10

Анонимен

преди 9 години

НА ГЪРЦИЯ РУСИЯ ЩЕ ИМ ПОМОГНЕМНОГО БЪРЗО ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ИКОНОМИКАТА .НО ДА СИ МИСЛИ БАЙ ГАНЬОЧЕ ЛЕЛЯ МЕРКЕЛ МОЖЕ И ДА НИ ПЛЮЕ ЗА ТЯХ БАЙ *** Е ЖИВОТНО.НЕ ЗАБРАВАЙТЕ ЧЕ ТЯ Е ПОТОМЪК НА ФАШИСТИТЕ

9

Анонимен

преди 9 години

Тук поинтересното е друго "част от производствата няма да са техни",,,излиза,че утре и тук ако има сит,юейшин на неизплащане ,то богатите страни в ес ще ти приберат производствените бази и богатите страни стават още по-богати,а бедните още по-бедни,като с банките,но нали това е сьюз за взаимопомощ?

8

радио Ереван

преди 9 години

Тоя доцент Хитов да си купи кило по-едри моркови и да си пъхне - абе той си знае!

7

Анонимен

преди 9 години

Оставяйте тая мързелива *** да излиза от Европа , зимайте и половината територия да си изчистят дълга и толкова.

6

до 5

преди 9 години

но гърците гладни няма да стоят.-айде пак мокри гръцки фантазии - доходите да гърчолята намаляха двойно само за няколко години, всеки трети грък е безработен, гръцките банки се опразниха, младите гърците бягат в чужбина и стават гастарбайтери - това си е мизерия отвсякъде! Нещата продължават да се влошават и така ще е още поне 30 г.

5

111

преди 9 години

до г-н Хитов , добре казвате това са ваши разбирания , попитахте ли какво казват гърците , -ще ви пиша аз една жена която е в трета възраст и със малко ум но в ГЪРЦИЯ и гръцкият дух , ЕВРОПА е на гърците , ако прочетете малко история тя найстена е тяхна , ще си я задържат и ще извадят от ЕВРОПА всички ВАРВАРИ ,сега вече не ви хареса , защо непишите че 1953 за опрощаване на дълговите на германците , и сега пак това назисткото , да прави това което иска

4

Кукувица

преди 9 години

Проблема , че еврозоната не се управлява от специалисти, а от политици. Мнението на специалистите се пренебрегва по напълно престъпен начин.

3

Вънка-вътре

преди 9 години

Тоя е експерт само по кебапчета и ракия и е по *** от опинците на дяда си.

2

Кукувица

преди 9 години

Сметката е проста. На гърците и трябват 15 милиарда допълнително на година за да живеят със сегашния стандарт. Ако Путин им даде 5 милиарда, това ще ги оправи за 4 месеца. След 4 месеца проблемите са същите. Има само едно решение- стандарта на гърците трябва да се коригира до реалното ниво. Това е горе- долу български стандарт на живот, защото и те като нас нямат конкурентно производство. Докато това не се направи- просто се изгарят все нови и нови пари.Иначе професорите да си дискутират!

1

Анонимен

преди 9 години

Нас обаче нищо не мое ни фана!