12

Дякон

преди 9 години

И кои са тези министри? Калфин и Борисов? По скоро която и двойка да се посочи все ще е вярно. Това правителство един читав и кадърен министър няма.

11

Ред арми

преди 9 години

Не двама Първанов. Цялото правителство дърпа надолу. На народа му писна да го използвате и манипулирате за собствени облаги.

10

Непознат

преди 9 години

Много го уважавах като президент, но алчността грози човека.

9

Тинев

преди 9 години

Отвратен съм от лукавщината на Първанов. То по принцип се отвратих от всички бивши БКП-исти.Лъжата и измамата явно са в гена им. Проклинам мига в който преди години им повярвах.И продължават да лъготят възрастните хора, че са честни хора.Озверели за власт, облаги кръвопийци. Не се промениха ни на йота.ПРАВОИМАЩИ бяха, ПРАВОИМАЩИ са и сега. Всички мутренски "ПОСТИЖЕНИЯ" са плод на БКП и роилите се от нея БСП, АБВ, ГЕРБ, ДПС, АТАКА.Как: ВЧЕРА-комунист, ДНЕС-анти комунист?КАК-КАК-КАК........

8

Сандо

преди 9 години

Абе тоя не ли в оставка?

7

boc

преди 9 години

А защо забравяте Бащицата?Нали Той казва винаги Аз направих това, Аз дадох онова!Той е главния Послушник на Вашингтон и само Той се разпорежда и казва какво да се прави.Не виждате ли как си играят с нас на "доброто" и "лошото" ченге?Лилянка каза:ремонтите ще продължат до 1 август, нооо дойде Той, Бащицата, "доброто" ченге и разпореди ремонтите да свършат на 1 юли.Елементарно!Тъй че, най-големите предатели министри, са най-послушните Нему и изпълняващи заповедите на САЩ.

6

Анонимен

преди 9 години

Гоце се радва, като че ли е убил мечка-стръвница. Иначе на 25 април ще видим поредния цирк, на който отново ще го изберат за председател, а Калфин, който е със всяка власт, стига да го изберат за министър или евродепутат ще го аплодира. Иначе АБВ, разбирай Калфин, ни продъниха ущите с тяхната социална реформа. Страшна реформа, да се пенсионираш току преди да умреш и пенсията да не ти стига за гроб, та камо ли за паметник.

5

АТАКИСТ

преди 9 години

До Анонимен много ТОЧНО---НЕМАМЕ НУЖДА ОТ ПАРЛАМЕНТ

4

Анонимен

преди 9 години

Кукли на конци, марионетки

3

Анонимен

преди 9 години

Кабинетът се дърпа надолу от бивши доносници и ченгета все ***, крадци, лицемери и милиционери.

2

Анонимен

преди 9 години

Още ли мисли някой,че си имаме кабинет?Всичко се диктува от Брюксел и от Вашингтон.По-скоро решенията се взимат от Вашингтон,а Брюксел "бие барабана".Може пък да е по-добре така.Ние сме свикнали да бъдем роби,а такава е целта и на олигархията - безмозъчна,обезверена,апатична....ТЪЛПА.

1

Анонимен

преди 9 години

Тези министри си вършат много добре работата, защото изпълняват всички заповеди на САЩ и Брюксел!