37

Елена Митовска

преди 9 години

Добро виждане за нещата-) Харесах Бедо Манукян в онзи сериал...интересно, как не е започнал да тръби за срещата си с Копола, това трябва да е много мъдър човек, само по себе си говори за класа в поведението. Направих си труда да прочета по-долу коментар, на човек който изрежда имена на различни драматурзи, автори, аз със същата сила бих могла да го направя. Но както прочетох внимателно, момичето горе много хубаво го е синтезирало-сложила е категория "профилиран ***'' не случайно-)

36

Krasimir Vulchev

преди 9 години

Pratno intervju -) uspeh na mladite pojelavam, samo na pred i na gore

35

Зарина Попова

преди 9 години

Ама това е Мандарииинааааа, който се познава с нея лично , знае какво е истински арт-бунтар! страхотна сииии..**** Идвам да гледаммм

34

до 35

преди 9 години

Значи като не съм съгласен с нещо, защото ми се струва простовато, съм злобен? :D Масите никога не са показател за качество (в отговор на "цяло Габрово" и "огромната част от София"). Но нямам нищо против, че смятате количеството за по-важно от качеството. Един Юнг, Пейн, Вайсхаупт или дори К.Розенкройц би бил много полезен, но едва ли ще поискате да ги прочетете... Все пак цяло Габрово и огромната част от София не са ги и чували, защо да си правите труда.. :)

33

Kremena Slavova

преди 9 години

До Анонимен - хахаххахахахахха двигателната сила е личната ви злоба. Познавам точно това момиче, и сме горди с нея цяло Габрово и огромната част от София, и първо четете внимателно ( ако наистина това ви е мотива) и после давайте присъди.

32

до 33

преди 9 години

Викаш, то другото не е важно - важно е да са пички. Поне демонстрираш каква ще е аудиторията на "евента" - нерези, търсещи пички. Ти определено нямаш нужда да пиеш от LowerIQ хапчетата :D

31

Кирил Иванов

преди 9 години

и двете актриси са страхотни... вижте във фейсбук на '' Рахвърляна стая'' евента какви пички са! Много комплексари беееее на тоя свят!

30

Анонимен

преди 9 години

Обожавам да убивам мозъчните си клетки с българско кино и театър. Ще отида задължително и след това дори ще обсъждам колко интелектуално е било всичко (nerd)

29

Kremena Slavova

преди 9 години

До Анонимен- *** пистолет ли опряха на журналистката, че толкоз тежки присъди тука пишете-)))) цвърчите от злоба, ейййй

28

Kremena Slavova

преди 9 години

Интересна идея .... в България е трудно да си обективен, това момиче е!

27

Анонимен

преди 9 години

Тази рубрика май ще е в стил "овцата Миленита" - разни "модерни" (разбирай самопровъзгласили се) индивиди ще ни убеждават колко са "куул" и как се "борят с изкуството си срещу системата". Системата се бори с интелект, със знание и с много психология, а не с подскачане и рецитиране на сцената, "пеене" с аутотюн или рисуване на картинки. Тези последните може да са хобита, но не и професии..а още по-малко средство за промяна на статуквото. Слагайте минусите и си вярвайте в розовите еднорози.

26

Ed

преди 9 години

Страхотна идея на днес. Много як материал.

25

Sladka Ligla*

преди 9 години

Ejjjjjjjj bravoooooooooooooo !!!! samo taka

24

калин славов

преди 9 години

Защо има по-долу толкова злобни коментари???? на буква ли ви плащат или си немате работа? Успех красавице!!!!! Дано този сайт го четат и хора, които обичат театъра-)

23

Дарина Митовска

преди 9 години

Позитивно-) браво успех!

22

Силвия Василева

преди 9 години

Най- накрая да ми стане интересна някоя актриса-) Успех момиче!

21

Анонимен

преди 9 години

*** НАТФИЗ , мечтатели за Холивуд

20

Илиана Атанасова

преди 9 години

Интерес но, как един мъж е посмял да пише за жените-)))))) Хубаво ще е, да се гледа

19

Красимир Каракачанов

преди 9 години

Много успехи на целия екип!

18

Ванеса Контеса

преди 9 години

На добър час-)