който се изкачва между Люти дол и Новачене, не съм сигурен за това кой километър е.

14

Ник

преди 9 години

Всички новини относно този проблем са Copy-Paste. То така и аз мога да стана журналист :) Как пък някой не написа къде точно е тоя проблемен участък. Мездра - Ботевград е около 40 км.

13

Анонимен

преди 9 години

Бе то целата държава се е поразцепила вие за един разцепен път сте се хванали!

12

Яко гъзария, баце!

преди 9 години

До работник-строителТи явно ставаш и лягаш със злобата си към всеки, който не е на твоето мнение. И навсякъде ти се привиждат "комуноиди".

11

MM

преди 9 години

Точно този път не е правен от Бай Тошо както пишат някои тук. Правен му е основен ремнт в наалото на демокрацията от заадни фирми - мисля че беше немска и е правен изключително качествено. В момента е започнал да сесъсипва но все още е в по-добро състояние от 90% от пътищата в България, даже от новите на Бойко. Това е така защот не се е крало така нагло когато е правен. Относн кметовете, през Сверозапада минаха и такива на Герб и нищо не направиха. Тотю Младнов и заместника му крадаха нагло.

10

Байо

преди 9 години

До социолог,Да така е, ама това е защото младите са в София(и не идват да гласуват), аз също но се връщам да гласувам, и тук останаха само нашите баби а те винаги ще си гласуват за БСП. Е какво да ги изтрепем ли сега? Ама младите са глупави, явно родителите им също щом не им казват да се връщат и да гласуват!

9

Грую

преди 9 години

нашия кмет като е от герб да не мислите че нещо е направил.

8

социолог

преди 9 години

Байо всички кметове са от БСП в вашия район. Това значи крадене и простотия . Ела да видиш в София , Пловдив, Бургас , Варна и т.н. как кметовете се грижат за градовете . Така, че стойте си в мизерията и гласувайте за БСП .

7

Байо

преди 9 години

До Лесничея,Ти или си глупав или искаш да станеш такъв. А ти "другарю" от къде си?

6

dali

преди 9 години

Това е част от България, и както е вярно за цяла България че се издържат от сеч на дърва, така е вярно и за северозападна. Но проблема не е в хората които живеят, а е проблем на хората дето водят. Пътят Видин-София-Промахона (Кулата) Е79 е непипнат откъм ремонти за последните 10-20 години, а естакадите от когато са построени. Само се добавят знаци, и нищо друго. Патувам по този път всяка седмица и знам точно какво представлява. Поздрави!

5

работник-строител

преди 9 години

На северозападналия район пътища не му трябват , защото асфалт не се яде . Този комуно-социалистически район цяла година повтарят като папагали опорната точка на Позитано 20 , сега да ходят при Станишев да им оправя пътя .

4

ceci_

преди 9 години

До лесничейХайде да не говорим наизуст. Сигурен ли си че в този участък причината за свлачището е сеч?

3

лесничей

преди 9 години

Браво на северозападналия район . Сечете дърветата , ако има още нещо останало и чакайте срутища , наводнения , паднали пътища и къщи . Това е другари от Враца , Мездра и т.н.

2

optimist

преди 9 години

95% от пътните съоръжения са от байтошово време и не са пипани с десетилетия. Повече от нормално е да започнат да се разпадат и разцепват.

1

анонимен

преди 9 години

кога е правен този път та се е разцепил точно сега пред изборите