19

сс

преди 9 години

Значи,за ман/галите крадливи, къщи за 4млн.,а за бездомните-кучешки колиби?? Вместо да давате пари за цига/ните, има достатъчно пустеещи сгради,направете им ремонт и осигурете на тези хора нормални условия за живот.

18

Анонимен

преди 9 години

До ХА ХА ХАРАЗБРАХ !!! - ти от нищо не разбираш

17

Бездомници не бива

преди 9 години

да има!Съществуват достатъчно на брой и площ изоставени сгради. Толкова ли е трудно да се намерят европари по някоя програма, за да се приспособят те като общежития за хора, които ВРЕМЕННО нямат жилища и не могат да плащат наем? Там ще има охрана, приютените в тях с труда си ще ги поддържат. И ще имат надеждна адресна регистрация.Има ли такава регистрация, вече не е немил-недраг, за когото на никого не му пука. Периодични профилактични медицински прегледи и временна заетост може да се осигури!

16

Анонимен

преди 9 години

Относно баните и пералните - добре!Но тези хора трябва да ползват и WC

15

ЗАЩО ПАК ЧЕТА ТУК?

преди 9 години

Очевидно авторите на този социален проект са си поставили задача да предложат нестандартно решение или да привлекат внимание кък доста тежък проблем.Бездомници има навсякъде, дори в най-развитите държави където няма европари!Хората са се постарали да предложат алтернатива на тези, които спят по тротоарите,това е начин хората да им обърнат внимание и да се замислят за техните проблеми. А не да се замислят отново за управляващите!***!Проблемът е в нас а не само в управляващите, замислете се

14

ЗАЩО ПАК ЧЕТА ТУК?

преди 9 години

Боже опази ме...тука се говори за номади, но май както винаги коментаторите май сте стадото! Един чел недочел статията...Друг не си направил труда дори да се замисли и вече коментира, защото важното е да се коментира, особено ако е нещо от рода на "управляващите" "паричките от фондовете" и други наболели теми. Жално е да четеш тук долу, защо пак се подлъгах да го направя??

13

Майко мила....

преди 9 години

В какъв извратен свят живеем. Както беше казал някой "Спрете земята искам да сляза.."

12

Анонимен

преди 9 години

О-о-о-о,българска простотийо,нямаш ли свършване най-накрая?

11

Анонимен

преди 9 години

Откачена идея! А нощно време пияните или дрогирани ***,като грабнат някоя такава на търкалца,айде барабар с нощуващия номад от някой мост или у реката!А сигурно ще има и такива които кинти ще изкарват от тая работа,ще има да ги дават под наем!

10

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ОТ НАПИСАНОТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ИЗВОД УПРАВЛЯВАЩИТЕ КАТО КАКВИ ОПРИЛИЧАВАТ ХОРАТА ИЗПАДНАЛИ В БЕДА. ХВАЛА НА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ. ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЕДИН ДЕН И НА ТЯХ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА ГИ ПОЛЗВАТ ТЕЗИ ДОМОВЕ И ДА УСЕТЯТ ТРЪПКАТА. БЕЗУМИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ Е БЕЗГРАНИЧНО. НЯМАМ ДУМИ. ТАКАВА ИДИОТЩИНА НЯЯМА НИКЪДЕ.

9

читател

преди 9 години

Лудостта вече е заразна в България.Бягайте от тук.

8

Анонимен

преди 9 години

Поредната "гениална" идея, ама важното е, че за нея пак едни наши хора усвоиха едно пари...

7

АТАКИСТ

преди 9 години

ТИЯ ОТ НС СА ТОТАЛНО ИПЕРКАЛИ--- ДА ИМ СЕ НАМАЛИ ДАЖБАТА ОТ НАРКОТИЦИ ТЕ

6

Ангел

преди 9 години

Всички колиби да ги паркират пред народното събрание.Нали на онези "гений" им дойде тази абсурдна идея с колибите

5

Анонимен

преди 9 години

Всеки ден като излизъм от дома ми в центъра ще виждам кучешка колиба паркирана пред нас и мизерен Ром от пред ще надува маанета и събира ***.Аааа не ,тая няма да я бъде

4

анонимен

преди 9 години

това е една голяма глупост кой ще финансира подобно нещо освен къщи за хоранаправете за кучето и за коня с каруцата

3

Boyana

преди 9 години

Поредната гавра над бедните и унижените, които не крадат и не убиват другите за да съществуват! Бог да вразуми обезумелите от власт и богатство!

2

Ангел

преди 9 години

Хах тва е пълна простотия.Сега из улиците на София ще ми нацъфкат такива колиби с колела.На кой "гений му дойде тази абсурдна идея?Еми направете им блок някъде в покрайнините и проблема с клошарите е решен.На всичкото отгоре тез колиби ще отидат на вторични

1

Анонимен

преди 9 години

Малко не ми се връзва "активен и полезен участник в обществото" да битува в такава хасенда ..? .. or is it just me ....