12

Комплексиран Рамбо

преди 9 години

Факт е,че при неговото командване в Ирак загинаха трима военни.Единия от приятелски огън от американците.Тогава много вой се нададе срещу американците,но е факт,че нашият патрул или съзнателно се е отклонил от заповядания маршрут за да прави контрабанда или е бил толкова некадърен,че се е загубил.И в двата случая лошо за командира им.Другите двама уж загинаха паднали в дупка при пясъчна буря.Истината е ,че караха като откачалки правейки се на Рамбовци.

11

Анонимен

преди 9 години

най общо бригада е полк със собствен обоз който може да се мести самостоятелно от дивизия в дивизия може и да дества сам за кратко в САЩ така ги ползват в русия Шуйгуто запо4на подобен процес и го докара до някъде може би след 10 тина години и да се полу4и нещо ама там всеки нов министър прави нова реорганизация още от както умя Сталин та нищо се не знае

10

Анонимен

преди 9 години

S TAZI NISKA ZAPLATA EDIN BALGARSKI GENERAL NE MOGE DA SI POZVOLI EDIN REMONT,ZATOVA E IZPOLZVAL SLUGITE SI.

9

Анонимен

преди 9 години

Ами можеше и по-строго да го накажат с "парична гаранция" в размер на 50 стотинки!

8

Анонимен

преди 9 години

Бригада е нещо с големината на полк НО има претенций да е ДИВИЗИЯ а Бригаден генерал си е жив полковник на стеройди

7

...

преди 9 години

В армията, а и в държавата, има много по-големи злоупотреби от тази, и то такива, които са известни. Явно Шивиков не е удобен на някой. Съвесм наскоро излезе списъка с новите назначения на генералите, явно някой му е завидял и се опитва да му подлее вода.

6

дамн

преди 9 години

хора които САМО едно поколение назад са копали на нивата ..... не са за генерали...

5

1234

преди 9 години

До uuБяхте ли на 50 годишния му юбилей?Такова падение от негова страна!400 гости ,на които беше казано подаръците в пари!Храната приготвена във военния стол ,ресторанта без наем!

4

нов

преди 9 години

До АнонименТози генерал е най -корумпирания ,който някога е ръководил Карловската бригада.Само незнам защо премълчават факта за злоупотребата с цената на шапките,за които той събираше по 20 лв ,а те струват 5.И още много ,много неща,които са обществена тайна!

3

uu

преди 9 години

Имам лични впечатления от ген. Шивиков, а и познавам много хора, които имат ежедневни контакти с него, както служебни, така и обществени.Прекрасен човек, професионалист отвсякъде, добър човек.Явно, че има хора, които следят под лупа всяка стъпчица на опонентите си / опоненти за власт/, и са го натопили.България е пълна със заслужили майстори на спорта в това отношение.

2

Срам

преди 9 години

Въпросът не е, че само той е в нарушение, но него са хванали. Нарушението спомага за разкриването на действителното състояние на армията. Като си помислиш че и за заплатата на генерала, а и на войниците работят всички българи, това не е ли предателство към народа в мирно време? Срамота , в царско време този генерал щеше ....

1

do 2:

преди 9 години

Ми целта на статията не е да те образова теб какво е бригаден генерал.