26

Анонимен

преди 9 години

мадамата е готина -за справка на всички чекидж,,,,и тук.Иначе е ясно Андрей е красавец с остър ум и чар- смях в залата!!!!

25

Анонимен

преди 9 години

на Борса Тютюнджиеве каква и е цената

24

погр ебален агент

преди 9 години

Всъщност, тази кукла притежава дискретния чар на погребален агент.

23

художника

преди 9 години

Вярно, хубава е. Ама и тя е омръзнала вече на някой :):):)

22

Анонимен

преди 9 години

Дрън дрън!И аз,и половината ми приятелки, и 30-35% от бившите ми съученички сме по-хубави и по-секси от тази жена.Това е съвсем естествено за България - повечето момичета и млади жени, ако поддържат физическата си форма и се обличат подходящо,са хубави и секси.Като казвам да се обличат подходящо, нямам предвид непременно свръхскъпи или неприлично разголени одежди. Имам предвид това, че всеки трябва добре да подбира цветовете на дрехите си и да съобразява моделите с особеностите на фигурата си

21

Анонимен

преди 9 години

хайде грозните мъже без пари да хукват да обясняват защо Бориса е *** /щото не ги иска тях -а ''чаровен мъж с пари'' /:)

20

до 25

преди 9 години

не се тревожи :)за мен имам достатъчно за зяпане ;такива кухи *** като теб имат нужда от разясняване ,защото жените които зяпат не им пускат:))

19

Анонимен

преди 9 години

един мъж трябва да има секси тяло и да става за секс ,или да има пари :) останалите -грозни ,с шкембета ,бедни,възрастни - могат да си избират от грозните жени /това е положението който не му харесва да гледа порно:)))

18

?

преди 9 години

Бре само да попитам, бре какво точно прави тая Бориса бре? С какво е толкоз известна? Пее ли, свири ли, манекенка ли е? Питам сериозно, щото наистина не знам с какво точно е известна освен с това, че е известна!

17

Анонимен

преди 9 години

Какво ти е мнението за социалните мрежи?Ами готино ми е мнението. Гледам да се фокусирам винаги положително върху нещата.#продължаваменазад

16

Анонимен

преди 9 години

Остра и дълга брадичка,дълъг нос,две цепки за очи...Прилича ми на комяийката-баба Пена...Незная какво разбирате по СЕКСИ мацка?!

15

Анонимен

преди 9 години

До 23Мъжете гледаме външността, защото има какво да ни става лелке...а на жените и да искат и да не искат пак могат да си го слагат...природа си е.... !

14

Анонимен

преди 9 години

А кои са чаровни си решава тя ... естествено който е беден няма как да е чаровен ... типично женско лицемерие .

13

Анонимен

преди 9 години

всяка жена е в правото си да иска мъж който я привлича -я физически ,я финансово,я интелектуално.Животът и тялото са си нейни ,тя си избира с кой да бъде.Какво точно пречи на средностатистическия Бг пич тази Бориса -нито я храните ,нито я издържате ,нито ще бърка във вашия портфейл/спасили сте се от нея бе бравос/Пък ви е си намерет жена за вас :))щото мъжете в Бг въобще не гледат външността на жената ,ама никак ,и си избират все жени без пари ...

12

Анонимен

преди 9 години

много интересно е да се четат мнения на мъже за малди хуабви жени:)Значи трябва жената да е млада ,хубава ,секси,ако може интелигентна /може и без ВИШУ/ ,пък ако може да няма изисквания за мъжа до себе си.;) тя е идеалът за жена в момента /без значение колко идеален е ''идеалът''/ и в страна ,където основното мнение е, че ''жената става до 30 год'' и ''мъжът с пари си сменя колата и жената'' -просто красивите дами го разбират и избират по портфейлСъщо както мъжете избират жената по външността

11

1234

преди 9 години

Много комплексирани хора! Ако е атлетичен "глейго тоя е много *** има само тяло и визия" , Ако е някой с кинти " гледай го тоя ако не бяха кинтите какъв *** щеше да бъде" . Хора вглеждайте се малко повче в огледалото и собствените си трески за дялане. Тази не я знам и не я познавам ,но не вярвам да кисне по цял ден в кварталното кафе или кръчма за да види или се влюби в стойностните личности пребиваващи там!

10

мп

преди 9 години

Тя е от достатъчно добре заможно семейство,та едва ли чичко паричко и върши работа.Ама да са наляли повече пари за акъл,че това изказване е повече от глупаво!!Кой не харесва мъж с чар,па макар и малко грозен.Чара е като сексапила-или си се родил с него или не!

9

Анонимен

преди 9 години

Какво сексапилно има в тази?! По-скоро е обратното - като я видиш и губиш желание за секс. Може на живо да не е така, но по снимките е гола-вода.

8

8

преди 9 години

ЗНАЧИ ВЕЧЕ НА ЧИЧКО ПАРИЧКО МВУ ВИКАТ "ЧАРОВЕН МЪЖ",НЕЗАВИСИМО ОТ КИЛАТА И ШКЕМБЕТО.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА АКЪЛА.

7

8

преди 9 години

До ГошуГРЕШКА ,ДРАГИ ГОШУ,РОБИНЯТА ИЗАУРА СИ ЖИВЕЕШЕ КАТО 5 ПАРИ В КЕСИЯ,НА НЕЯ Й СЛУГУВАХА,НИЩОЧЕ БЕШЕ РОБИНЯ.АЗ ЛИЧНО НЕ ПРОТЕСТИРАМ ДА СЪМ ТАКАВА РОБИНЯ.