9

zlatena

преди 9 години

И тримата мъже Ненчо ,Фицата и Криско заслужаваха победата снощи.Но ми прави впечатление ,че журито побутна снощи Жана за сметка на някой от мъжете а тя снощи си забрави текста на песента.Явно искат да прецакат някой от мъжете и да вкарат в финалът на капките 1 юни Жана така да прецакат някой от мъжете. И със нея да се случи същото като със Неве.Стига вече жена е печелила капките време е третия сезон сезон на капките да бъде спечелен от някой мъж.

8

Анонимен

преди 9 години

Все една и съща боза, но Рачков е развил психично заболяване от лигавщини и тъпота вече, той просто е за връзване.

7

Анонимен

преди 9 години

Криско наистина беше супер снощи.Но мен ме зразнят двамата водещи.Тия са е га ти лигльовците. Направо не мога да ги понасям. Предаването гледам заради Ненчо и Криско към когото има големи резерви. Другите не стават.

6

Анонимен

преди 9 години

Джуджи да се откаже,или ако има договоя-да я спрат.

5

Анонимен

преди 9 години

Наистина Криско се представя много добре,отнася се сериозно и се получава добре.

4

Луд с Мотика

преди 9 години

Зрителския вот го е провалил - което означава че Дриско за нищо не става. Зрителите не го харесват. То и аз не го харесвам, поредния *** който си мисли че може да пее. ***

3

123

преди 9 години

Криско беше най-добрия!Класирате артистите,но те са "напред с материала".Докато това момче прави нещата уникални!Питам кой докосна толкова сърцата ви и на Емил Димитров и сега на Дими???Гласувайте както искате,но КРИСКО Е 1 !!!

2

Анонимен

преди 9 години

Нона беше Мерил Стрийп, а не Барбара Стрейзънд.

1

Анонимен

преди 9 години

Стига сте ни навирали тази простотия две капки вода бре. Вие *** ли сте?