10

Анонимен

преди 9 години

Патували за Русиия,за6тото много са обичали гн Путин.Умрели заради Русиия,от обич.

9

до 12

преди 9 години

Не бягат към Русия, защото там никой не ги иска. Затова пък са наясно че в Европа ще могат да се залепят за цицката на държавата. Затова не бягат към Русия, ду ю ъндерстент соросче?

8

Анонимен

преди 9 години

А пострадали хора има ли

7

Анонимен

преди 9 години

Не бягат към Русия, защото там не може да се лежи на социални помощи, соросоиде епилиран!

6

Хахахаха

преди 9 години

Защо не бягат към Русия?!

5

afasfafasfasf

преди 9 години

Ние сме неверници за тях защо търсят нашата помощ , аааа да забравих помощи и добавки !

4

Анонимен

преди 9 години

И какво трябва да направи Европа?Тези маймуни прииждат на орди.Чули,че в Европа парите са по улиците а социална го дават на всички.Скоро всички европейци ще работим до изнемогване за да храним тези шибеци.Европа ще се затрие.Ще се насели с мързеливи африканци,азиатци а белите хора ще избягат и ще започнат всичко на ново някъде другаде.

3

до одисей

преди 9 години

Пак бълнуваш...точно САЩ разбуни и създаде Арабската пролет..или ти е къса паметта??? И оттам се почна с тези бежанци в Европа и у нас.Ако американците не бяха донесли "демокрацията" в тези райони--всичко щеше да си е мирно и тихо....А Европа просто трябва да спре да скача по свирката на САЩ....Защото всичките беди на Европа идват от угодническата им позиция спрямо САЩ......

2

Анонимен

преди 9 години

ЗА 1, За пореден път се убеждавам, че тоя Одисей е много болен мозък.

1

До 1

преди 9 години

Хайде да започнеш да говориш с имена на държави - Европа е континент, не е комсомолска организация. До момента не помня "Европа" да е хвърляла кестени в огъна, че да се налага Америка да ги вади. Когато отиваш с цялата си военна мощ да изтриеш държави като Либия и Ирак, създадеш Ислямска държава в опит да направиш същото и със Сирия, няма какво да очакваш. Тези страни в момента са върнати в племенната ера и става дума за физическо оцеляване. От другата страна на океана го гледат по телевизията.