18

Анонимен

преди 9 години

В мутренската дътжава кучетата са по-важни от хората!Само който не е изпитвалгодини безсъние, заради тъпите кучкари, които не се съобразяват с комшиите си, може да се присмива. Да спиш тапи за уши заради някой ***, който му е кеф да тормози комшиите си.СКАПАНА ДЪРЖАВА, СКАПАНИ ЗАКОНИ, СКАПАНИ УПРАВНИЦИ!!!!!!!

17

до Марин

преди 9 години

Хвърли му един кремвирш натъпкан с какао и ще си решиш прблема.

16

Анонимен

преди 9 години

Прав е човека да го гръмне проклетото псе.

15

NoName

преди 9 години

Според мен не може едно куче да е виновно за каквото и да било, а още по-глупаво е разумен човек да обвинява куче, че лае. Какво трябва да прави? Да чурулика, ли?Ако едно животно, независимо какво е, пречи на спокойствието на когото и да било, има си ред, по който може да се реагира, но не и по този начин, по който е реагирал чичката.Ако в утрешния ден нечие дете вдига шум, да взема пушката и да "разреша" проблема, ли?Затова сме в Общество... спазват се всички общоприети норми... ОТ ВСИЧКИ

14

кучка -2

преди 9 години

България си е кучкарник , всеки град и село си има по 100-на улични песа

13

Перо

преди 9 години

До Д.ДАко лае постоянно ще му откача главата, а после те чакам да дойдеш да ме разкъсаш.

12

Кукувица

преди 9 години

Правилно е постъпил. Едно псе може да тормози денонощно всички и няма помощ от никъде, докато на човек не му кипне кела.

11

до 11

преди 9 години

Ми правилно е решил! Законите тук наистина не важат.Само че си личи, че е англичанин. На негово място щях да метна пържола с габърчета на мръсното псе. Върви ме хвани тогава1

10

Анонимен

преди 9 години

2Бешир ага, в англия ако куче лае и нарушава спокойствието, си го отнасят стопаните, а може и да се обяви за агресивно и евтаназия

9

Анонимен

преди 9 години

Да лае от 08.00 до 22.00. След това нарушава нощната тишина. И човека с право взел нещата в свои ръце.

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - решил, че тук законите не важат и всеки може да си прави каквото си исками като вижда какво става около него , какво друго да реши.

7

batmario

преди 9 години

В Англия кучетата не лаят...Европейски кучета са те...Утре ако някой от селото Константиново/Новоселци/ реши че къщата на англичанина му пречи да вижда морето трябва ли да я премахне?Само защото МОЖЕ?Според мен англичанина е направил грешка...ФАТАЛИТИ

6

Марин

преди 9 години

И на мен ми се иска да разстрелям кучетата на комшиите, понеже не мога да спя от тях. Но нямам смелост.

5

Анти-куч

преди 9 години

браво на човека,и аз бих направил същото със съседското куче,но за съжаление все още нямам пушка.Много се опасявам,че ако имам, то първо ще гръмна собствениците на кучето,които са по-глупави и от него!

4

Анонимен

преди 9 години

А ако беше гръмнал нечие куче в Англия, а? Или е решил, че тук законите не важат и всеки може да си прави каквото си иска. Най-малкото за това сега трябва да го накажат сурово! За да разбере, че дори и тук има правила и закони и те трябва да се спазват!

3

Momo

преди 9 години

Няма от какво да се плаши човека. Все пак е в България, а тук законите не се спазват.Е... Ако е някой *** без пари, по-добре да напуска страната, защото ще види суровите ни закони с пълна сила.

2

Бешир ага

преди 9 години

Ако българин беше убил охранително куче в англия. какво би се случило с българина да го има в предвит бургаската полициа.

1

Анонимен

преди 9 години

Браво на човеко. Така трябва да се действа с ***, които хапят деца и разкъсват хора.