25

ognyanz

преди 9 години

Една тиква, и електронно да я управляваш, пак тиква си остава.

24

Асеновец

преди 9 години

Борисов да не настоява а оставка да подава. Колкото по- бързо, толкова по- добре. Съсипа държавата, окраде народа, спести няколко милиарда за семейството и приятелите си. Време е да се изправи пред съд.

23

Ред арми

преди 9 години

Ха сега де...електронно управление. И как ще крадете или сте си направили специален софтуер?

22

Kolqak

преди 9 години

Нека ви обясня какво е електронно управление и дигитално предприемачество според Борисов. Електронно управление е вече ГЕРБ да ни "управлява" и от Интернет т.е. да сложи ръка на последната свободна зона останала след втори мандат тяхно управление. А дигитално предприемачество е да ограбят българският народ дигинално. Сега разбрахте ли?

21

...

преди 9 години

ne komentiram

20

Анонимен

преди 9 години

Тоя знае ли въобще какво е електронно управление или така са му казали да повтаря като папагал.

19

jalta forticia

преди 9 години

na zelenata trevichka v bankia ima miasto za edno malko stado domashni kostenurki i semeistvo zaicheta, a i za malki deca s maiki ot siria da im se radvat...patrona nali e s dobra dusha i dobro sarce, hem da ne e tolko samoten.

18

Анонимен

преди 9 години

Този едно време оправи пенсиионерите ,,с несимволично увеличение на пенсиите,, ,,после и безработицата ,като изкара над 300 000 хиляди на улицата ,армията като остави само 80 символични танка и после ,,диверсификацията ,,с ,,Турски поток,,оправи и ,,хъбчето ,,сега ще оправи и ,,електронното управление,,Абе, колкото по ,,орпавя ,,толкова по зле става.

17

@@@

преди 9 години

Демек , тоест :) от Посолството на САЩ да му пращат sms,mms или Електронна поща какво да прави а не да ходи всеки ден до там ........... логика !

16

Анонимен

преди 9 години

Това електронно правителство го приказва от времето, когато беше главсек. на МВР и цъфваше след всяка полицейска акция на телевизионния екран, сякаш той лично задържал бандита, друг е въпроса, че от тези акции ни един не отиде в затвора.

15

hristo3

преди 9 години

"..и трябва да сте много благодарни - ЩЕ бъдем благодарни, когато това правителство и това народно събрание, независимо дали са "електронни" или" НЕелектронни", освободят народа от грабителски и несправедливи закони и направят КРИВОсъдието да стане ПРАВОсъдие. Г-н Борисов, моля като начало разпоредете на енергийната комисия към НС да промени ЗЕ в частта му за топлофикация и да освободи сиромасите в България от ДАНЪКА ТРЪБИ на топлофикация. Направете го на ДЕЛО и хиляди ще Ви благославят.

14

Анонимен

преди 9 години

Талпата съвсем изперка - нали гледаме че социализирането мина не през интернета а прз застрояване на дюните! А ако му пуснат и едно широколентово хубче? Май суич е по-добре а ***?

13

анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА ДО ЕСЕНТА КОГАТО НАРОДА ЩЕ ГО ИЗХВЬЛИ С ГОЛЯМАТА ЛОПАТА НАРЕД С ВАС ГЬЗОЛИЗЦИТЕ

12

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Борисов ще си получи заслуженото... . народът ще го накаже... - да управлява още два мандата...

11

Анонимен

преди 9 години

Появи ли се това недоразумение Странджата значи нещо в пропагандата ГРОБ куца. И добре, че е той да се сетим за комунизамът. Една партия - един народ - един вожд, 25 по-бедни години, всяко яйце удар срещу капитализма...и какви ли не простотии.

10

Честен и Откровен!!!

преди 9 години

Бойко, з..бе тия глупости... АКО СИ МЪЖ!!! Разбий, Мутро-Олигархо-Комунисто-Бизнесмено-Крадливо-Капиталистическата прослойка в България... Построй заводи фабрики възроди Селското Стопанство... Дай шанс на Българите да се развият... да имат по две три деца.... Върни Славата на Българската Армия!!!! И Българският Народ ще те Боготвори!!! Ако не можеш- АУТ!!! Това Искаме!!!

9

?

преди 9 години

Борисов ще настоява за електронно управление".......е сега ще видите "експерта" по високи технологии Б.Б. как ще се развихри, в електронното управление му е силата на него !!!

8

БГ

преди 9 години

НА ДУМИ - МНОГО ДОБРЕ ! НО ЗА СЕГА НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ПО ВЪПРОСЪТ, ЗАЩОТО ЩЕ ОСТАВИ БЕЗ РАБОТА И РУШВЕТИ ХИЛЯДИТЕ ЧИНОВНИЦИ! А АКО ИМАШЕ И МАЛКО ЖЕЛАНИЕ, ДО СЕГА, ТРЯБВАШЕ ПОНЕ ДА ЗАПОЧНЕ ЧАСТ ОТ НЕГО ДА ДЕЙСТВА!

7

без коментар

преди 9 години

Колкото и да се пъчи пожарникаря по телевизията, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.

6

по кабеларките

преди 9 години

Тук трябва да съдят тези, които пускат по кабеларките оглупяващите монолози на политическите ни шарлатани.