49

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа не е луд?

48

1

преди 9 години

То трябва да има генерална световна политика по този въпрос, за да няма вой за това или онова.

47

81 до 82

преди 9 години

българите за окупацията на МакедонияЪЪЪ?турците за поробването на БългарияЪЪЪ?сърбите за нападението над БългарияЪЪЪ?....Всеки на Балканите ни лук ял, ни лук мирисал...Знам, знам.

46

Шаран -БГ

преди 9 години

Няма никакво значение кой, как и защо се оправя с тази напаст стига да има държавници, а не поплювковци!! Два месеца нашите "юнаци" се дърлят, кой да варди границата МВР, или МНО, или двете заедно. Да се прави ли" ограда" или гради "дувар". И само се ослушват кой с какви глупости ще коментира стореното: я "Нюзуик", я ББС, я други всезнаещи моралисти и човеколюбци.

45

до 81

преди 9 години

българите за окупацията на МакедонияЪЪЪ?

44

до Евентуалния

преди 9 години

Близо до Австралия има много мизерни територии - виж картата.Иначе... виж кво... всичко се връща... Австралийците са много ербап, лесно взимат брутални решения щот са сама сържава-континент, ама в международните отношения рано или късно ще им бъде натрито в носа и им падат "акциите". Както на немците за Хитлер, на руснаците за Изт.Европа, американците за Ирак, турците за робството, българите за окупацията на Македония и подобни... Грехове подминати няма.

43

Евентуалния

преди 9 години

До Австралия да гребеш с лодка еднодръвка си е пръчка-оферта, а рибарска шхуна с 900 пасажера няма да издържи дългия път от Триполи. Самолетните билети до там не е като да са евтинджос, та туй също може да е причина, не мислите ли? Пък и емигрантите не пътуват със самолет, освен ако не пробият секюритито и успеят да се заврат в багажното.

42

Бан Янука

преди 9 години

Ей, ама ганьовщината е страшно нещо ! Осем човека са изразили мнение, че в Австралия има само овце и пустиня и съответно не трябва да я броим за държава. Уважаеми *** само да знаете - австралийската икономика е 12 в света а по темпове на растеж страната е на четвърто място. Всъщност много анализатори виждат там следващото икономическо "чудо" а Овците на вас са ви в кръвта-от там и интелекта.Анонса в статията е закачка с ЕС дали консервативната политика все пак не е по-доброто решение.

41

Аз

преди 9 години

Мисля си, че проблема е другаде - я американците да почнат с цветни революции и бомбардировки в околните държави - Индонезия, Филипините, Малайзия или Индокитай като цяло - на австралийците свят ще им се завие от емигранти.

40

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТвиждам, че просветено момче. Я обясни защо никой не бяга в Русия.

39

Анонимен

преди 9 години

bravo avstralia.

38

АТАКИСТ

преди 9 години

ЕМИГРАНТИТЕ ИДВАТ ГЛАВНО ОТ ИРАН ИРАК АВГАНИСТАН----ТАМ САЩ ВОДЯТ СВОЙТЕ ВОЙНИ ЗА ,,ЦИВИЛИЗОВАНЕ,,---ТОВА СЬЩО Е АМОРАЛНО ИНЕЗАКОННО НО ОНН--ЕТО СИ Е ЗАРОВИЛО ГЛАВАТА В ПЯСЬКА И СЕ Е ОДУПИЛО НА АМЕРИКАНСКИТЕ НОЛОНИЗАТОРИ СЬЩЬТЬ Е И С НАШИТЕ ГЬЗОЛИЗЦИ И ПРЕДАТЕЛИ

37

Анонимен

преди 9 години

Който не е живял я Западна Европа не знае за какво става въпрос. В Германия има турци и араби които живеят от 20 години там и знаят 20 думи на немски. За сметка на това са с по 4-5 деца за които взимат детски надбавки, много от мъжете работят на черно и са на социални помощи. Бях свидетел на невероятен скандал от страна на араби към директорката на едно училище, тъй като само 2 часа на седмица били отделени за мюсюлманска религия! Жената се видя в чудо от една тумба араби! Това ли е интегриране?

36

Наблюдател

преди 9 години

Не трябва да се обръща внимание на природозащитните безотговорници. Те създават проблеми, а след това никакви ги няма. Те са платени или безотговорни ***. Защо не отговорят на простичкия въпрос "Каква част от Африка, а и от Азия трябва да приеме и изхрани България?"

35

Гражданин

преди 9 години

Явно много от хората си нямат представа каква бомба със закъснитек са тези имигранти,които сега влизат у нас . Повярвайте,на този хал,на който сме не ни трябват никакви имигранти,осо-бено от тия дето не искат да спазват нашите закони,нашите порядки,нашите правила на живот и само гледат как най-бързо да построят джамия! Затова Австралия не ги иска и там не се разрешава никаква такава волност!

34

Тра-ла-ла

преди 9 години

Да, може и трябва! :)Тая *** ще "почерни" Европа, която и без това е придобила шоколадови оттенъци от натурализирани европейци.

33

Анонимен

преди 9 години

Или ще се интегрира всеки дошъл отвън, което означава ПРИОБЩАВАНЕ КЪМ МЕСТНИЯ ЕЗИК И КУЛТУРА или вън - АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО! Просто ЕС са ***, които сами режат клона, на който седят.

32

M

преди 9 години

Покрай тези конвенции за бежанци и прословутите права на човека Европа е заприличала на една клоака! И ще става все по-зле....

31

Анонимен

преди 9 години

AVSTRALIA E FALIRALA DARGAVA,ZATOVA NIKOI NE ISKA DA HODI TAM.GLAD,MIZERIA I MASOVA MIZERIA-COVESHKIAT GIVOT NE STRUVA NISHTO.MIZERIATA E PO-GOLIAMA -POCTI KATO V AFRIKA.V AVSTRALIA GIVEIAT MAORI I HIPOPOTAMI,KOITO SA MNOGO OPASNI.

30

може но не иска

преди 9 години

може да с прави и по добре дори. ако се потопят с ракети за една седмица 5 катера, останлите 105 дали ще тръгнат. кучето скача според тоягата и този закон не измислен от човека, по висшестоящи са го измислили. така че докато ЕС си завира оная работа в собствения г...з европа си остава едно много гадно и неперспективно място с тенденция към затриване и 51 щат