34

Анонимен

преди 9 години

Ето панацеята когато един учител е строг. Набеждаваш и...прави каквото си искаш. Даскала си трае. Иначе...без работа

33

;;;

преди 9 години

Ученичките нямат полуголи снимки във Фейсбук и т.н., както предположихте...Всичко, което е изписано е истина и се случва в часовете ни по физическо.

32

Не е сефте! 4.

преди 9 години

"Я па ти! Син ми е завършил ВИФ! Защо да се интересува какво е станало с един ***?"Бях още съвсем младо момиче. Ако бях по-зряла, сигурно щях да й кажа с 2-3 изречения какво се очаква от един педагог, когато момиче сподели с него, че е в беда. Но нали бях на 20 г. и серт, казах й: "Вие сте *** и *** сте възпитали!" После излязох от това купе.Имала съм и свестни учители по физическо, но явно в тази категория има големи ***.

31

Не е сефте! 2.

преди 9 години

Пак по време на следването ми, се случи да пътувам с влак от онези, по-старите, чиито вагони са разделени на купета. В моето купе пътуваха още няколко човека и сред тях - възрастна жена, която с гордост заяви, че синът й е учител по физическо в гимназия. После, пак с хвалебствен тон заразказва как флиртувал с ученичките и те били "луди по него", или поне той така е казал на майка си. Една от тях му казала, че иска да сподели нещо и признала, че е бременна от гаджето си, изплашена и не знае какво

30

Не е сефте!

преди 9 години

Не фрази, намеци си позволяваше моят даскал по физическо. Друго не смееше да направи, защото това беше елитно основно училище в центъра на София и повечето родители бяха с възможности. А той беше силно комплексиран неуспял бивш спортист.По време на почивка в Пампорово, когато бях студентка, имаше друг такъв ***. Беше "педагог" в средношколски лагер и всеки път, когато срещнеше нашата компания, подхвърляше след студентките фрази с циничен подтекст, а ученичките му бяха около него.Продължавам

29

Анонимен

преди 9 години

На времето харесвах учителката по биология, страшно парче беше! Сочна...всичко и беше на място. Как да си поискаш ...социализъм...гепи ли те милицията и тупаници като пролетна градушка. А сега ..днес..ученичките са неспасяеми. Искат ли а и го правят, кой учител ще им устои. О темпора о море!

28

???

преди 9 години

Тези девойки да отидат на детектор на лъжата! Учителят също. Ако се окаже, че момичетата лъжат, какво правим? Днес бг ще се извини ли? Ще плати ли парична компенсация?Многе е лесно да се очерни един човек, а после много трудно се изчиства тази мръсотия.

27

Анонимен

преди 9 години

Абе тази развитата третокласничка колко години е повтаряла.Щото вторичните белези започват да се появяват в най -бързото си развитие към 5-ти класПо една случайност аз имах на времето 15 годишен съученик в 1-ви клас.И пак остана.И другото което ме стряска е ,че обвинителите са две сестри и бабата.Не защитавам никого ,но трябва да сме обективни.

26

Анонимен

преди 9 години

Това, ако е истина, е безобразие, разбира се... Заслужава уволнение и забрана за всякаква педагогическа дейност този човек. И държавните органи сигурно ще се свършат работата. Обаче защо същите тези държавни органи защо мълчат като п...ки, когато 11 годишни ромки раждат??????????????? Ей това искам да знам!!!

25

:(

преди 9 години

Такива трябва да бъдат бити до смърт. Дано се намерят 2-3 отговорни татковци да свършат тази работа.

24

Сашкина

преди 9 години

Абе децата са големи фантазьори и ние в 6 клас говорихме че даскала по музика е тъкъв ,щото щипеше по бузките 1-2 момичета от класа и толкоз изкарахме го по голям педофил от Елвис и Чаплин взети заедно.Иначе *** на по 11 стават майки от 19 годишен мъж и нищо по въпроса а даскал масажирал по крака ученичка и се гърми и линчува човека...

23

Обективен

преди 9 години

Журналистите побързаха да го осъдят, а е много вероятно човека да е набеден, защото не им пише шестици. Колкото до обарването, има си момичета, които сами се натискат за това, има и други, които не го правят, но едва ли този учител, чак толкова го сърбят ръцете.

22

354435

преди 9 години

Айде драма голяма. Всеки втори даскол по физическо плямпа такива работи

21

Огич до 10 и 13

преди 9 години

С този коментар се личи, че ти е харесвало, както и на някои твои съученички. 6 клас е вече, сърби ви, но това не променя факта, че е педофилско. Сега си жена на 40-45 години и това ти звучи възбуждащо, ама даваш лош пример с това, което казваш, не мислиш ли?! А и ако имаш дъщеря едва ли щеше да ти е приятно на нея да и се случва това.....

20

Анонимен

преди 9 години

е да, ама ако това е някое ромлянче на 12 и роди, тогава няма проблем нали?

19

Анонимен

преди 9 години

*** дегенератите са писали половината коментари. Когато четете измислени статии за еврогейовете и как в Дания щяли да позволят педофилията всички скачат и се плюнчат, а когато тука някакъв *** ви обарва и ви бие децата- то и по комунизъма си беше така?!

18

Анонимен

преди 9 години

Тя и оная студентка дето я опипваше полицайката,какво излезе

17

Анонимен

преди 9 години

Имам приятел треньор и той ми разказва с притеснение, неговите момичета започват секс от...12 годишни?!?!? Какво искате от 15-16-17-18 годишни ученички. Те така са се изпекли, че магат да спретнат чудесни номера с пълни "подробности".

16

...

преди 9 години

Защо даскалките не ме опипваха и мене, туууу!

15

Анонимен

преди 9 години

Утре очаквайте по студията "разгневени родители" и три дни дъвка за журналята.