16

Ястреб

преди 9 години

ХА ха ха!!!До некакъв анонимен17.Свръхбогатата по това време Либия имала ОГРОМЕН дълг???Дълга беше 56 млн $бре ***!И Либия го внесе във фонда на заразените деца!Сухите факти(без емоции!)говорят,че до ден-днешен никой съд в Света не ги е оневинил и оправдал!Нито либийски,нито български,нито холандски и нито МЕЖДУНАРОДЕН бре!Те са само ПОМИЛВАНИ от другия престъпник по това време(погазил и стъпкал международното право!)-агента на ДС с ник Гоце!А знаеш ли че делото е засекретено за 25 г в БГ,а?

15

Стария бухал

преди 9 години

До АнонименАнонимнико-аз съм словак бре!!! А ПГУ на ДС винаги използва подставени лица-в случая е Агджа!А за Либия питай Снежана Димитрова кой я посочи и кой я натопи-ами Нася бре!Дето си призна без бой всичко!Толкова си далече от конкретните факти по делото,че Луната е по близо до Нептун от тебе до ИСТИНАТА бре!Що не кажеш на коя улица и на кой номер живееше тоя дето требваше да предаде 2 млн марки на Агджа и умря като напълно изоставен,защото го заслужаваше!Леле леле колко си неосведомен бре!

14

анонимен

преди 9 години

От повечето коментари личи колко са жалки българите.

13

Старият бухал !!!

преди 9 години

До младия ястреб!Ястребе,птицо благородна!Ти нищо не знаеш за българите бре!Това са хора смели и честни умни и добри!Това са хора,дето заразиха със СПИН 459 виновни деца,запалиха Райстаго случайно,стреляха по Йоан Павел,трепаха с чадъри кой не слуша,гръмнаха в Марсилия лошия крал,мъртвия Чаплин за откуп взеха,на Солун клечката през 1903 г палнаха,свети Крал гръмнаха и 213 убиха,320 000 с кръв и насилие прогониха!Разбра ли ястребе ,птицо проклета кой са българите?Да не съм те чул лошо да хортуваш

12

Иван999

преди 9 години

До Ястреб ВеликиИ да не беше Русия да помогне, ние пак щяхме да си вземем земята, както всички други част от Османската империя, така че никой не ни е "дал" България. Тя е наша. Извоювана с много битки срещу мощната Византийска империя, Унгарци, Авари, Сърби, Хървати и т.н Постижение е, че България съществува, като се има предвид къде сме разположени и как може, и сме били атакувани от няколко или всички страни, както се е случвало много пъти в историята.

11

Иван999

преди 9 години

За 600 и кусур години Османската империя не остави нищо изключително (в сравнение) което да е променило културата, светогледа, технологията или живота на хората по света, за разлика от Римляните и Гърците, те са били едни пиявици на ресурси които са се изливали в проекти за пишкомерене между султаните и нови завоевания. Типично арабско-тюркси нрави. Вижте Дубай - същата работа - една камара пари и отиват главно за грандиозни проекти които да донесат да възвеличат еди кой си арабин и страната му.

10

Иван999

преди 9 години

Преди много години е бил велик град. Сега е омазнен от Турците.

9

Любов Анална

преди 9 години

До ПитащМихаела Лазарова любителката на кафявия салон, колега, не Тедито! Объркал си нещо журналистките!

8

Антисоросоид®

преди 9 години

До Ястреба (Яребицата)Кажи ми, турските учени от Анадолската Научна Академия за Лекарства измислиха ли лек за сайдисани *** като твоя?

7

Анонимен

преди 9 години

Всичко което си струва да се види в Константинопол не е правено от турците, исляма може само да руши, не и да създава

6

муспи

преди 9 години

А цял Истанбул е колкото половин квартал от Калкута, иначе в стандарта са равни. После, - защо турция участва в Евротурнирите когато е азиатка държава - това малкото дето държи в Европа е откраднатата от България Тракия. Всичко останало до Атадола също не е тяхно а откраднато. Кюрдите арменците сирийците йорданците и разни други си то искат!

5

Ястреб Велики

преди 9 години

Когато балканските бантустанци коментират Истанбул да имат предвид, че коментират един град, чийто два квартала като население и икономика са равни на балканския банрустан Ганьовистан! И между другото, започна да ми харесва да чета и вертикално! :-)

4

Анонимен

преди 9 години

ti danesi do6il ot paralelniq svqt konstantinopol be6e predi deset tvoi babi

3

Анонимен

преди 9 години

Истанбул ли? Никога не съм чувал за такъв град. Знам за Константинопол.

2

Анонимен

преди 9 години

kadesi be kupek

1

Антисоросоид®

преди 9 години

Единственият недостатък на града са ястребите.