10

Наблюдател

преди 9 години

Предвид броя замесени в грабежа на КТБ все отговорни институции и лица, може с голяма доза сигурност да се предвиди че накрая няма да има нито 1 виновен. Както законотворците предвидливо са го измислели, "престъпление извършено от Неизвестен извършител". "Делото е приключено, забравете!"..... и чакайте следващия грабеж!

9

Анонимен

преди 9 години

Иван Костов и Муравей Радев са най-добрите икономисти на България през последните 80 години.А кой фалира КТБ- спомнете си кой преди 6 год. ЗАДЪЛЖИ всички държавни фирми да си прехвърлят сметките в нея!Виждате го всеки ден по ТВ тата.

8

Виржиния

преди 9 години

Цветан Василев трябва да бъде екстрадиран и всички виновни - осъдени.

7

Бивш юрист

преди 9 години

Прокуратурата да си свърши работата по разследването на фалита на банката и да повдигне обвинения на виновните лица от банката а не да прави цирк вече една седмица със съдийката която е просто един бушон на фона на престъпление за милиарди с активното участие на правителствени лица, действащи като такива и в момента

6

Анонимен

преди 9 години

В България Банкова система не съществува това са ЕАД,ООД И други подобни Частни Олигархични Лихварски Сдружения с Офиси по Централните ни Улици на който им казват съкратено Банки Точно тези Монополни Банки водят страната към Руйни и не работят за благото на народа или Държавата Те работят единственно за Монопола и Личният си Интерес те са Машата за Укриване на Данъци и Осигуровки от Частният Бизнес към ДържаватаИ точно тук се получава сблъсъкът на Интереси Между Държавното и Частното в БГ.

5

anonimen

преди 9 години

be Radev vsi4koto tova s *** be6e umi6leno i zamisleno ot bg mafiata,da vzemat nqkloko milqrda,nito milqrdite 6te se varnat na darjavata nito istinata 6te izleze naqve to 25 godini jiveem v laja 4e sega li da izleze istinata

4

Анонимен

преди 9 години

Моделът КТБ работи и в момента, хората в БНБ са същите, контрола е занижен, краде се юнашки, накрая данъкоплатците ще плащат

3

Анонимен

преди 9 години

Все едно аз да питам да речем че в света има 1 трилион долара съществуват, всички теглят заем и трябва да се върнат трилион и четвърт откъде ще дойдат тия пари. Съответно някой трябва а ги напечата а тоя министър чувал ли е за една ситуация нарича се бягството на банкера.

2

Край

преди 9 години

Чрез КТБ Полтиците от всички партии обраха народа си с 4млрд. лв.. Помагаха им БНБ, МВР, телевизиите и прокуратурата. За това никой нищо няма да разследва. Никой няма да влиза и в затвора. Ще тормозят онази дребна служителка от БНБ известно време и до там.

1

?!?

преди 9 години

С държавна подкрепа е осъществено и продължава в момента доограбването на КТБ. Прокуратурата е сляпа и глуха за това че трябва да прибере финансовите разузнавачи и Искров за престъпления по служба.